-
δεν εχω προβλημα με αμαξι το σπιτι μου ειναι 200 μετρα απο εκει που γινονται οι κοντρες τι να πει και ενα αλλο ατομο ειχε ερθει απο σαλαμινα μπορει να μην το παιξω τσαμπουκας αλλα αμα αρχιζουν και το παιζουν τσαμπουκαδες τοτε πρεπει καπως να αντιδρασεις
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω θα ηθελα να πω κατι, να το ακουσει ολος ο κοσμος.. οχι μονο η τροχαια Αιγαλεω:Κουλα, μ' ακους??
Πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος!Όταν κατάλαβαν ότι δεν είχα σχέση με αυτά με άφησαν να φύγω, και εγώ αμέσως τηλέφωνο για να βρω δικηγόρο μέσω φίλου.
Τζίφος παίδες κανένας δεν αναλάμβανε σας πληροφορώ… οπότε μην σου τύχη τέτοιο συμβάν…Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις χαίρομαι που έχω διπλή υπηκοότητα
+1 ...αν κ δεν ξέρω πόσο βοηθάει η γερμανία σε αυτό...
-
Dark_Angel Δεν εχω αραξει ποτε πεταλο ή γεφυρα βουτας κλπ (υπαρχει βεβαια και αλλος λογος, οτι δεν γουσταρω αυτο το κλιμα), εχω ενα ψιλοπροβληματακι με την εξουσια, βασικα εχω προβληματακι με τον τροπο που διαχειριζονται οι μπατσοι την εξουσια που εχουν (που καλως υπαρχει βεβαια αλλιως ο καθενας θα εκανα οτι του γουσταρε) λογο του οτι λοιπον ειμαι πολυ ηρεμος....μεχρι να στραβωσω απιστευτα με κατι και να τα κανω ολα πουτανα...και το να κανω κατι τετοιο σε μπατσο...δεν ειναι και οτι πιο καλο για την συνεχεια της βραδιας μου Το αποφευγω.
Αν δεν μπορεις να κανεις υπομονη σε προκλησεις κλπ θα σου ελεγα να το κοψεις το αθλημα...μπορει να σε τραβανε για αντισταση κατα της αρχης, εξυβρηση κλπ...δεν λεει
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Όταν κατάλαβαν ότι δεν είχα σχέση με αυτά με άφησαν να φύγω, και εγώ αμέσως τηλέφωνο για να βρω δικηγόρο μέσω φίλου.
Τζίφος παίδες κανένας δεν αναλάμβανε σας πληροφορώ… οπότε μην σου τύχη τέτοιο συμβάν…Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις χαίρομαι που έχω διπλή υπηκοότητα
Η Γαλλία
Πάνω στην κάρτα που μου δίνουν ως Γάλλος του εξωτερικού (επιπλέον της ταυτότητας) γράφει:
'Ο κάτοχος της παρούσας κάρτας τυγχάνει υπό την προστασία του Προξενείου της Γαλλίας'.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Όταν κατάλαβαν ότι δεν είχα σχέση με αυτά με άφησαν να φύγω, και εγώ αμέσως τηλέφωνο για να βρω δικηγόρο μέσω φίλου.
Η Γαλλία
Πάνω στην κάρτα που μου δίνουν ως Γάλλος του εξωτερικού (επιπλέον της ταυτότητας) γράφει:
'Ο κάτοχος της παρούσας κάρτας τυγχάνει υπό την προστασία του Προξενείου της Γαλλίας'.
όχι για μένα λέω Γερμανία...έχω υπηκόοτητα από την μάνα μου...είναι γερμανίδα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[ασχετος Mode On]
Τί είναι και πού είναι οι περούκες ρε παιδιά ;;;;;
[/άσχετος Mode Off]
Kαβάλας και Θηβών, στη γέφυρα πάνω απο τη Θηβών, μαγαζί με περούκες, σημείο συνάντησης και παρακολούθησης του ευγενούς αθλήματος της κόντρας που λαμβάνει χώρα ακριβώς από κάτω.
Άσε, το έχω φάει στη μάπα το σημείο, η πρώην μου είχε σπίτι ακριβώς απέναντι και είχα φτάσει στο σημείο να καταλαβαίνω με το αυτί τι αμάξια τρέχουν, τι βελτιώσεις έχει ο καθένας και αν έκανε σωστές αλλαγές ή όχι!
