-
Κελλερμαν!
-
Βρε βρε για πες καλές οι γαλλιδούλες?
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
που παραγγελνω?Εδω...
Greetings to Mirage.
-
δε παιρνεις τα @@ μας ρε μιραγκε...και αντε παραιτησου!
-
http://www.youtube.com/watch?v=fZxG5HWb ... re=related
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
GeiaaaaaΜπα... τι δουλεια εχεις εσυ εδω? Δεν σε εξορισαμε εσενα?
Ρε ΜΛΚ Άδη, μια δουλειά σε αφησα να κάνεις και πάλι βλακείες έκανες. Γιατί μπαίνει ακόμα μέσα ρε Ρουφ, ο Κελλερ???
Για πες Κελλερ... καλή αυτή που σε παρέλαβε?
Πάντως βλέπω, δεν εχασες χρόνο... πρόλαβες και μπήκες -
Ωραία που είναι η ζωή!
Σήμερα μετά από 12 χρόνια αδήγησης έφαγα την πρώτη μου κλήση,γιατί σε δρόμο με όριο 90 χιλιόμετρα πήγαινα με 104 όπως μου έδειξε ο τροχαίος στο ραντάρ του.
Δε βαριέσαι ας πρόσεχα! -
σπέρα
-
παώ για φραπέ, θέλει κανείς άλλος
-
μάλλον θα τον πιω μόνος μου
-
παιδιά επανέρχομαι, πάω για .....
-
Σε εκοψε ο καφες;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ηρθα. Αργησες.
Μακάρι να εννοούσα εσένα ΡΕ μουστόγρια. Αλλά λείπεις καιρό και δε ξέρεις ότι τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εσένα.
Καταρχήν το έπιασα σε quote για παν ενδεχόμενο, και κατά δεύτερον για κάτσε να πάρω τη Βαρβάρα τηλέφωνο να της πω τι έγραψες, να δεις τι θα πάθεις ρε γεροξεκούτη. Θα σου κρύψει το ποτήρι για τη μασέλα και να δω πού θα τη μουλιάζεις.
XAXAXAXAXA!!!!!
Λοιπόν, παρεούλα σπίτι με ρακόμελο, γραβιέρα και αλλαντικά, μουσικούλα και ταμπού μέχρι τελικής πτώσης! Ωραία ήταν!
**
Νικόλα, χαίρομαι που σε βλέπω μέσα ρε φιλαράκο! **+100000
Είστε βλαμμένοι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε Νικολα πες τους κατι....μια σειρα ειμαστε...μην πω και μεγαλητερος....δεν σεβοντε τα τσοχλανια τπτ πια....ουτε καν τον υπεργηρο τον ταζιο -
Έλα βρε θείο, αφου το ξέρουμε, δεν μπορείς να κάνεις χωρίς τον Ολύμπιο...
Πλάκα-πλάκα, εσείς οι δύο κάποιες φορές μου θυμίζετε αυτούς
-
Καλημέρα...
-
Καλημέρα... αν και για 2η φορά σε διάστημα μιας βδομάδας δεν κοιμήθηκα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καλημέρα... αν και για 2η φορά σε διάστημα μιας βδομάδας δεν κοιμήθηκαΕλπίζω να μη φταίνε τα χτεσινα γλιστρήματα
Καλημέρα,
...βασικά!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Καλημέρα... αν και για 2η φορά σε διάστημα μιας βδομάδας δεν κοιμήθηκα
Ελπίζω να μη φταίνε τα χτεσινα γλιστρήματα
Δεν είχαν ευτυχώς άσχημες συνέπειες, οπότε τα ξεπέρασα
Το γενικότερο άγχος που με διακατέχει την τελευταία περίοδο έφταιγε όσον αφορά κάποια προβλήματα που έχω με τη διπλωματική μου, σε συνδυασμό με το ότι θέλω σιγά σιγά να αναχωρώ από την Πάτρα. Φυσικά αυτά τα επικαλύπτει η βλακεία μου που κάθομαι και επηρεάζομαι από τέτοια πράγματα ενώ δε θα έπρεπε.
edit: Είναι σημαντικό το ότι τα προβλήματα οφείλονται στην πρακτικά ανύπαρκτη υποστήριξη που έχω, οπότε πρακτικά βρίσκομαι στο έλεος-μοίρα άλλων. Αυτό εμένα με αγχώνει περισσότερο. Όταν έχω να κάνω κάτι αποκλειστικά μόνος μου συνήθως τη βρίσκω τη λύση.
Pub - σουβλατζίδικο [#23]