-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
επειδή είσαι επιθετικός και...καπνίζεις, αν σε πετύχω στο δρόμο με το σιβικ θα σε πατήσω και μετά αφού σκουπίσω τον ημιάκαμπτο από τα αίματα σου θα κατέβω να τσακωθούμε...ως βλάχος έχω πάντα μια γκλίτσα στο ευρύχωρο πορτπαγκαζ μου για παν ενδεχόμενο...εκεί να δεις τι έχεις να πάθεις κακούργε Γρηγόρη...Καλά ρεεε....
Να κεράσω στριφτό τσιγαράκι; -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
High fidelity , μπηκες στο civic forum το μαμησες , τωρα ερχεσαι εδω να ειρωνευτεις για αλλη μια φορα , δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο καθενας πιστευει οτι θελει, κ το υποστηριζει αλλοτε με επιχειρηματα κ αλλοτε χωρις?? Κατα την γνωμη μου η ειρωνεια σου δεν σε κανει πιο εξυπνο. Εκτος κ αν νομιζεις οτι εχεις για ολα τα θεματα αποψη η οποια ολως τυχαιως ειναι κ η σωστη...Αγαπητέ μου φίλε...
Εγώ για όλα τα θέματα έχω ΛΑΘΟΣ άποψη και με την ελευθερία λόγου που μου δίνει το φόρουμ την παραθέτω - λαθεμένη - στην κρίση σας...Καλύτερα τώρα;
Ο καθένας που θα διαβάσει, μπορεί ν'απορρίψει εμένα που ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ και να δεχτεί εσένα που ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ (και φίνος και καραμπουζουκλής...).Γκέκε ;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
επειδή είσαι επιθετικός και...καπνίζεις, αν σε πετύχω στο δρόμο με το σιβικ θα σε πατήσω και μετά αφού σκουπίσω τον ημιάκαμπτο από τα αίματα σου θα κατέβω να τσακωθούμε...ως βλάχος έχω πάντα μια γκλίτσα στο ευρύχωρο πορτπαγκαζ μου για παν ενδεχόμενο...εκεί να δεις τι έχεις να πάθεις κακούργε Γρηγόρη...
Καλά ρεεε....
Να κεράσω στριφτό τσιγαράκι;δεν καπνίζω αλλά θα κάνω μια εξαίρεση...
-
Παλι το μαμας το θεμα...Εγω δεν ειπα οτι εχω την σωστη αποψη , αυτο που ειπα ειναι οτι δεν γινεται να ειρωνευεσαι ειτε εχεις δικιο ειτε εχεις αδικο.Αλλο η ελευθερια λογου κ αλλο η ειρωνεια.....νομιζω???
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Παλι το μαμας το θεμα...Εγω δεν ειπα οτι εχω την σωστη αποψη , αυτο που ειπα ειναι οτι δεν γινεται να ειρωνευεσαι ειτε εχεις δικιο ειτε εχεις αδικο.Αλλο η ελευθερια λογου κ αλλο η ειρωνεια.....νομιζω???Δηλαδή υποστηρίζεις πως υπάρχει ελευθερία λόγου στις αρλούμπες, αλλά η ειρωνία πρέπει να είναι περιορισμένη;
Πάντως το ειρωνικόν του πράγματος είναι δικό σου συμπέρασμα και παρατήρηση, εγώ από το αρχικό μου ποστ, απλά σημειώνω κάποια πράγματα με χιουμοριστικό τρόπο...
Τώρα, αν ο άλλος θίγεται, τι να πω, μάλλον είναι άνθρωπος χωρίς χιούμορ και έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί περισσότερο τις γροθιές του , παρα τις περιοχές του εγκεφάλου που αναγνωρίζουν το αστείο.
Ξέρεις, δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ, ούτε την ίδια ικανότητα αυτοσαρκασμού...
Εγώ δεν παίρνω αρκετά σοβαρά ούτε αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους, ούτε αυτά που γράφω εδώ, μ'αρέσει να γελάμε γενικά , ακόμη και ...εις βάρος μας.
