-
Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θα πάει στο Παρίσι για 5-6 μέρες;
-
Nα μεινει εκει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θα πάει στο Παρίσι για 5-6 μέρες;Mε καλό καιρό μια βόλτα στην Μονμάρτη
-
μονμαρτη, να περπατησει απο την αψιδα του θριαμβου μεχρι την πλατεια concord και αν αντεχουν τα ποδια του, μεχρι τον λουβρο, κλασσικη περιπτωση το καρτιε λατεν..
EuroDisney, μονο αν καιγεσαι...
χμ.. τι αλλο... λα σιτε (ολο και κατι θα εχει να δεις) .... χμ...
α! μια και θα εισαι μονμαρτη ανεβα μεχρι πανω στην σακρ κερ, εμπα και στο μουσειο του νταλι ..
γαμωτο, ηξερα ενα μερος που εκανε μονο σουφλε, αλλα πανε χρονια (οχι οτι θα εχει κλεισει το μαγαζι, αλλα δεν θα μπορω να σου πω που βρισκεται - και συνεπως, να πας)..
α! επισης αν εχει καλο καιρο κηπους λουξεμβουργου και εκει διπλα, ειναι το πανθεον.. αν πεσει κυριακη, περπατα στην οδο μουφταρτ.. εχει παζαρι!
γενικα αν πεσεις σε καλο καιρο, ειναι ιδανικο για περπατημα (πολυ!)
ανετα και αβιαστα, ουτε που το καταλαβαινεις.. για το μετρο δεν το συζηταμε! λυνει χερια!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nα μεινει εκει;αν σου πω οτι δεν έχω καμία όρεξη να πάω ούτε γι'αυτες τις λίγες μέρες...
Δεν ξέρω... δεν τρελαίνομαι... ελπίζω να έχω διαφορετική γνώμη όταν γυρίσωcpp tm
ευχαριστώ! -
Απο Πατρα για να παμε στο Λουσιο ποια διαδρομη να ακολουθησουμε?
1.προς Κορινθο-Τριπολη κλπ?
2.προς Πυργο-Αρχαια Ολυμπια κλπ?
3.τον μεσαιο απο αυτους τουσ 2 που λενε οτι εχει απιστευτα τοπια αλλα χαλια δρομο...?Τι προτεινετε?
Εγω λεω να παμε απο τον 3. και να γυρισουμε απο τον 2. -
Ακουω ιδεες και συμβουλες για 3ημερο Κ.Δευτερας στην Καωνσταντινουπολη...
Κατα τα αλλα.
Πατριδα, χωρις να εχω ταξιδεψει λιγο (μαλλον το αντιθετο) το Παρισι ειναι με χαοτικη διαφορα, οτι ομορφοτερο σε πολη ειδα. Η μονη πολη που οχι απλα δικαιολογησε το μυθο της, αλλα και κατι παραπανω.Τωρα για Θεσσαλονικη, στους Αθηναιους συνηθως αρεσει η Μολυβος, το Λεπεν και ο Ζυθος. ΜΗΝ ΠΑΤΕ στο Ουζου Μελαθρον εκτός αν θες να φας κατι κρεας (που δε θα καταλαβεις τι ειναι) με κρεμο σαλτσα που σκεπαζει τα παντα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κατα τα αλλα.
Πατριδα, χωρις να εχω ταξιδεψει λιγο (μαλλον το αντιθετο) το Παρισι ειναι με χαοτικη διαφορα, οτι ομορφοτερο σε πολη ειδα. Η μονη πολη που οχι απλα δικαιολογησε το μυθο της, αλλα και κατι παραπανω.Μακάρι
Εχεις να προτείνεις τπτ; -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Απο Πατρα για να παμε στο Λουσιο ποια διαδρομη να ακολουθησουμε?1.προς Κορινθο-Τριπολη κλπ?
2.προς Πυργο-Αρχαια Ολυμπια κλπ?
3.τον μεσαιο απο αυτους τουσ 2 που λενε οτι εχει απιστευτα τοπια αλλα χαλια δρομο...?Τι προτεινετε?
Εγω λεω να παμε απο τον 3. και να γυρισουμε απο τον 2.Αν εννοείς τον 111 είναι όπως είπες χάλια δρόμος αλλά έχει κάτι μαμάτα τοπία!
Από Πύργο-Αρχαία Ολυμπία μετά το χωριό Λιναριά ανηφορίζει και έχει πολλές στροφές. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ακουω ιδεες και συμβουλες για 3ημερο Κ.Δευτερας στην Καωνσταντινουπολη...Να κάνεις δίαιτα πριν να φύγεις γιατί εκεί θα φας πολλά και καλά φαγητά.
