-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
υπεπεσα σε καποια γκαφα?Όχι. Άλλος υπέπεσε σε γκάφα που δεν τραβήχτηκε..
-
Εχει κολλητό έναν τύπο που έχει φετίχ για 2 πράγματα, τα λουκέτα και τα banαρίσματα. Αντε 3 μαζί με τα ρολόγια. Τα υπόλοιπα δε λέγονται δημοσίως.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ηρθα. Αργησες.
Μακάρι να εννοούσα εσένα ΡΕ μουστόγρια. Αλλά λείπεις καιρό και δε ξέρεις ότι τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εσένα.
Καταρχήν το έπιασα σε quote για παν ενδεχόμενο, και κατά δεύτερον για κάτσε να πάρω τη Βαρβάρα τηλέφωνο να της πω τι έγραψες, να δεις τι θα πάθεις ρε γεροξεκούτη. Θα σου κρύψει το ποτήρι για τη μασέλα και να δω πού θα τη μουλιάζεις.
XAXAXAXAXA!!!!!
Λοιπόν, παρεούλα σπίτι με ρακόμελο, γραβιέρα και αλλαντικά, μουσικούλα και ταμπού μέχρι τελικής πτώσης! Ωραία ήταν!
Νικόλα, χαίρομαι που σε βλέπω μέσα ρε φιλαράκο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ηρθα. Αργησες.
Μακάρι να εννοούσα εσένα ΡΕ μουστόγρια. Αλλά λείπεις καιρό και δε ξέρεις ότι τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εσένα.
Καταρχήν το έπιασα σε quote για παν ενδεχόμενο, και κατά δεύτερον για κάτσε να πάρω τη Βαρβάρα τηλέφωνο να της πω τι έγραψες, να δεις τι θα πάθεις ρε γεροξεκούτη. Θα σου κρύψει το ποτήρι για τη μασέλα και να δω πού θα τη μουλιάζεις.
XAXAXAXAXA!!!!!
Λοιπόν, παρεούλα σπίτι με ρακόμελο, γραβιέρα και αλλαντικά, μουσικούλα και ταμπού μέχρι τελικής πτώσης! Ωραία ήταν!
**
Νικόλα, χαίρομαι που σε βλέπω μέσα ρε φιλαράκο! **+100000
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
υπεπεσα σε καποια γκαφα?
Όχι. Άλλος υπέπεσε σε γκάφα που δεν τραβήχτηκε..
και καποιος αλλος μπηκε πριν απο το rottweiler στην ουρα.-ευτυχως διοτι αλλιως το παιδι θα γαυγιζε
-
-
Με συγκινείτε ρε παλιόπαιδα.
Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα μου ανεβεί η πίεση και πού να τρέχω βραδυάτικα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:hmmm:Πες το ψέμματα..
-
:oops:Με συγκινείτε ρε παλιόπαιδα.
Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα μου ανεβεί η πίεση και πού να τρέχω βραδυάτικα...
Στα πόσα bar δουλεύεις?
-
:oops:Με συγκινείτε ρε παλιόπαιδα.
**Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα μου ανεβεί η πίεση και πού να τρέχω **βραδυάτικα...
Θα δέσουμε τον Άρη πάνω σε μια παλιά παλέτα. Θα σε βάλουμε επάνω και θα πάει μέχρι το νοσοκομείο στο άψε σβήσε!
-
9 σταθερη 17 οβερμπουστ....εγω του εχω πει να την ριξει θα σπασει το μοτερ δεν με ακουει
-
wow Νικόλας is here
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
9 σταθερη 17 οβερμπουστ....εγω του εχω πει να την ριξει θα σπασει το μοτερ δεν με ακουειχαχαχα 9 και 17! χαχαχα ούτε η γιαγιά μου δεν έχει τέτοια πίεση!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Θα δέσουμε τον Άρη πάνω σε μια παλιά παλέτα. Θα σε βάλουμε επάνω και θα πάει μέχρι το νοσοκομείο στο άψε σβήσε!
Αστα Θανασάκο... Ο Αρης μας άφησε...
Επίσης, μην ξανακούσω για νοσοκομεία.
-
Ας συνεφέρει κάποιος τον Στέλιο, είπε κάτι έξυπνο, πρέπει να είναι λιπόθυμος απο την υπερπροσπάθεια τώρα...
-
Όχι ρε γαμώτο;!
Πότε; Τι έπαθε;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όχι ρε γαμώτο;!
Πότε; Τι έπαθε;
Μετά το edit που έκανες:
Sorry για τα νοσοκομεία, πλάκα πήγα να κάνω
-
No worries.
Ηταν μεγάλος, ε και κάτι κρυολογήματα περίεργα... Εχει αρκετό καιρό.
ΣΤΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Είσαι καλά ρε?
-
Παλεύει να συνέλθει...
-
Ε...ρε παιδια δεν ξερω, λιποθυμησα πανω στο πληκτρολογιο....εγινε κατι?
Pub - σουβλατζίδικο [#23]