-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οκ, τι στοίχημα θα βάλουμε?
Τι θες εσύ;
Θα κάνεις striptease on camera. Εσύ τι θες από μένα?
Να προσέξει τις ντουλάπες όμως...
Που το θυμηθηκες ;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Kid & Χαζλπουπου θα πρότεινα να σας κανονίσουμε ένα καφέ (Χολαργό μεριά κατά προτίμηση). Ε δεν μπορεί... Θα τρακαριστείτε σίγουρα εκεί.
Πραγματικά δεν μπορώ να μην γελάσω...
Αν ήξερες τι εννοούσε ο Βασίλης, θα ήταν πολύ καλά.. Κρίμα που δεν έχεις ιδέα.
Vasgti
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αφού είσαι τόσο σίγουρη γιατί δεν το βάζεις το στοίχημα? Θα ησυχάσεις και από μένα..
Γιατί ποτέ δεν βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί;
Ε είμαι λίγο χαζός. Εσύ γιατί δεν βάζεις το στοίχημα?
Νομίζω πως σου απάντησα ήδη και στα δύο...
Αν φοβάσαι ότι θα κατέβω στον δρόμο να διαμαρτυρηθώ σε πληροφορώ ότι ξέρω να χάνω τα στοιχήματα που βάζω. Εσύ?
Δεν φοβάμαι, τίποτα...
Αλλά το θεωρώ ανούσιο να ασχολιέμαι με την ηλικία ενός 10χρονου (στο μυαλό)... Εσύ ο ίδιος μου έχεις πει την πραγματική σου ηλικία, τώρα τι θες; -
Αφού είσαι τόσο σίγουρη γιατί δεν το βάζεις το στοίχημα? Θα ησυχάσεις και από μένα..
Αν φοβάσαι ότι θα κατέβω στον δρόμο να διαμαρτυρηθώ σε πληροφορώ ότι ξέρω να χάνω τα στοιχήματα που βάζω. Εσύ?
Δεν φοβάμαι, τίποτα...
Αλλά το θεωρώ ανούσιο να ασχολιέμαι με την ηλικία ενός 10χρονου (στο μυαλό)... Εσύ ο ίδιος μου έχεις πει την πραγματική σου ηλικία, τώρα τι θες;Μια χαρά φοβάσαι. Απλά είσαι κλασσική γυναίκα, λες λες λες, και όταν χρειαστεί να αποδείξεις αυτά που λες κάνεις την πάπια. Νταξ, δεν τρέχει τίποτα, απλά μην το παίζεις αντράκι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid & Χαζλπουπου θα πρότεινα να σας κανονίσουμε ένα καφέ (Χολαργό μεριά κατά προτίμηση). Ε δεν μπορεί... Θα τρακαριστείτε σίγουρα εκεί.
Vasgti
Ξέρω πολύ καλά τι εννοεί...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Kid & Χαζλπουπου θα πρότεινα να σας κανονίσουμε ένα καφέ (Χολαργό μεριά κατά προτίμηση). Ε δεν μπορεί... Θα τρακαριστείτε σίγουρα εκεί.θες να γίνει χαμός ?
-
Vasgti
Ξέρω πολύ καλά τι εννοεί...
Για πες μας τι εννοεί και μετά ο Vas θα επιβεβαιώσει ή όχι τα γραφόμενα σου.
-
Μηοως να αλλαξει ο τιτλος σε 'Παιδικη χαρα τα στρουμφακια';
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν φοβάμαι, τίποτα...
Αλλά το θεωρώ ανούσιο να ασχολιέμαι με την ηλικία ενός 10χρονου (στο μυαλό)... Εσύ ο ίδιος μου έχεις πει την πραγματική σου ηλικία, τώρα τι θες;Μια χαρά φοβάσαι. Απλά είσαι κλασσική γυναίκα, λες λες λες, και όταν χρειαστεί να αποδείξεις αυτά που λες κάνεις την πάπια. Νταξ, δεν τρέχει τίποτα, απλά μην το παίζεις αντράκι.
Δεν φοβάμαι...
Θα το λέω μέχρι που να μαλλιάσει η γλώσσα μου...
Το πόσο αντράκι είμαι άσε να το κρίνουν άτομα του οικογενειακού, φιλικού και πάει λέγοντας περιβάλλοντός μου... -
Απλά εδώ μας δείχνεις πόσο αντράκι δεν είσαι. Fair enough.
-
Κωστάκη,
πάω Αθήνα το απόγευμα......
πήρα τέλεφον και έκλεισα.......... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Απλά εδώ μας δείχνεις πόσο αντράκι δεν είσαι. Fair enough.Το να αρνηθεί κάποιος να βάλει ανόητα στοιχήματα, δεν σημαίνει απαραιτήτως και αυτό...
Και σου είπα, το μυαλό σου κοντεύει να σκουριάσει, βάλτο να δουλέψει και λίγο... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηοως να αλλαξει ο τιτλος σε 'Παιδικη χαρα τα στρουμφακια';ο Δρακουμέλ ποιός είναι ?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ο Δρακουμέλ ποιός είναι ?
Ο Krus...
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Κωστάκη,
πάω Αθήνα το απόγευμα......
πήρα τέλεφον και έκλεισα.......... -
ο Δρακουμέλ ποιός είναι ?
Ο Krus...
ναι....
λέγε τέτοια.......
μόνο μην το μάθει...... -
Εχώ γίνει κουραστικός να λέω τα ίδια και τα ίδια, αλλά ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ γαμώτ! !
Αργότερα θ'απλώσω σεντονάκι για την θεωρία του χάους, το φαινόμενο της πεταλούδας, την ελληνίδα γκόμενα (χαζελνατ-κούκι-χαααααγκεν νταζ... ) και τον έλληνα μπάκουρο ( - μπείτε στην σειρά...).Συνεχίστε εσείς την δουλειά σας, πάντως να ξέρετε, το αξίωμα που θα στηριχτούν τα παραπάνω είναι: η διαρκής άνευ λόγου ενασχόληση με μια γκόμενα, αυξάνει εκθετικά την προσπάθεια που θα χρειαστεί για να την πηδ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!
-
Σωστός ο χάιφάι (αν και οδηγεί λάντσια ). Σταματάω να ασχολούμαι με άτομα κατώτερου νοητικού επιπέδου πλέον.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εχώ γίνει κουραστικός να λέω τα ίδια και τα ίδια, αλλά ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ γαμώτ! !
Αργότερα θ'απλώσω σεντονάκι για την θεωρία του χάους, το φαινόμενο της πεταλούδας, την ελληνίδα γκόμενα (χαζελνατ-κούκι-χαααααγκεν νταζ... ) και τον έλληνα μπάκουρο ( - μπείτε στην σειρά...).Συνεχίστε εσείς την δουλειά σας, πάντως να ξέρετε, το αξίωμα που θα στηριχτούν τα παραπάνω είναι: η διαρκής άνευ λόγου ενασχόληση με μια γκόμενα, αυξάνει εκθετικά την προσπάθεια που θα χρειαστεί για να την πηδ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!
-
Pub - σουβλατζίδικο [#23]