-
http://www.portopalace.gr/cms.jsp?id=34&extLang=
Τελικα η γυναικα θελει να παμε σε αυτο.....εμενα δεν με νοιαζει....οποτε απλα να ρωτησω ποσο μακρυα ειναι απο την πολη. Εχει λεει λεωφορειακι που σε παει στο κεντρο. Η διευθ. ειναι αυτη 26ης Οκτωβρίου 65 Λιμάνι
και εχει ενα πινακακι με αποστασεις
Αεροδρόμιο 14 χλμ
Σιδηρ.σταθμός 2 χλμ
ΚΤΕΛ 1 χλμ
Κέντρο πόλης 2 χλμ
Εμπ.Κέντρο City Gate 1 χλμ
Εμπορικό Κέντρο Limani ½ χλμ
ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΥ 10 χλμ
Κεντρική Αγορά Χονδρεμπορίου 4 χλμ
ΤΡΑΠΕΖΑ (EUROBANK) 50 μ.
Θα μου πεις, τα λεει τα χλμ πιο πανω, ναι οκ και εδω για μια ποσταση 2 χλμ μπορει να χρειαστεις κανα 15λεπτο με το αμαξι, στην ουσια με νοιαζει η περιοχη που ειναι το ξενοδοχειο...ειναι καλη? Η ειναι καμια βιομηχανικη περιοχη ξερω γω και αν γενικα παιζει καμια τρελη κινηση κλπ.
Ευχαριστω.
-
Το τριήμερο Κ.Δευτέρας (Σάββατο με Τετάρτη βασικά) θα είμαι Βαρκελώνη!!
Έκλεισα αεροπορικά και ξενοδοχείο, θα πάω και στο ΝΑΟ να δω το ματς πρωταθλήματος με Βιγιαρεάλ!!
Ακούω προτάσεις για μέρη που πρέπει να επισκεφθώ, αν μάλλον και θα έχω παρεα που ξέρει την πόλη...
Φωτό και εντυπώσεις όταν γυρίσω! -
ratanplan
ειναι πολυ καλο... -
καλα εσυ εισαι πολυ τσομπανος.
Οτι εινα ικαλο το ειδα στις φωτογραφιες...και το καταλαβα απο την τιμη...σε αυτα που ρωτησα μωρη κουλατζα εχεις να πεις κατι?
-
αμα παρεις αμαξι καλα ειναι...
η περιοχη δε πολυλεει για περπατημα...
-
Eιναι διπλα στο πιο ιν κλαμπ...διπλα στο σταθμο αν πας με τραινο...
το κεντρο απεχει 5 λεπτα με λεωφορειο και αυτοκινητο
ειναι διπλα στο λιμανι(εννοω τις αποβαθρες οχι το επιβατικο)
ειναι μια καλη επιλογη ειδικα αν σου βγαινουν τα λεφτα!σε καλυψα?
-
Nαι τσοπανακο
Αυτο που ειπε ο κουλαδης με καλυψε πιο πολυ
-
γιατί δεν εξηγείτε στον άνθρωπο, που ρωτάει συνεχώς αν θα είναι ΚΟΝΤΑ (μπουαχαχα) στο κέντρο, ότι στο χωριό μας τα περισσότερα σημεία που ανέφερε είναι ΣΤΟ κέντρο??? (το οποίο είναι 2x2 klm)
διπλα στο πιο ιν κλαμπ
ποιο; έχω εκπατριστεί εδώ και κάτι χρόνια...
πάντως θα πρότεινα τα ξενοδοχεία που ανέφερες επάνω στην Εγνατία, από εκεί δεν θα χρειάζεσαι ούτε ταξί ούτε τίποτα, όλα προσβάσιμα με πόδια.
για φαΐ συμφωνώ με σύντροφο Ηρακλειδέα για αποφυγή Ούζου Μελαθρον, ακριβώς όπως το έθεσε.
για ψαρικά, κάτι πιο 'local' από τον Μόλυβο στο κέντρο, καλή πρόταση είναι τα 'Βολιώτικα', προς Μπότσαρη μεριά
(αν έχουν αλλάξει τα πράγματα μην κράζετε, εκπατρισμένος είπαμε!! )από μπυραρίες, καλώς πρότεινε το Ντορέ ο φίλος, οι πιο 'γερμανίζουσες' δεν αξίζουν για να σπαταλήσεις ώρες εκδρομής, στην Αθήνα βρίσκεις καλύτερες.
ως -έως σχετικά πρόσφατα - φοιτητής, προτείνω και μια βόλτα από τα πιο alternative μπαράκια. ακόμα και αν είσαι mainstream τύπος στην διασκέδαση η φάση δεν είναι τόσο subcultural ώστε να φρικάρεις (για κοινωνικούς λόγους που βαριέμαι να αναλύσω). αν ενδιαφέρεσαι, πες να προχωρήσω σε συγκεκριμένες προτάσεις.
για club, πίστες κλπ. δεν έχω ιδέα, ας μιλήσουν οι άλλοι.
