-
Δεν επαιρνες και την ανακυκλωση του καλοριφερ γμτ?
-
Kανει και το δικο σου σαν μιξερ? Τραβα τη φυσσα και αστο ετσι δεν πειραζει.
-
Φυσικα και κανει και το δικο μου, εγω δλδ τι? Στο πηγαδι κατουρισα?
-
Να ξέρετε, το μοτεράκι τα φτύνει όταν το λειτουργείτε με αρκετή ταχύτητα στο αμάξι...
-
Τι λετε ; υπ'οψιν 17000 ευρω πληρες !
-
Γιατί;
-
Γιατι τι; μην μου πειτε για ceed γιατι ο 'συνεταιρος' δεν θελει ΚΙΑ δυστηχως .
Παει για οικογενειακο και μικρα ταξιδια , πηγαινα για μοντεο μεταχειρισμενο αλλα ειπα να δω και κανα καινουργιο . -
308 μηπως;
-
3000 ευρω διαφορα και πολυ πιο μικρο εσωτερικα , με 1.92 υψος ημουν οριακα εμπρος και πισω δεν χωρουσα καθολου !
-
Γιατί...να πάρεις ένα παλιό αυτοκίνητο, να το πληρώσεις για καινούριο, χωρίς αυτό να είναι κάτι το εξαιρετικό σε κανέναν τομέα;
Αν σου αρέσει τόσο, πάσο, θα το ευχαριστηθείς, τα χρήματα δεν βγαίνουν από τη δική μου τσέπη.
-
Τι αλλο παιρνεις σε αυτη την κατηγορια με 17000 ευρω πληρες ;
-
Αυτοκίνητο προηγούμενης γενιάς πάντως εγώ δεν θα έπαιρνα. Και δεν μιλάμε για φέισλιφτ π.χ. αλλά για νέο μοντέλο. Προφανώς το 'πλήρες' παίζει μεγάλο ρόλο για σένα, για εμένα ο εξοπλισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αν μιλάμε για αυτοκίνητο τόσων ετών.
-
Ο χρήστης kiroscrete έγραψε:
Τι αλλο παιρνεις σε αυτη την κατηγορια με 17000 ευρω πληρες ;Ποιά έκδοση δίνουν με 17k;
-
Τι έγινε ρε παιδιά;
Μπέρδεμα στα threads?
Κάτι χάνω...
17000 το μοτέρ ανακύκλωσης με μεγάλη ταχύτητα από μεταχειρισμένο Mondeo για τον rataplan με κoμπλέ εξοπλισμό και για τον jim 78
ή καινούριο για τον kiroscrete από τον funky? -
17 για 307 μιλαμε?
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά;
Μπέρδεμα στα threads?
Κάτι χάνω...
17000 το μοτέρ ανακύκλωσης με μεγάλη ταχύτητα από μεταχειρισμένο Mondeo για τον rataplan με κoμπλέ εξοπλισμό και για τον jim 78
ή καινούριο για τον kiroscrete από τον funky?Κορυφαιο!
Μιλαμε για το 307 oxygo 1600 17000 ευρω με το κλειδι στο χερι .
Τι αλλο μπορεις να παρεις με αυτα τα χρηματα σε αυτη την κατηορια;
-
Ειπαμε Τακη με τον rantaplan να βαλουμε μοτερακι ανακυκλωσης απο mondeo μπας και κανουμε δουλεια
-
Eida to SUV tis Peugeot xtes ston dromo. Den einai toso xalia i maska me tis mpalenes apo falaina
-
μη τυχον παρεις 307 με 17....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μη τυχον παρεις 307 με 17....Γιατι;
PEUGEOT FORUM