-
Καραμελα;Για την παραγκα μιλας;
Απ το ηρακλειο περναει τρενο,οχι απ το ολντ τραφορντ.. -
γενικα λεω, για αυτα που λετε για τις 'σχεσεις' ΠΑΟ-ΟΦΗ
btw, περσυ στο φιναλε της Πριμερα, η Μπαρτσελονα εταζε 50.000
-
μπλα μπλα μπλα...
-
κλασσικη γαβρικη αντιδραση. Οταν βλεπει επιχειρηματα, το βουλωνει
αντε βολεψου απο αυριο με την 2η θεση
-
Επιχειρημα;
Θα μιλησει κι ο 4-0....
-
Ας δώσει κι ο γαύρος 100.000 ευρώ σε κάθε παίκτη του Λεβαδειακού αύριο. Σαν μηχανάκια θα τρέχουν. Άσε που ίσως προσπαθήσουν να κάνουν τζακ-ποτ τσεκουρώνοντας τα ποδαράκια παικτών των βάζελου.
Σοβαρά τώρα, αυτήν την ανήθικη μέθοδο προσπαθείς να δικαιολογήσεις βρε Καραγκούνη;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας δώσει κι ο γαύρος 100.000 ευρώ σε κάθε παίκτη του Λεβαδειακού αύριο. Σαν μηχανάκια θα τρέχουν. Άσε που ίσως προσπαθήσουν να κάνουν τζακ-ποτ τσεκουρώνοντας τα ποδαράκια παικτών των βάζελου.Σοβαρά τώρα, αυτήν την ανήθικη μέθοδο προσπαθείς να δικαιολογήσεις βρε Καραγκούνη;
Δεν νομιζω οτι θελει να το δικαιολογησει,αλλα να τονισει οτι παντου γινεται αυτο.
Εδω εσεις καποτε κατσατε και χασατε απο την αεκ για να μην παρουμε πρωταθλημα,κατι το οποιο ειναι πολυ ποιο ανηθικο. -
-
παρε ρε συ δουρο ενα τηλεφωνο, τι αδικια θεε μου
bujinkan ακομα ρε συ ασχολεισαι με αυτους τους γαβροαστειους; Θυμαμαι οταν χασαμε απο τον Αγιαξ στα ημιτελικα το 96 (εκει που δεν θα φτασουν ποτε), ειχαν βγει 7,000 γαβροι και πανυγηριζαν στον πειραια. Κομπλεξαρες μια ζωη οι γαβροι, αιντε παρτε και 2 βιντεακια με τον 'πυρινο σας κοσμο'
http://www.youtube.com/watch?v=BjOGqxjI1W0
Youtube Video -
Κομπλεξαρες ε?
Και εγω θυμαμαι τωρα προχτες κατι βαζελους να παιρνουν τηλεφωνο και να λενε οτι ηταν στημενο το ματς με την Τσελσυ
Δεν πειραζει ετσι παραγκα ακομη και στην Ευρωπη
p.s. Πιστευουν οι βαζελοι οτι θα παρουν πρωταθλημα φετος?
(κατσε να περασουν απο Λεβαδειακο πρωτα Εγω το προβλεπω Χ )
-
ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΓΟΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΛΙ??
ΡΕ 4-0 ΛΕΜΕ!!
Τέτοια γλώσσα από οπαδούς καφενείου, που τους έχω ρίξει 4 και μόλις αποκλείστηκαν από ξυλοκόπους και χωριά, ενώ εγώ παίζω με την Τσέλσι CL δεν το περίμενα!
Εγώ θα ντρεπόμουν να μιλήσω λέμε!!
Τι βιντεάκια μου λέτε ρε??
ΟΡΙΣΤΕ:
**4 **όπως σας αρέσει!!
Ειδικά το 2ο τα σπάει....
Α, και για να μην ξεχάσω....... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!
-
Ρε συ κοναθε, κι εγω γι αυτο απορω ρε γμτ... Εχουν φαει 4αρα στο κεφαλι,εχουν μακραν χειροτερη ομαδα κι ερχονται και μιλανε με ενα θρασσος λες και ειναι 10 φορες καλυτεροι.. Μιλαμε για πολυ σπανια και σοβαρη ασθενεια ενα πραμα.
-
+4!
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
παρε ρε συ δουρο ενα τηλεφωνο, τι αδικια θεε μουbujinkan ακομα ρε συ ασχολεισαι με αυτους τους γαβροαστειους; Θυμαμαι οταν χασαμε απο τον Αγιαξ στα ημιτελικα το 96 (εκει που δεν θα φτασουν ποτε), ειχαν βγει 7,000 γαβροι και πανυγηριζαν στον πειραια. Κομπλεξαρες μια ζωη οι γαβροι, αιντε παρτε και 2 βιντεακια με τον 'πυρινο σας κοσμο'
http://www.youtube.com/watch?v=BjOGqxjI1W0
Youtube VideoTα βιντεακια απλα επιβεβαιωνουν την 'επιστημοσυνη' και το 'μεγαλειο' του δηθεν σκληροπυρινικου 'πυρινου' κοσμακι σας
ασε ρε γμτ, δεν κερδισατε και σημερα και ξερω σας εχει τσουξει ο κωλαρακος που θα ειστε παλι 2οι αυριο το βραδυ. Γιατι δεν κανετε καμμια ενσταση μηπως παρετε το ματσακι και μας περασετε, ε 'θρυλοι των γραφειων';
BTW μεγιστοι γαβροι του φορουμ, γιατι κανεις σας δεν μιλαει για μπασκετακι;
-
Επειδή εχουμε γνώθι σ' εαυτόν, πράγμα που ούτε κατα φαντασία δεν διαθέτετε οι βάζελοι.
-
τελικα ο θρυλακος δεν ειναι και τοσο θρυλικος, ε taurus?
αν εχεις καλο γνωθι σ'εαυτον, παρακαλα να φας λιγοτερα απο 3-4 απο την Τσελσι
-
Ήδη έχεις διαψευστεί 7 φορές, όσες έχουμε παίξει στο cl ως τώρα. Τι περιμένεις για να καταπιείς τη γλώσσα σου επιτέλους?
Edit: 8 ήταν οι φορές, ξέχασα να μετρήσω και τη μια που λέγατε 'τελειώστε τους' και τελικά τελειώσαμε εμείς τετράκις πάνω σας.
-
-
Κάπου στην Γαλατία είναι η φωτογραφία Θανίξ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε συ κοναθε, κι εγω γι αυτο απορω ρε γμτ... Εχουν φαει 4αρα στο κεφαλι,εχουν μακραν χειροτερη ομαδα κι ερχονται και μιλανε με ενα θρασσος λες και ειναι 10 φορες καλυτεροι.. Μιλαμε για πολυ σπανια και σοβαρη ασθενεια ενα πραμα.ούτε ο τρελίατρος δεν μας κάνει καλά..........
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--