-
Ναι δεν λεω μια χαρα η αντιθετη αποψη , θα μας πεις ΕΣΥ τι προτεινεις???? Εκτος απο το να ασκεις υψηλη κριτικη, καποια λυση εχεις? Κ στην τελικη με ποια ιδιοτητα εσυ μπορεις να κρινεις μια ολοκληρη χωρα κ να μας βαζεις ολους στο ιδιο καζανι χωρις να γνωριζεις προσωπα κ πραγματα.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ναι δεν λεω μια χαρα η αντιθετη αποψη , θα μας πεις ΕΣΥ τι προτεινεις???? Εκτος απο το να ασκεις υψηλη κριτικη, καποια λυση εχεις? Κ στην τελικη με ποια ιδιοτητα εσυ μπορεις να κρινεις μια ολοκληρη χωρα κ να μας βαζεις ολους στο ιδιο καζανι χωρις να γνωριζεις προσωπα κ πραγματα.Στο γεγονός ότι δεν παράγεις ούτε σπίρτα ρε νεοέλληνα.
Ρωτάς κι όλας? -
Αυτο μου θυμιζει κατι τυπακια που κανεις που κλαιγοντε 28-30 ετων οτι μενουν με τους γονεις τους δεν εχουν λεφτα για αμαξι κλπ, και κουτσοδουλευουν ισα ισα ενα 8ωρο και μετα ξυνουν τα τσιλιμπιθρονια τους ολη μερα.
Με το να γκρινιαζεις δεν γινεται τπτ.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Και δεν θυμάμαι να επιβράβευσα το απέραντο τίποτα της σύγχρονης Ελλάδας, ούτε να παινεύω τα 'ατελείωτα' πλεονεκτήματα των Ελλήνων. Αλλά εσύ προφανώς θυμάσαι καλύτερα. Λογικό, αφού στο τσουβάλι όλα ίδια είναι. Ευτυχώς υπάρχεις και συ να μας σώσεις.
Γενικολογείς.......στο δια ταύτα εις διπλούν
Σ Υ Γ Κ Ε Κ Ρ Ι Μ Ε Ν Α
Η siemens βλέπω σου έγινε παρελθόν........κάτι λέγαμε
Aν και απορώ γιατί απαντάω, καλύτερη συζήτηση μπορώ να κάνω με τον καναπέ μου...
Εγώ δεν ανέφερα την siemens πριν για να σου δείξω ότι ΠΑΝΤΟΥ υπάρχει διαφθορά (σίγουρα στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές) και μου λέγες κάτι ακατανόητα; Δλδ σε άλλες χώρες δε υπάρχουν μίζες; Είναι ελληνική εφεύρεση; Απ' ότι βλέπω και στον χώρο που κινούμαι, όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο πλανάται πλάνην οικτράν...
Οι περισσότεροι σύγχρονοι Γερμανοί αντιμετωπίζουν αρκετά ενοχικά το παρελθόν τους, δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό.
Η θλίψη τους είναι τόσο μεγάλη που από τα καλούπια της KRUPS τα χυτά βγαίνουν σαν της μαιμούς τον κώλο.
Κοίτα κακομοίρη μου τα χάλια μας (συμπεριλαμβανομενου και εμού που ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ) και άσε τους Δυτικούς που θα τους κρίνεις,ζώντας αποκλειστικά με τα προιόντα τους και τον πολιτισμό τουςΚαι δω ξαναγυρνάμε στην απάντηση 1.
Διαφώνησα ποτέ στο ότι είμαστε χώρα που δεν παράγει τίποτα; Τώρα για τα υπόλοιπο τουρλουμπούκι αφορισμών που κατεβάζεις, δεν μπορώ να πω κάτι -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Youtube VideoΑυτο μου θυμιζει κατι τυπακια που κανεις που κλαιγοντε 28-30 ετων οτι μενουν με τους γονεις τους δεν εχουν λεφτα για αμαξι κλπ, και κουτσοδουλευουν ισα ισα ενα 8ωρο και μετα ξυνουν τα τσιλιμπιθρονια τους ολη μερα.
Με το να γκρινιαζεις δεν γινεται τπτ.
Εσύ χαζόσκυλο έχεις αμάξι με δικά σου λεφτά,δεν κλαίγεσαι και μένεις μόνος?
