-
εγκατέστησέ το να μας πεις
-
Μπήκε... Για να δούμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπήκε... Για να δούμε.Μια χαρά είναι...
-
Ναι, αν και με χαλάει λίγο το πλαίσιο της εικόνας των επαφών. Σαν τηλεόραση είναι...
-
P360.. πιο γρηγορη ευρεση δορυφορων και σαφως καλυτερο σημα..
σχεδιαστικα ειναι πολυ πιο ομορφο...
τιποτε αλλο...
δεν επαιρνα τον τομ κρουζ, καλυτερα? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν επαιρνα τον τομ κρουζ, καλυτερα?
-
touch cruise...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν επαιρνα τον τομ κρουζ, καλυτερα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, αν και με χαλάει λίγο το πλαίσιο της εικόνας των επαφών. Σαν τηλεόραση είναι...οχι ρε συ!
εμένα μαρεσε πολύ το πλαίσιο -
Γνωριζει καποιος απο που μπορω να κατεβασω το update KB 940199 για vista?
''Αγορασμενα'' windows. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Γνωριζει καποιος απο που μπορω να κατεβασω το update KB 940199 για vista?
''Αγορασμενα'' windows.Παιζουν update packs σε όλα τα κατεβαστηρια. σε κάποιο από αυτά θα περιέχεται και αυτό που θέλεις...
-
Κι ομως τιποτα, εχω ηδη ψαξει...
Ευχαριστω παντως...
Ολη αυτη η φασαρια ειναι για μια sd καρτα sandisk η οποια δεν αναγνωριζεται ουτε σε xp ουτε σε vista, ουτε στη ψηφιακη μου μηχανη, ενω στο Pda μου παιζει κανονικοτατα...
ΔΕΝ ειναι fake.
Τα vista μου εδωσαν ως λυση το κατεβασμα αυτου του update, ασφαλως δεκτη οποιαδηποτε αλλη λυση ωστε να αναγνωριστει η καρτα, μη παει χαμενη, ειναι κριμα... -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Κι ομως τιποτα, εχω ηδη ψαξει...
Ευχαριστω παντως...
Ολη αυτη η φασαρια ειναι για μια sd καρτα sandisk η οποια δεν αναγνωριζεται ουτε σε xp ουτε σε vista, ουτε στη ψηφιακη μου μηχανη, ενω στο Pda μου παιζει κανονικοτατα...
ΔΕΝ ειναι fake.
Τα vista μου εδωσαν ως λυση το κατεβασμα αυτου του update, ασφαλως δεκτη οποιαδηποτε αλλη λυση ωστε να αναγνωριστει η καρτα, μη παει χαμενη, ειναι κριμα...Γιατί δεν τη βλέπει? μήπως είναι παλια-μικρή? Φορμαρισμένη σε κανένα Fat16 ή μικρότερο? (αν και τα δικά μου XP τις διαβάζουν όλες... )
-
Την αγορασα πριν μια εβδομαδα, κλασσικη sandisk 1Gb ειναι, φορμαρισμα αν εχει γινει απο το εργοστασιο γιατι δεν εχω καταφερει να τη διαβασω για να κανω format.
Ολες τις υπολοιπες που εχω εντωμεταξυ τις διαβαζει....
Και να πεις οτι ειναι ελαττωματικη...Δεν θα δουλευε ουτε στο pda αλλα εκει ειναι μια χαρα. -
Δοκίμασες να την ξαναφορμάρεις με το PDA?
-
Αυτο δεν το βρηκα ως επιλογη γμτο...
Υπαρχει?
Windows mobile 5.
Παντως κατεφερα πριν λιγο την φορμαρα μεσω της ψηφιακης μηχανης μου και με το που την κλεινω και την ξαναανοιγω ''This card can not be used'''.
Μαλλον ελαττωματικο chipακι. -
ε, τότε μην κολλάς. Άμεση αντικατάσταση.
-
Εμ....απο ebay, πακετο με ψηφιακη μηχανη, τα μεταφορικα μονο για την αντικατασταση, τα οποια πληρωνω εγω, θαναι παραπανω.
Παντως βρηκα τροπο....
Αντι να τη βαζω στο card reader, συνδεω το Pda (που μονο εκει δουλευει οκ) με το pc και αναγνωριζει τη μνημη μαζι με την κυρια, σαν αφαιρουμενους δισκους.
Παλι καλα. -
Απλά θα έχεις αρκετά αργή ταχύτητα, γιατί μετατρέπει τα αρχεία πολλές φορές... Για μικρά μεγέθη είναι οκ, για μεγάλα όμως είναι αργό.
-
Κυκλοφόρησε και το Final SP1 για Vista.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]