-
-
http://www.total-bmw-mag.co.uk/get_wall ... e=8&size=2
-
Τελικά πριν δυο μέρες πήρα το αμαξάκι μου αφού έγινε μια αλλαγή στη καλωδίωση ενός μπουζί (δεν έκανε καλή επαφή) και μετά τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου λειτουργεί τέλεια μην το ματιάσω.
Σήμερα που η μέρα ήταν και ηλιόλουστη (μάζεψα πολύ ήλιο είναι αλήθεια)το κατευχαριστήθηκα λέμε.
Όλα καλά -
Phra akoma mia E36. Auth th fora mia 328i Sport.
Barethika pia.. Thelw mia M3 E30.
Niko na sthn ferw na baleis to moter?
-
Ο χρήστης DUKE έγραψε:
Phra akoma mia E36. Auth th fora mia 328i Sport.Barethika pia.. Thelw mia M3 E30.
Niko na sthn ferw na baleis to moter?
Ναι ναι!!!!
Χθες πήγα βόλτα με 335i
Ζαλίστηκα πραγματικά με την επιτάχυνση, τις ροπές και τη γενική συμπεριφορά!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ μοτέρ/αυτοκίνητο!!!
Μας έκανε ζημιά (135i)
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Τελικά πριν δυο μέρες πήρα το αμαξάκι μου αφού έγινε μια αλλαγή στη καλωδίωση ενός μπουζί (δεν έκανε καλή επαφή) και μετά τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου λειτουργεί τέλεια μην το ματιάσω.
Σήμερα που η μέρα ήταν και ηλιόλουστη (μάζεψα πολύ ήλιο είναι αλήθεια)το κατευχαριστήθηκα λέμε.
Όλα καλάΩραία...
Μιχάλη,κοίτα να επανέλθεις σύντομα στην αυτοκίνηση...
Αρκετά κράτησε το αστείο... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ωραία...
Μιχάλη,κοίτα να επανέλθεις σύντομα στην αυτοκίνηση...
Αρκετά κράτησε το αστείο...Aλήθεια Παντέλο ήταν ωραία και πρωτόγνωρη για μένα η αίσθηση του ανοιχτού. Όταν πας βόλτα (χωρίς να καταλαβαίνεις ότι είσαι σε ανοιχτό αμάξι από πλευράς στρεβλώσεων κλπ- εκτίμησα την άριστη δουλειά στον τομέα αυτό των Βαβαρών, δεν ακούγεται κιχ και ο αέρας με ανεβασμένα τζάμια δεν ενοχλεί καθόλου) με τόσο όμορφο αυτοκίνητο δεν λογαριάζεις ούτε ταχύτητα, ούτε επιταχύνσεις ούτε τίποτα. Είσαι με λίγα λόγια στον κόσμο σου, αφού μέχρι και ο κινητήρας ειδικά μετά τις 4.000 στροφές μου φάνηκε υπεραρκετός!! (και γω όταν έβλεπα κάποιον με cabrio ή αδιαφορούσα ή έλεγα το κλασικό ''κοίτα τον τύπο, περίμενε να φτιάξει ο καιρός να το ανοίξει η ψωνάρα'').
Τελικά πρέπει να ζήσεις ορισμένα πράγματα για να τα καναοήσεις στην πραγματική τους διάσταση.
Όσον αφορά την επιστοφή Παντέλο θα γίνει μάλλον το χειμώνα(?) Κάτσε να βγει και η 135 light tiiiii να δούμε τι θα δούμε (αλλά η τριάρα είναι πανέμορφη γαμ@τ@ και κολλάω λίγο) -
Ναι αλλά ο Άσσος με το μοτέρ αυτό είναι διαολάκι!!!
Ακόμα είμαι ζαλισμένος από τη χθεσινή μου βόλτα με την 335i...ποιός ξέρει ΠΩΣ θα πηγαίνει στη πραγματικότητα η 135i
-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ναι αλλά ο Άσσος με το μοτέρ αυτό είναι διαολάκι!!!Ακόμα είμαι ζαλισμένος από τη χθεσινή μου βόλτα με την 335i...ποιός ξέρει ΠΩΣ θα πηγαίνει στη πραγματικότητα η 135i
Ναι Νίκο το ξέρω πολύ καλά το αμάξι. Έχουν δύο κολλητοί μου την 335 και την έχω οδηγήσει αρκετές φορές (μάλιστα ο ένας έχει το παράλληλο εγκεφαλάκι της Hartge και ο άλλος ετοιμάζεται να μπάξει το πρόγραμμα της Schnitzer που το ανεβάζει στα 360). Συμφωνώ ότι είναι ''αλλού'' αλλά τους περνάω σε κάτι. Η δική μου κατανάλωση κατά μέσο όρο κυμαίνεται στο 9,5l/100 και αυτών στο 17-18άρι (και οι δύο με εικοσάρες ).
-
Ναι όντως, η κατανάλωση είναι ένα θέμα...αλλά πως θα ζήσουν τα 360 άλογα? Θέλουν το σανό τους...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ναι αλλά ο Άσσος με το μοτέρ αυτό είναι διαολάκι!!!Ακόμα είμαι ζαλισμένος από τη χθεσινή μου βόλτα με την 335i...ποιός ξέρει ΠΩΣ θα πηγαίνει στη πραγματικότητα η 135i
η 335 που πηγες βολτα δεν ειναι λιιγο πειραγμενη ομως??
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Ναι αλλά ο Άσσος με το μοτέρ αυτό είναι διαολάκι!!!
Ακόμα είμαι ζαλισμένος από τη χθεσινή μου βόλτα με την 335i...ποιός ξέρει ΠΩΣ θα πηγαίνει στη πραγματικότητα η 135i
η 335 που πηγες βολτα δεν ειναι λιιγο πειραγμενη ομως??
Βεβαίως...+60 άλογα
-
Για οποιον θελει το Ultimate Factories - BMW απλα να ενημερωσω οτι το βρηκα στο blue-whitegt.gr!!
Κατεβαινει, as we speak! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Για οποιον θελει το Ultimate Factories - BMW απλα να ενημερωσω οτι το βρηκα στο blue-whitegt.gr!!
Κατεβαινει, as we speak!Δε με αφήνει να κάνω registration
Τι μπορείς να κάνεις να με βοηθήσεις να το κατεβάσω?
-
Τι εχεις να προτεινεις γιατι προς το παρον δεν εχω κατι στο μυαλο μου...
Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη!! -
καλουτσικο βιντεακι αλλα οι αμερικανοι με το αγελαδισιο υφος ειναι εκνευριστικοι.
νικο 120, περιμενε οποτε ανοιξουν ξανα οι εγραφες
-
Βασικα ολα τα λεφτα ειναι τα βιντεο του πως κατασκευαζεται ο κινητηρας και φυσικα το βιντεο με την διαδικασια βαφης του αυτοκινητου...
Εκει καταλαβαινεις το γιατι κανενας ελληνας βαφεας δεν προκειται να πλησιασει καν στο αποτελεσμα του εργοστασιου!! -
Mallon mesa sthn ebdomada tha paw na dw mia M3 E30 telika Nick...
-
Mallon mesa sthn ebdomada tha paw na dw mia M3 E30 telika Nick...
Akoma den exw paei bolta me 335i sigoura tha exei roph, alla roph exei kai mia 535d (pou exw odhghsei arketes fores)..
San thn 46ara den nomizw na yparxei..
BMW FORUM