Σε καλώ λοιπόν να δοκιμάσεις κι εσύ επάνω μου αν θέλεις ένα χιουμοριστικό σχόλιο, μόλις ανιχνεύσεις την ευκαιρία, λογικά θα βρεις μπόλικες!Τέλος, ειλικρινά, γιατί είναι περισσότερο πιστευτή η νοσοκόμα, από την γυναίκα του περιπτερά; Μάλλον δεν έπρεπε να βάλω την Στρουμφίτα στην φωτό, αλλιώς θα σας είχα ξεγελάσει ε;
-
Τι το απιθανο βρισκεις στο να την επεσα σε μια απο τις νοσοκομες, αυτη να γουσταρε και τωρα να βγαινουμε?
Και που'σαι, αλλο το αστειο και το χιουμορ, και αλλο να βγαζεις καποιον ψευτη επειδη το μυαλο σου αδυνατει να κατανοησει απλα πραγματα σαν το παραπανω.
-
**HighFidelity **
Θέλουμε λεπτομέρειες
Το κάνετε πάνω στις γκοφρέτες; -
Πρόσεξα για πολλοστή φορά σήμερα ότι υπάρχει απίστευτος εκνευρισμός στους οδηγούς της Θεσσαλονίκης (φαντάζομαι και όχι μόνο). Όλοι προσπαθούν με τσαμπουκά να κερδίσουν millisecond κατά την μεταφορά τους από το σημείο Α στο Β, κλείνοντάς σε, παραβιάζοντας κάθε άρθρο Κ.Ο.Κ. και έννοια λογικής, βρίζοντάς σε, χοροπηδώντας μέσα στο αυτοκίνητο δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή τους επειδή είσαι και συ μπροστά τους (μαζί με χιλιάδες άλλους φυσικά) και τους τρως το millisecond...
Και το χειρότερο; Ο εκνευρισμός τους μεταδίδεται και σε σένα και συ μετά γίνεσαι ίδιος...Τέλος πάντων, πάνω στον εκνευρισμό του ένα Honda HRV πριν κανένα δίωρο, στην διασταύρωση προς αεροδρόμειο, ήταν πίσω από ένα φορτηγό (χωματουργικό, από κείνα με τις καρότσες που ανεβοκατεβαίνουν) και ήθελε να στρίψει από τον δρόμο που έρχεται από την Θεσσαλονίκης-Μουδανιών προς τον δρόμο για Περαία. Πράσινο φανάρι, κινείται το φορτηγό, κινείται το Honda, αρχίζει να στρίβει, σταματάει απότομα το φορτηγό, σταματάει το HRV πάνω στο φορτηγό, χτυπάει και κάνει bounce πίσω όπου ήμουν εγώ... Να 'ναι καλά όμως ο θεσσαλονικιώτικος φραπές... μου έδωσε τα αντανακλαστικά και με μια ταρζανική αποφυγή μου, μου έκλεισε απλά τον καθρέπτη κάνοντας βέβαια και ένα μικρό σημαδάκι... Αν δεν προλάβαινα να αποφύγω, μπροστά φτερό, πόρτα και φυσικά ο καθρέπτης θα πήγαιναν για αλλαγή.
Ευτυχώς που ακόμα δεν χρειάζεται να κάνω συστηματικά μετακινήσεις με αυτοκίνητο για δουλειά. Με τον εκνευρισμό και το άγχος της πόλης, δεν θα την βγάζουμε μετά τα 60 μας, λύνοντας παράληλλα το ασφαλιστικό μια και καλή...
-
Κατσε γιατι μας μπερδευεις , εαν γραφεις κ σκεφτεσαι χιουμοριστικα οφιελεις να το ξεκαθαριζεις . Παντως δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο αστειο να σου σπασουν το σαγονι... η ειναι?? Σε οτι αφορα τον αυτοσαρκασμο, ακουγεται πολυ καλο αλλα στην πραξη πολλοι λιγοι τον πραττουν...anyway , no hard feelings then
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Συμφωνω απολυτως με τον kacey , σιγουρα ειναι καλο ν αποφευγουμε το ξυλο στο δρομο αλλα μερικες φορες δεν ειναι ευκολο , ισως ειναι κ αδυνατο. Κ δεν εννοω οτι ριχνουμε ξυλο, πολυ ευκολα τρωμε ξυλο, (συγεκριμενα εχω φαει ξυλο απο τυπο τεραστιων διαστασεων που ειχε κανει χοντρη μπουρδα κ οταν τον εβρισα θεωρησε καλο να τρακαρει με το καρο του τον πισω μερος του αυτοκινητου μου) αλλα τουλαχιστον δεν κολωσα κ οτι εδωσα εδωσα...Αν αφηνεις τετοιους τυπους γινονται ολο κ χειροτεροι , αλλα οπως προειπα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακο ν αποφευγεις την οποιαδηποτε βιαιοπραγια εφοσον ειναι εφικτο.Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως μας τα λες, ο τεράστιος τύπος να είσαι σίγουρος πως πήρε τα πάνω του και τώρα όχι μόνο θα κάνει τις μακακίες του, αλλά θα βρίζει και θα δέρνει αδιακρίτως.
