-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Εχώ γίνει κουραστικός να λέω τα ίδια και τα ίδια, αλλά ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ γαμώτ! !
Αργότερα θ'απλώσω σεντονάκι για την θεωρία του χάους, το φαινόμενο της πεταλούδας, την ελληνίδα γκόμενα (χαζελνατ-κούκι-χαααααγκεν νταζ... ) και τον έλληνα μπάκουρο ( - μπείτε στην σειρά...).Συνεχίστε εσείς την δουλειά σας, πάντως να ξέρετε, το αξίωμα που θα στηριχτούν τα παραπάνω είναι: η διαρκής άνευ λόγου ενασχόληση με μια γκόμενα, αυξάνει εκθετικά την προσπάθεια που θα χρειαστεί για να την πηδ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σωστός ο χάιφάι (αν και οδηγεί λάντσια ). Σταματάω να ασχολούμαι με άτομα κατώτερου νοητικού επιπέδου πλέον.Κοίτα ποιός μιλάει...
Τέσπα, επειδή έχω ένα φροντιστήριο τώρα στις 2, πρέπει να την κάνω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
το ύφος ενός μέλους με τα πολλά εικονίδια μου τον θύμισε...
χτες διαβαζα πολύ παλιά θέματα ...
Έγραψε ο μαδάκος από το καλοκαίρι και μετα;
Νόμιζα πως είχε κάνα δυο χρόνια να ποστάρειγιατί είπα εγώ ότι διάβαζα τα καλοκαιρινά;
από 2003 κ μετά υπάρχουν σχεδό όλα όσα έχουν γραφεί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλημέραααααααα.
Corn flaκes διαθέτει το κατάστημα;Kalhmera.Den exoume corn flakes giati thn proigoumeni fora h xanthia nomize oti epaize me pazl pou eprepe na ftiaxeis enan kokora.
ps sorry gia ta greeklish alla bariemai na allaxw se greek.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Την ηλικία σου την αποδεικνύεις με τα λεγόμενα σου...Πριν μπεις στο φορουμ δε σε ρωτησε αν εισαι ανω των 13; Εσυ γιατι πατησες ναι;
-
-
-
-
Επ! Τι γίνεται εδώ? Πάλι παιδική χαρά το κάνατε?
Μλκισμένα, βάλατε σούπερ ψηφοφορία και δε με φωνάξατε, ε? Θα σας δείξω εγώ!Α! Και κάτω τα χέρια από το kid, έτσι?
-
Γιατι,μηπως ειναι το καινουριο σου αγορι;
-
ΟΥΡΤ παλιολαδέμπορα! Δε σέβεστε τίποτα πια! Έχουμε την άλλη που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, έχουμε και εσένα...
-
Εγω σεβομαι τα ιερα και τα οσια,τα Ιταλικα μονο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω σεβομαι τα ιερα και τα οσια,τα Ιταλικα μονο..Ιάπωνα οδηγεί ρε μλκ, εγώ είμαι ένα βήμα πριν από Ιταλικό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ιάπωνα οδηγεί ρε μλκ, εγώ είμαι ένα βήμα πριν το γκρεμό.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ιάπωνα οδηγεί ρε μλκ, εγώ είμαι ένα βήμα πριν το γκρεμό.
Το ίδιο λέμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Την ηλικία σου την αποδεικνύεις με τα λεγόμενα σου...
Πριν μπεις στο φορουμ δε σε ρωτησε αν εισαι ανω των 13; Εσυ γιατι πατησες ναι;
Aυτή την απορία την είχα και για σένα ξέρεις...
-
Ο ορισμός του 'ότι σου λέω στην στάση μου το λες στο λεωφορείο'.
-
Ψιτ! Τι είπα για το kid? Θέλετε να έχουμε άλλα τώρα?
-
θέλουμε!
μην πειράζετε τον κιντ...του χω υποχρέωση και για αυτό θα του παρέχω υπηρεσίες προστασίας (1.92 92 κιλά...στην μπάντα λέμε )
-
καλά ρε πόσο καμμένοι είστε που γράφετε σε spam posts ???
Pub - σουβλατζίδικο [#23]