μουσεία: πάσχουμε, αλλά το μουσείο φωτογραφίας στο λιμάνι είναι ότι πιο 'φρέσκο', τουλάχιστον ήταν όταν έφυγα εγώ. αν τελικά μείνεις στο ξενοδοχείο που είπες είναι 2 βήματα, και έχει ωραίο cafe-bar από ότι θυμάμαι.
-
γιατί δεν εξηγείτε στον άνθρωπο, που ρωτάει συνεχώς αν θα είναι ΚΟΝΤΑ (μπουαχαχα) στο κέντρο, ότι στο χωριό μας τα περισσότερα σημεία που ανέφερε είναι ΣΤΟ κέντρο??? (το οποίο είναι 2x2 klm)
διπλα στο πιο ιν κλαμπ
ποιο; έχω εκπατριστεί εδώ και κάτι χρόνια...
πάντως θα πρότεινα τα ξενοδοχεία που ανέφερες επάνω στην Εγνατία, από εκεί δεν θα χρειάζεσαι ούτε ταξί ούτε τίποτα, όλα προσβάσιμα με πόδια.
για φαΐ συμφωνώ με σύντροφο Ηρακλειδέα για αποφυγή Ούζου Μελαθρον, ακριβώς όπως το έθεσε.
για ψαρικά, κάτι πιο 'local' από τον Μόλυβο στο κέντρο, καλή πρόταση είναι τα 'Βολιώτικα', προς Μπότσαρη μεριά
(αν έχουν αλλάξει τα πράγματα μην κράζετε, εκπατρισμένος είπαμε!! )από μπυραρίες, καλώς πρότεινε το Ντορέ ο φίλος, οι πιο 'γερμανίζουσες' δεν αξίζουν για να σπαταλήσεις ώρες εκδρομής, στην Αθήνα βρίσκεις καλύτερες.
ως -έως σχετικά πρόσφατα - φοιτητής, προτείνω και μια βόλτα από τα πιο alternative μπαράκια. ακόμα και αν είσαι mainstream τύπος στην διασκέδαση η φάση δεν είναι τόσο subcultural ώστε να φρικάρεις (για κοινωνικούς λόγους που βαριέμαι να αναλύσω). αν ενδιαφέρεσαι, πες να προχωρήσω σε συγκεκριμένες προτάσεις.
για club, πίστες κλπ. δεν έχω ιδέα, ας μιλήσουν οι άλλοι.
μουσεία: πάσχουμε, αλλά το μουσείο φωτογραφίας στο λιμάνι είναι ότι πιο 'φρέσκο', τουλάχιστον ήταν όταν έφυγα εγώ. αν τελικά μείνεις στο ξενοδοχείο που είπες είναι 2 βήματα, και έχει ωραίο cafe-bar από ότι θυμάμαι.
-
Γειά σας,
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Το τριήμερο Κ.Δευτέρας (Σάββατο με Τετάρτη βασικά) θα είμαι Βαρκελώνη!!
Έκλεισα αεροπορικά και ξενοδοχείο, θα πάω και στο ΝΑΟ να δω το ματς πρωταθλήματος με Βιγιαρεάλ!!
Ακούω προτάσεις για μέρη που πρέπει να επισκεφθώ, αν μάλλον και θα έχω παρεα που ξέρει την πόλη...
Φωτό και εντυπώσεις όταν γυρίσω!Η Βαρκελώνη είναι μιά ζωντανή πόλη, που θέλει χρόνο (μέρες) για να την χαρείς, με έντονο τουριστικό παλμό, που 'κατάφερε' να εκμεταλλευτεί πλήρως τους ... Ολυμπιακούς Αγώνες (...ενώ εμείς ...άστα να πάνε !!!)
Σε τρείς μέρες θα πάρεις ένα μικρό δείγμα και δεν ξέρω τι καιρό θα πετύχετε.
Χαρακτηριστικά σημεία που μου άρεσαν (εκτός των άλλων) και τα προτείνω :
Το πάρκο Γkουέλ (δημιούργημα του A. Gaudi, εκεί είναι και το Μουσείο του)
Τον καθεδρικό της (Sagrada Familia - Αγία Οικογένεια) και γενικά τα κτίσματα του Αντονιο Γκαουντί, που είναι εντυπωσιακά (δεν έχουν πουθενά ευθείες !!)
Η βόλτα στον πεζόδρομο Las Ramblas (είναι κάπου δύο χλμ, ξεκινάει από το κέντρο της Βαρκελώνης και καταλήγει στο λιμάνι στο μεγαλόπρεπο άγαλμα του Χρ. Κολόμβου)
Η επίσκεψη στην Αγορά της (La Boqueria)
Οι Ολυμπιακές εγκατ/σεις στο Μονζουϊκ (με τον πύργο του γνωστού μας Καλατράβα).
... και ... η Μπαρτσελώνα !!Καλά να περάσεις
Φιλικά
Μάξιμος
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