Το να πιαστείς στα χέρια το αποφεύγεις πάση θυσία. Γιατί; Γιατί δεν ξέρεις αν θα ζήσεις, δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος! Αν θέλεις να ρισκάρεις την ζωή σου γούστο σου και καπέλο σου. Μην όμως προσπαθείς να μας πείσεις ότι αυτό είναι και το σωστό.
Το είπα και θα το ξαναπώ. Ξύλο μόνο για να προστατέψεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.
Από κει και πέρα υπεύθυνος για το τι θα κάνει με την ζωή του είναι ο καθένας... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι το απιθανο βρισκεις στο να την επεσα σε μια απο τις νοσοκομες, αυτη να γουσταρε και τωρα να βγαινουμε?Και που'σαι, αλλο το αστειο και το χιουμορ, και αλλο να βγαζεις καποιον ψευτη επειδη το μυαλο σου αδυνατει να κατανοησει απλα πραγματα σαν το παραπανω.
Εγώ εκφράζω μια παράλληλη πραγματικότητα, ένα παράλληλο σύμπαν που πλέει σε διαφορετικό κβαντικό αφρό από το δικό σου σύμπαν...
Μπορώ να κατανοήσω πως αν είσαι και ωραίο παιδί, μπορεί να πέτυχες και μια νοσοκόμα, εγώ όσες έχω γνωρίσει βέβαια, δεν μου έκαναν και πολύ κούκου, αλλά εσύ μπορεί να ήσουν πιο τυχερός...
Αν θέλεις να στο δώσω με πιο απλά λόγια, απλά λέω πως πολλά από αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα, ήδη μας κάνουν να γελάμε, κάποιους δύσπιστους σαν κι εμένα και δεν αναφέρομαι μόνον στην νοσοκόμα, αλλά στο σύνολο των 'περιπετειών' ...Θα μου επιτρέψεις λοιπόν, να είμαι σκεπτικιστής και να εκφράζω τον σκεπτικισμό μου με ιλαρότητα... Αν αυτό σε ενοχλεί πολύ, δεν καταλαβαίνω το λόγο... Οπως κι εσύ δεν πίστεψες πως μάμησα την περιπτερού, έτσι κι εγώ δεν πιστεύω πως μάμησες την νοσοκόμα πίνοντας με το καλαμάκι! Τώρα γιατί δεν σε πιστεύω; Ξέρω γω, μήπως γιατί θα δυσκολευόσασταν στα προκαταρκτικά; Κοτζάμ σπασμένο σαγόνι, άντε να θερμάνει την νοσοκόμα; Μήπως να είναι και η αδυναμία από τις σούπες που θα έχει μειώσει τις ορμόνες;
Δεν ξέρω, λίγο απ' όλα και μια χωριάτικη κι ένα τζατζίκι στο 4!
Το χιούμορ, μπορεί να βγάζει τον οποιονδήποτε ψεύτη! Το πως θ'αντιδράσει αυτός, είναι άλλο θέμα! Μπορεί να κάνει πλάκα, μπορεί να φέρει αποδείξεις πως δεν είναι ψεύτης, μπορεί να αγνοήσει τον άλλον και να πάει παρακάτω! Σωστά;
Στην τελική, αφού μαμάς την νοσοκόμα, τι σε νοιάζει αν σε πιστεύουμε;
Σωστά; -
HighFidelity
Παραδέξου ότι το Ypsilon σε έχει πειράξει...
Μάλλον σου μείωσε την τεστοστερόνη.... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
HighFidelity
Μάλλον σου μείωσε την τεστοστερόνη....Λες ρε πστ μου;
Κάτσε να κάνω ένα τηλέφωνο στην καλή μου, να την βρω πλυμμένη, ξυρισμένη να της ρίξω ένα π να σιγουρευτώ πως όλα είναι καλά!Κι αν μου πει όχι, θα φάει ανάποδες!