-
Τι επιχειρημα.....Παρολαυτα απαντηση στην ερωτηση μου δεν δινεις ως προς τις προτασεις σου.Εσυ μαλλον εισαι ο κλασικος νεοελληνας , που κριτικαρεις μονο για να κριτικαρεις κ καθεσαι πανω σ αυτο....
-
-
χαζοσκυλο με αποκαλουν οι φιλοι....δεν νομιζω να ειμαστε κοληταρια
-
μεχρι πριν λιγους μηνες ναι, τωρα λογω χτησιματος μενω με τον πατερα μου
-
Το αμαξι μου αγοραστηκε απο τον πατερα μου πριν 4,5 χρονια που δεν δουλευα, και εχει αποπληρωθει πλεον απο εμενα.
Το θεμα που καυτηριασα φιλε μου δεν ειναι αυτους που μενουν με γονεις η που δνε εχουν λεφτα να παρουν αμαξι, εινα ιαυτοι που δνε κανουν τπτ να το αλλαξουν.
Αν εγω δουλευα 12 ωρες την ημερα και παλι ομως δνε τα εφερνα βολτα για τους χ ψ λογους και παλι εμενα με τους γονεις μου δεν με κανει αχρηστο, ουτε γκρινιαρη.
ΥΓ. πες μου φαξ να σου στειλω εκαθαριστικο και Ε9 στο επομενο ποστ
-
-
Μπρρρ πολυ ψυχρα επεσε...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Τι επιχειρημα.....Παρολαυτα απαντηση στην ερωτηση μου δεν δινεις ως προς τις προτασεις σου.Εσυ μαλλον εισαι ο κλασικος νεοελληνας , που κριτικαρεις μονο για να κριτικαρεις κ καθεσαι πανω σ αυτο....Δείξε το δικό σου επιχείρημα λοιπόν στους δυτικούς.
Ξέρω.......
Μόλις σε στριμώξει ο ξένος βγαίνει η ελληνική μαγκιά και ο τσαμπουκάς κι όταν ο ξένος την κάνει ΕΣΚΕΜΈΝΑ γιατί έχει να κάνει με διανοητικά ανάπηρο τότε βγαίνει και πάλι ο έλλην............το γάμησα ρε τον ξένο που θα μου την πει!!!!
Ζείτε με αυταπάτες........δυστυχώς. -
PUNTOCC
θεϊκό!!! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
PUNTOCC
θεϊκό το blog του kagoura!!!http://kagouras.blogspot.com/search?upd ... results=10
εε δινουμε και κανα credit...
-
Φίλε Μάκη, παρότι πολλά από αυτά που λες είναι σωστά, ο ξερολισμός που βγάζεις κινδυνεύεις να σε φωτογραφίσει ως μια εξίσου, γραφική μεν, διαφορετική αλλά, περσόνα της κοινωνίας που κατά τα άλλα στηλιτεύεις...Κι ένα παράδειγμα: Κι ο Τζίμης Πανούσης τα βάζει με όλους, αλλά πρώτος αυτός αυτοσαρκάζεται: κοντόχοντρος κλπ....
Σε τελική ανάλυση:Εν οίδα ό,τι ουδέν οίδα (ή κάπως έτσι)
-
Σε ενα ολοκληρο και σοβαρο forum με δεκαδες και ποικιλα θεματα ,απο το τι εγινε στις 15/8/1417 σε ενα απομακρυσμενο χωριουδακι του ανω ταμπουλισταν ως το τι βρακι πρεπει να φοραμε οταν επιβιβαζομαστε στο τελευταιο sic μοντελο της burdoverdi,δεν εχω διαβασει κανενα απολυτως που να αφορα σοβαρους Ελληνες που πετυχαινουν(για εργα μιλαω οχι για ακριβοπληρωμενες διαλεξεις και φιλοσοφημενες φανφαρες) πηγαινοντας κοντρα στο ρευμα.Ουτε το ελαχιστο της αισιοδοξιας δηλαδη.
Οποτε δικαιολογημενη ως ενα βαθμο η αγανακτηση του G60.
-
Απορω που ειδες το στριμωχμα?? ΣΕ ρωταω εδω και κανα μισαωρο τι προτεινεις κ μου λες κοινως μπουρδες...Ποιον τσαμπουκα κ ποια μαγκια ???Δεν εχεις καταλαβει οτι εγω συμφωνω οτι δεν υπαρχει οργανωση κ η διαφθορα κυριαρχει.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ????? Εσυ βριζεις κ επιτιθεσαι σε οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο σενα...Εμενα οτι δεν μ αρεσει προσπαθω να τ αλλαξω στο βαθμο που μπορω.δεν καθομαι να κλαιγομαι κ να κριτικαρω χωρις να προσπαθω...
