-
Λαζόπουλος...
Την έκανε διάσημη θάβοντάς την.
Είναι αυτό που λέμε: 'Με φτύνουν και νομίζω ότι βρέχει'
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Mπαινω λιγο σφηνα μιας και ειμαι στην καρακοσμάρα μου.
Το τραγουδι που τραγουδαει η κορακλα μου εδω και λιγες μερες:'Δεν ειμαι η Μπιγιονσε ειμαι η Ποπαρα
εχω και κορμι, εχω και φωναρα
δεν ειμαι η Μπιγιονσε, ειμαι η Μαλλιωτακη
και τραγουδω τα λογια αυτα μονο για σενα Λακη'+οχριστόςκιηπαναγία
-
Κλασσική παιδεία η μικρή
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κλασσική παιδεία η μικρή...+ καμμένος ο μπαμπάς
-
Όπως έλεγε και κάποιος συγχωρεμένος πιά, τα κωλάδικα είναι πολιτιστικά κέντρα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όπως έλεγε και κάποιος συγχωρεμένος πιά, τα κωλάδικα είναι πολιτιστικά κέντρα.Eκπιπτουν και απο την εφορια...
-
Αυτό το
*'Καλημέρα πατερούλη, ωραίο και το μαύρο αλλά θα σε πάρω να πάμε μαζί για ψώνια, να σου πάρουμε ένα σε μπεζάκι που σου πάει πολύ σαν χρώμα' *
της (σχεδόν) 15χρονης κόρης μου σήμερα στις 7 το πρωί, και η συνεπακόλουθη αγκαλιά και το φιλάκι, με ξέραναν! -
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αυτό το
*'Καλημέρα πατερούλη, ωραίο και το μαύρο αλλά θα σε πάρω να πάμε μαζί για ψώνια, να σου πάρουμε ένα σε μπεζάκι που σου πάει πολύ σαν χρώμα' *
της (σχεδόν) 15χρονης κόρης μου σήμερα στις 7 το πρωί, και η συνεπακόλουθη αγκαλιά και το φιλάκι, με ξέραναν!Ωχχχχχ...ετοιμασου για ψωνια...κατι τις εχει γυαλισει
-
Μπαμπά οι Ινδιάνοι που είναι κόκκινοι όταν θυμώνουν πώς γίνονται;
-
-
-
Αυτό το
της (σχεδόν) 15χρονης κόρης μου σήμερα στις 7 το πρωί, και η συνεπακόλουθη αγκαλιά και το φιλάκι, με ξέραναν!Αν τα έκανα αυτά στον πατέρα μου, φαντάσου πόσες πάνες θα του άλλαζα ακόμα τη μέρα...
Καλά έχω να τον φιλήσω από την γιορτή του τον Οκτώβρη... -
Άλλο κακό να μην τον βρει τον άνθρωπο!
-
-
ililias ζηλευω πολυ θελω κι εγω να μου λεει τετοια!!!
NIGA -
Megane98hp
Κάτι μου λέει ότι εσένα θα σου λέει (και θα σου κάνει) πολύ, ΠΟΛΥ χειρότερα.NIGA
Ωραία η έκφραση του γάτου ρε συ, έχει ταλέντο η μικρή. -
NIGA
Ωραία η έκφραση του γάτου ρε συ, έχει ταλέντο η μικρή.Δεν τον έκανε η μικρή, ο γιός μου τον έκανε που είναι στη δευτέρα δημοτικού και έχει ήδη λόγο να μισεί τις Δευτέρες!!!!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Καλά έχω να τον φιλήσω από την γιορτή του τον Οκτώβρη...
Ασε τα γελακια και αντε φιλα τον,τωρα,ετσι, χωρις λογο και αφορμη.
Και θα γινει μικροτερος κατα 10 χρονια απο ο,τι λεει η ταυτοτητα του. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλά έχω να τον φιλήσω από την γιορτή του τον Οκτώβρη...
Ασε τα γελακια και αντε φιλα τον,τωρα,ετσι, χωρις λογο και αφορμη.
Και θα γινει μικροτερος κατα 10 χρονια απο ο,τι λεει η ταυτοτητα του....και βαλε...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...