εκτος απο αυτες εγω ξερω και τις αλλες στην βουτα,
οι οποιες παλια(95-95)ηταν το οριο κοντρας παπεων
ηταν(και νομιζω ειναι ακομα)το μαγαζι με τις περουκες μετα την αλιμου,πριν τη huyndai.
τα παπια ανοιγανε περουκες και τα καλα μακρια μεχρι πρωτη
(ναι ναι ειμαι καγκουρας!!!! ) -
για αλλη μια φορα αυτοι οι φλωροι η μπατσοι κανανε εισβολη στο κοσμο αυτη τη φορα βιαια αρπαζανε οποιον βρισκανε που καθοταν στο πεζοδρομιο για να διαλυσουν το πληθος απο ποτε απαγορευεται να μαζευεται κοσμος σε ενα συγκεκριμενο σημειο και εννοειται οτι περασαν 200 φορες το κοκκινο τα ξαναλεμε την αλλη πεμπτη
-
Ο χρήστης Dark_Angel έγραψε:
για αλλη μια φορα αυτοι οι φλωροι η μπατσοι κανανε εισβολη στο κοσμο αυτη τη φορα βιαια αρπαζανε οποιον βρισκανε που καθοταν στο πεζοδρομιο για να διαλυσουν το πληθος απο ποτε απαγορευεται να μαζευεται κοσμος σε ενα συγκεκριμενο σημειο και εννοειται οτι περασαν 200 φορες το κοκκινο τα ξαναλεμε την αλλη πεμπτηΕνταξει θα ειμαι εκει, αν βρηκατε καποιο κγλοπ παρακαλω να μου τ οδωσετε γιατι θα το κρατησουν απο το μισθο μου
-
Ρε φίλε,τα θέλει κι εσάς ο κώλος σας.
Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Οι δρόμοι δεν είναι πεδίο σφαγής,πάρτε το χαμπαρι.
Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για αυτό που κάνετε διεκδικήστε πίστα,αλλά μάλλον το πρόβλημά σας είναι η κοινή θέαση και ο τζερτζελές.
Κάθε χρόνο χάνουμε ένα χωριό από τροχαία,αυτό και μόνο πρέπει να σας προβληματίζει. -
τα οποια γινονται συνηθως στο επαρχιακο δικτυο απο τους ανεγκεφαλους που προσπερνανε πανω σε στροφες απο πιωμενους και απο τους χαλια δρομους εσενα τι σε ενοχλει ο κοσμος που απλα καθεται rataplan σε περιμενω αλλα θα χω και τη ταυτοτητα μαζι για να ειμαι νομιμος
-
12-13 χρονών;
-
οχι γιατι ρωτας ?
-
Αν έχεις ταυτότητα μαζί σου και σου λένε να φύγεις, είναι αντισυνταγματικό.
Αν σου λένε να φύγεις και φεύγεις είναι βλακώδες.
Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση...
-
Αυτο μου θυμιζει παλιες εποχες στο carrefour!Ειχε ερθει ολοκληρη κλουβα των ματ κ μας πηρε στο κυνηγι!Κ δε μας ελεγαν απλα να φυγουμε...μας κυνηγουσαν μη σας πω οτι μας απειλουσαν κιολας με τα γκλομπ!Εγω χαρακτηριστικα καθομουν με ενα φιλο κ τα λεγαμε αναμεσα στα παρκαρισμενα αυτοκινητα στο παρκινγκ σκεφτομενος κ εγω με ποιο δικαιωμα να μας διωξουν απο εκει αφου δεν κανουμε τπτ μεμπτο,αλλα οταν ηρθαν με τον κλασσικο τσαμπουκα τους κ μας εξωθησαν τι να καναμε...
-
ναι το ξερω οτι ειναι τις προαλλες πηγαν μεσα ατομα με το ετσι θελω για εξακριβωση ενω ειχαν ταυτοτητα πανω τους
-
yo yo βουλιαγμενης προχτες σκασανε κλουβες
2 taxitites mprosta κωλοδαχτυλα ψηλα δε με πιανεις λακαμα εχω πιο πολλα γκαφρα
-
Ο χρήστης Dark_Angel έγραψε:
ναι το ξερω οτι ειναι τις προαλλες πηγαν μεσα ατομα με το ετσι θελω για εξακριβωση ενω ειχαν ταυτοτητα πανω τουςΤυπώστε όλοι το πόρισμα του συνήγορου του πολίτη και έχετέ το μαζί σας.
ενα μηνυμα για τη τροχαια αιγαλεω