Αμ πως, να της δείξω ποιος κάνει κουμάντο! -
πλακίτσα κάνουμε τώρα, έτσι ;;;;;
-
Προς: τον τύπο με την πράσινη Ε36 χτες το απόγευμα στην Όλγας, που από τη δεύτερη από δεξιά λωρίδα, μπήκε απότομα στη λεωφορειολωρίδα χωρίς να ελέγξει και το κοκκάλωσε ακριβώς μπροστά μου. (σημείωση: ΔΕΝ ήμουν στη νεκρή γωνία του)
Από: αυτόν που δοκίμασε τα αντανακλαστικά του και να φρένα της μηχανής του. Αυτός που σε ευχαρίστησε για την άσκηση ετοιμότητας με το χαιρετισμό του μεσαίου δάχτυλου.
Μήνυμα: Είσαι μεγάλος, μα πολύ μεγάλος μαλάκας 'φίλε'. Λυπάμαι που σε ξύπνησα από το λήθαργο που ήσουν με την κόρνα μου. Η απορημένη σκατόφατσα σου όμως είναι το αλατοπίπερο της βαρετής καθημερινότητας μας. Να ξέρεις ότι εκτός από το γάντι με Kevlar που είδες, έχω και άλλα σκληρά μέλη πάνω μου. Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι τρυφερός.
-
Ο χρήστης Alessandro έγραψε:
Πρόσεξα για πολλοστή φορά σήμερα ότι υπάρχει απίστευτος εκνευρισμός στους οδηγούς της Θεσσαλονίκης (φαντάζομαι και όχι μόνο). Όλοι προσπαθούν με τσαμπουκά να κερδίσουν millisecond κατά την μεταφορά τους από το σημείο Α στο Β, κλείνοντάς σε, παραβιάζοντας κάθε άρθρο Κ.Ο.Κ. και έννοια λογικής, βρίζοντάς σε, χοροπηδώντας μέσα στο αυτοκίνητο δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή τους επειδή είσαι και συ μπροστά τους (μαζί με χιλιάδες άλλους φυσικά) και τους τρως το millisecond...
Και το χειρότερο; Ο εκνευρισμός τους μεταδίδεται και σε σένα και συ μετά γίνεσαι ίδιος...Τέλος πάντων, πάνω στον εκνευρισμό του ένα Honda HRV πριν κανένα δίωρο, στην διασταύρωση προς αεροδρόμειο, ήταν πίσω από ένα φορτηγό (χωματουργικό, από κείνα με τις καρότσες που ανεβοκατεβαίνουν) και ήθελε να στρίψει από τον δρόμο που έρχεται από την Θεσσαλονίκης-Μουδανιών προς τον δρόμο για Περαία. Πράσινο φανάρι, κινείται το φορτηγό, κινείται το Honda, αρχίζει να στρίβει, σταματάει απότομα το φορτηγό, σταματάει το HRV πάνω στο φορτηγό, χτυπάει και κάνει bounce πίσω όπου ήμουν εγώ... Να 'ναι καλά όμως ο θεσσαλονικιώτικος φραπές... μου έδωσε τα αντανακλαστικά και με μια ταρζανική αποφυγή μου, μου έκλεισε απλά τον καθρέπτη κάνοντας βέβαια και ένα μικρό σημαδάκι... Αν δεν προλάβαινα να αποφύγω, μπροστά φτερό, πόρτα και φυσικά ο καθρέπτης θα πήγαιναν για αλλαγή.
Ευτυχώς που ακόμα δεν χρειάζεται να κάνω συστηματικά μετακινήσεις με αυτοκίνητο για δουλειά. Με τον εκνευρισμό και το άγχος της πόλης, δεν θα την βγάζουμε μετά τα 60 μας, λύνοντας παράληλλα το ασφαλιστικό μια και καλή...
Και εγώ που νόμιζα οτι όλοι και όλα στη Θεσσαλονίκη κινούνται ΧΑΛΛΛΛΛΑΡΑ!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και εγώ που νόμιζα οτι όλοι και όλα στη Θεσσαλονίκη κινούνται ΧΑΛΛΛΛΛΑΡΑ!!!Τί με λές ρε φιλλλλαράκη τώρα...
-
HighFidelity
Μάλλον σου μείωσε την τεστοστερόνη....Λες ρε πστ μου;
Κάτσε να κάνω ένα τηλέφωνο στην καλή μου, να την βρω πλυμμένη, ξυρισμένη να της ρίξω ένα π να σιγουρευτώ πως όλα είναι καλά!Κι αν μου πει όχι, θα φάει ανάποδες!
Αμ πως, να της δείξω ποιος κάνει κουμάντο!Έτσι!!!!
ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ!!!!! -
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
1)Το να κάνεις επείδηξη δύναμης δεν τιμά κανέναν ούτε μεγαλώνει το μόριο μας με αυτόν τον τρόπο.
2)Αναφέρθηκε παραπάνω οτι στο παιδί μονο ήρεμα δεν του εξήγησε αλλά τον έβρισε απο την πρώτη στιγμή που κατέβηκε
3)Δεν μίλησα για σεβασμό στα παραδείγματα που φέρνεις οπως πχ ανάποδα σε μονόδρομο και τα σχετικά
,
4)προσωπικά και απο ατύχημα να μου ξήλωναν ένα καθρέπτη, έσπαγαν ένα τζάμι η δεν ξέρω εγώ τι άλλο,δεν θα σκώτωνα κανέναν και πιθανότατα εαν επρόκειτο για παιδί ή για άτομο με την αρμόζουζα συμπεριφορά Ευγενική δεν θα ζητούσα καν τα χρήματαΤώρα το τι θα κάνεις για το παιδί σου,σου εύχομαι ειλικρινά να μην σου τύχει για να το μάθεις.
Χωρις να θελω να το παρεις προσωπικα, και λαμβανωντας υποψη οτι δεν ειμαι το ατομο που θα 'κανει τα μουτρα του αλλου κρεας' με το παραμικρο, σε ποια χωρα ζεις? Καθημερινα στο δρομο και με απειρα χιλιομετρα στα 14 χρονια που οδηγω (απο παπακι μεχρι νταλικα) δεν μπορεις να φανταστεις τι εχουνε δει τα ματια μου. Ο μονος τροπος για να μην εκνευριστεις τοσο ωστε καποιες φορες να κατεβεις απο το αμαξι και να πλακωθεις στο ξυλο ειναι μια καρτελλα ηρεμιστικα - εκτος αν εχεις φτασει στον απολυτο βαθμο αυτοελεγχου ωστε κυριαρχεια ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ στα νευρα σου, οποτε παω πασο...
Στην Ελλάδα ζω και εγώ,δεν έχω την εμπειρία σου στο τιμόνι σίγουρα (μιας που οδηγώ σκάρτα 2 χρόνια)αλλά προσπαθώ να μην χαλάω τη μέρα μου η την βραδιά μου από τέτοια ζητήματα(που σε όλους μας συμβαίνουν).Προφανώς και αν απειληθείς θα αντιδράσεις δεν είπα το αντίθετο απλά δεν βάζω σε κίνδυνο χωρίς λόγο τον εαυτό μου και τους ανθρώπους μου πιθανότητα μεταφέρω και για τους οποίους εκείνη την ώρα φέρω ευθύνη,επίσης δεν θέλω κανένα σπασμένο κόκαλο ή αναπηρία στην προσπάθεια μου να συναιτίσω κανέναν.Προσπαθώ επίσης να είμαι επιφυλακτικός (Τώρα το να βλέπεις έναν ταρίφα στη μέση της διαχωριστικής της λωρίδας, ελεύθερο, η μια μανταμίτσα με κινητό στο χέρι ή κολλημένη στο τιμόνι ή κάποιον 'γρήγορο' ή κάποιον που έχει κλίσει ρεσερβέ την αριστερή κλπ,κλπ δεν θέλει και μαντικές ικανότητες οτι κάτι μπορεί να συμβεί,και να πράξεις ανάλογα.)
Χθές το βράδυ για να επανέλθω στο θέμα,στο φανάρι του λαϊνόπουλου στη μεσογείων,ανοίγει λωρίδα που μπαίνει αριστερά ,jeep compass βγήκε απο την αριστερή όπου ήταν σταματημένο (3 στη σειρά)στην 'εχτρα λωρίδα' (που πάει αριστερά)για να προσπεράσει 2 αυτοκίνητα ενώ το φανάρι είχε ήδη ανάψει.
-
Αμ πως, να της δείξω ποιος κάνει κουμάντο!
Τζατζίκια χυμένα στο πάτωμα...
Αφού κι εσύ ΟΡΝΙΘΑ παίρνεις.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]