-
H κινδυνευεις να χαρακτηριστης δειλος,ισορροπιστης συμβιβασμενος που τον ενοχλουν οσοι στα ματια του φανταζουν ξερολες και δεν καθονται ησυχοι στη γωνια τους παρα επισημαινουν τα κακως κειμενα
γενικα lazarefa ειναι σαν να πετας το ξυπνητηρι στον τοιχο ,λες και φταει αυτο που σε ξυπνησε
-
Η αλήθεια δεν είναι (όπως συνήθως) κάπου στη μέση?
Εξηγούμαι -και το φέρνω λιγο πιο κοντά στην αρχή του νήματος.
Εισαι στην άκρη του δρόμου, με χιονι/πάγο και παλεύεις να βάλεις αλυσίδες. Παιδεύεσαι.
Ερώτημα. Σε ποιά χώρα σε συμφέρει να σου τύχει αυτό. Ελλάδα, ή Γερμανία?Στην απάντηση, που πολλοί θα θεωρήσουν προφανή, επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι είμαι αναφανδόν κατά οιασδήποτε γενίκευσης. (Δεν απέχει από τον εθνικισμό, κατ' εμέ).
Ερώτημα 2ο, συνέχεια του προηγούμενου. Είσαι εκεί που λέγαμε, με τη αλυσίδα στο χέρι. Ποια/ες είναι οι αντιδράσεις των εποχούμενων που περνούν από το δρόμο?
(Ισχύει η παραπάνω διευκρίνιση)
Ερώτημα 3ο. Στην ίδια περίσταση, των ερωτημάτων 1 & 2. Απηυδίζεις, και αποφασίζεις να κάνεις ένα τηλεφώνημα για βοήθεια. Το κινητό σου, όμως, νεκρό. Αποφασίζεις να περπατήσεις λίγα μέτρα, μέχρι το κοντινότερο σπίτι. Χτυπάς την πόρτα. Που θα περιμένεις να σε εξυπηρετήσουν ευκολότερα? Ελλάδα ή Γερμανία?
(Ισχύει η παραπάνω-παραπάνω διευκρίνιση)
-
Ακαδημαικες ερωτησεις
-
μεχρι να φτασεις στην πορτα να ζητησεις βοηθεια μονο μην σκεφταισε οτι θα σε βρισουν (το ξερεις το ανεκδοτο ε? )
Αν εμενες στην Γερμανια θεωρω δεδομενο παντως οτι θα ηξερες να βαζεις αλυσιδες, οπως αν μενεις στο κιλκις ας πουμε, καταλαβαινω τι θες να πεις ομως και συμφωνω
-
Άλλος Γαβριήλ μας βρήκε...
Επειδή έτυχε να περάσω μια βόλτα από Γερμανία φέτος.
Οι υποδομές ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!
Οι άνθρωποι ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ!
Οι τιμές (σχεδόν) φθηνότερες από εδώ!
Αλλά ούτε μια ώρα παραπάνω στη Γερμανία!!! Η λέξη 'κατάθλιψη' είναι πολύ μικρή για να περιγράψει αυτό το ΠΡΑΓΜΑ! Τι να το κάνω να κυριαρχώ σε κάθε βιομηχανία αν έχω ξεχάσει ότι είμαι ΑΝΡΘΩΠΟΣ! Γι'αυτό thnx but no thnx (που λεν' και στο Λιτόχωρο ). Γιατί μετά γυρνάς και είσαι τόσο μίζερος και τόσο γραφικός που η ΕλλαδΙΤΣΑ (ναι, ιτσα αλλά ποιος χέστηκε;) σου πέφτει λίγη. Ε τότε άντε μου στο καλό και να μας γράφεις! Εμείς γραμμένο θα σε έχουμε!
Ε μα πια...
-
Ωχ ασε ρε φιλε με το λεβεντοελληνικο...
και στην Ιταλια ιδιο καιο εχουν,ιδιο μεσογειακο ταπεραμεντο,ιδια nightlife,ιδιο φαι και καναν βαρια βιομηχανια,ειναι στο G8
στο ελλαντα μονο οι ωρες 6μμ-6πμ αξιζουν
[Διάσπαση] Περί αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων