-
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ pit ?
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΑ emotikons ΚΑΙ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ Ε ?
ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ........
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ pit ?ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΑ emotikons ΚΑΙ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ Ε ?
ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ........
την εχεις βαψει
-
Τα μάθατε τα νέα;
Ξέρετε ότι αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκε 'αναδόμηση' της ΕΘ.Ε.Α και ανατέθηκαν καθήκοντα εποπτείας επί Τεχνικών Θεμάτων σε ενα απο τα μέλη της;
Αν δεν το ξέρετε, διαβάστε στη σχετική ιστοσελίδα τη σύνθεση της Διοίκησης της ΕΘ.Ε.Α και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Φίλοι Σωκράτη, Θανάση και σημερινοι Τ.Ε, τι απέγιναν οι φωνές σας όλα αυτά τα χρόνια για εκπαίδευση όσων ασχολούνται με Τεχνικά θέματα;
Που οι κατάλογοι με την κατάταξη των Τεχ, Εφόρων ανάλογα με την εμπειρία τους;
Ποιος θα τα 'εποπτεύει' όλα αυτά τώρα;
Α και κάτι άλλο. Μη διανοηθούν καποιοι να δικαιολογηθούν ότι εχει την εποπτεία σε συγκεκριμένο, μόνο, χώρο των αυτοκινήτων γιατί τότε σαν πρώτη ερώτηση θα θέσω αν αληθεύει οτι ο συγκεκριμμένος εμφανίσθηκε πρόσφατα στην Ελανόδικο σαν μάρτυρας σε μια υπόθεση κατα την οποία (όπως φωνάζουμε όλοι) δεν έπρεπε να εμπλακούν τα μέλη της ΕΘ.Ε.ΑO TEMPORA O MORES........
-
Που τα λεει αυτά στο http://www.ethea.elpa.gr ?
Speedy
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Που τα λεει αυτά στο http://www.ethea.elpa.gr ?Speedy
Σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση, δες επάνω στο 'ΔΙΟΙΚΗΣΗ' .
Η καταχώρηση έγινε στις 4/1/2008 -
Ο χρήστης alfa145 έγραψε:
Που τα λεει αυτά στο http://www.ethea.elpa.gr ?
Speedy
Σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση, δες επάνω στο 'ΔΙΟΙΚΗΣΗ' .
Η καταχώρηση έγινε στις 4/1/2008Είναι ένα χρόνο παλιό... 04-01-2007 και οχι 2008.
Αυτό που θα έπρεπε να έχουν προσέξει όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι το εξής που αναφέρεται σε αυτή τη σελίδα:
Διοίκηση ΕΘΕΑΜ
................
Κώστας Κουκοδήμος - Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνος σχέσεων με τις αρχές και τους χορηγούς)
.................Η ΕΘΕΑ γιατί δεν έχει αντίστοιχο άτομο?
.... No comments…Φιλικά
Speedy -
καλυτερα παντως, τωρα με το σκανδαλο εχει βρεθει μπλεγμενος με μακη και κλαδά
Αστερι -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Αυτό που θα έπρεπε να έχουν προσέξει όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι το εξής που αναφέρεται σε αυτή τη σελίδα:
Διοίκηση ΕΘΕΑΜ
................
Κώστας Κουκοδήμος - Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνος σχέσεων με τις αρχές και τους χορηγούς)
.... No comments…Φιλικά
Speedy....ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ????
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ !!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ, ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ links........
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11102
....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.....
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=15681
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Διοίκηση ΕΘΕΑΜ
................
.... No comments…Φιλικά
Speedy....ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ????
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ !!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ, ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ links........
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11102
....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.....
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=15681
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!
Ναι τα ξέρω αυτά...
Επειδή έχω δει από οργανωτικής πλευράς την διαφορά των αγώνων μοτοσικλέτας αλλά και kart σε σχέση με το αυτοκίνητο... εξ' ου και η απορία μου. Δεν εννοώ σε προσωπικό επίπεδο αλλά σαν αρμοδιότητα εύρεσης πόρων για τους αγώνες αυτοκινήτου.Φιλικά
-
Αν εμπλέξουμε -και εδώ- τον Τριανταφυλλόπουλο το μόνο που θα επιτύχουμε είναι να ξεφύγουμε από το θέμα και στο τέλος σαν γνήσια πίτουρα να μας φάνε οι κόττες.
Για μία ακόμη φορά.
Εξ άλλου θεωρώ ότι ο platis είχε απαντήσει (όταν ενεπλάκη ο Τριανταφυλλόπουλος) με σοβαρότητα και τεκμηριωμένα.
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας
Φίλε SPEEDY μήπως πίσω απο το τυρί υπάρχει και φάκα;
Η σύνθεση στην ιστοσελίδα της ΕΘ.Ε.Α όντως έχει ημερομηνία 4/1/2007, αλλά γε ποιά εποχή αναφέρεται;
Και για να σε βοηθήσω
-Ποιά η σύνθεση της ΕΘ.Ε.Α στο βιβλίο της χρονιάς του 2007 που τυπώθηκε, σίγουρα, μετά τα μέσα Ιανουαρίου;
-Πότε παραιτήθηκε απο την ΕΘ.Ε.Α ο Στράτης και πότε προστέθηκε ο Παρταλιός;
Ποιός κοροϊδεύει ποιόν;
Εμείς λοιπόν ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η σύνθεση της ΕΘ.Ε.Α (όπως αυτή παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα) προέκυψε μετά τον Ιούνιο. Επομένως εδώ κάτι δεν πάει καλά.... -
Αν εμπλέξουμε -και εδώ- τον Τριανταφυλλόπουλο το μόνο που θα επιτύχουμε είναι να ξεφύγουμε από το θέμα και στο τέλος σαν γνήσια πίτουρα να μας φάνε οι κόττες.
Για μία ακόμη φορά.
Εξ άλλου θεωρώ ότι ο platis είχε απαντήσει (όταν ενεπλάκη ο Τριανταφυλλόπουλος) με σοβαρότητα και τεκμηριωμένα.
Η σύνθεση στην ιστοσελίδα της ΕΘ.Ε.Α όντως έχει ημερομηνία 4/1/2007, αλλά σε ποιά εποχή αναφέρεται;
Και για να σε βοηθήσω
-Ποιά η σύνθεση της ΕΘ.Ε.Α στο βιβλίο της χρονιάς του 2007 που τυπώθηκε, σίγουρα, μετά τα μέσα Ιανουαρίου;
Ποιός κοροϊδεύει ποιόν;
Εμείς λοιπόν ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η σύνθεση της ΕΘ.Ε.Α (όπως αυτή παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα) προέκυψε μετά τον Ιούνιο. Επομένως εδώ κάτι δεν πάει καλά....και για όσους δεν κατάλαβαν
-Μηπως η εννοια ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ προστέθηκε εκ των υστέρων, και γιατι;
Ποια η σκοπιμότητα; -
Για μία ακόμη φορά.
Η σύνθεση στην ιστοσελίδα της ΕΘ.Ε.Α όντως έχει ημερομηνία 4/1/2007, αλλά σε ποιά εποχή αναφέρεται;
Και για να σε βοηθήσω
Ποιός κοροϊδεύει ποιόν;
Εμείς λοιπόν ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η σύνθεση της ΕΘ.Ε.Α (όπως αυτή παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα) προέκυψε μετά τον Ιούνιο. Επομένως εδώ κάτι δεν πάει καλά....και για όσους δεν κατάλαβαν
-Μηπως η εννοια ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ προστέθηκε εκ των υστέρων, και γιατι;
Ποια η σκοπιμότητα;Ναι πράγματι το πράγμα είναι μπερδεμένο έτσι όπως παρουσιάζεται.
Προσωπικά πάντως περισσότερο για προχειροδουλειά στην ενημέρωση της ιστοσελίδας μου μοιάζει παρά για κάτι σκόπιμο.
Σαν έμμεσα, και όχι άμεσα, εμπλεκόμενος ίσως και να μου διαφεύγουν λεπτομέρειες που να έχουν «βάρος».‘Όσο για τα τεχνικά θέματα ελπίζω να είναι ο τίτλος μόνο προσωρινός για να μην υπάρχει «κενό» όπως αυτό του «Υπεύθυνου σχέσεων με Χορηγούς» και φυσικά ποιος πιο αρμόδιος από τον Κύριο Αποστολίδη για τα Ιστορικά.
Επειδή για τα «τεχνικά» έχω άποψη δεν πείθομαι μιας και γνωρίζω πολύ καλά ποιοι ελάχιστοι στον Ελλαδικό χώρο μπορούν να επωμισθούν αυτό το ρόλο. Όμως και από την πλευρά των αγωνιζόμενων πρέπει να γίνει 100% κατανοητό ότι οι τεχνικοί υπεύθυνοι δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν το περιεχόμενο της εκάστοτε Ομολογκασιόν αλλά μόνο πολύ καλά τους τεχνικούς κανονισμούς βάσει των οποίων ερμηνεύεται η Ομολογκασιόν με ακρίβεια και όχι άλλοτε έτσι και άλλοτε αλλιώς... όπως επίσης, για τους αγωνιζόμενους, ότι είναι αυτοί υπεύθυνοι για την νομιμότητα του αυτοκινήτου τους και ανά πάσα στιγμή είναι αυτοί που πρέπει να μπορούν να αποδείξουν την νομιμότητα τους...Φιλικά
Speedy -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/2 ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ -ΠΛΕΟΝ- ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΕΤΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΓΙΩΡΓΟΣ (ΒΟΛΟΣ) ΑΘΗΝΑ.
-
Εκτιμουμε την εκφραση σου αγαπητε gns , και περιμενουμε να δουμε τι αποκομησες οπως και οι συναδελφοι σου , απ'αυτο το σεμιναριο , ωστε να ευχαριστησουμε με την σειρα μας , αυτους που αναφερεις .
Καλη σταδιοδρομια αν αγαπας αυτο που ξεκινησες και καλη διασκεδαση !
-
Σας ευχαριστω για τις ευχες σας αγαπητε ΑPR η καλυτερα κυριε Χρηστο.Πραγματι αγαπαω αυτο που ξεκινησα.Αλλα η αγαπη απο μονη της δεν σε κανει γνωστη σε αυτο που θελεις να κανεις οσο και αν το αγαπας... θα παραμεινω δοκιμος εως οτου μαθω αυτα που πρεπει να μαθω σωστα.Δεν εχω βλεψεις για κατι μεγαλο.Δεν θελω να γινω καποιος.Οτι κανω και οτι μαθαινω το κανω για την δικη μου καλυτερη γνωση και ενημερωση.Ειμαι δοκιμος συνοδηγος , δοκιμος κριτης και πλεον δοκιμος τεχνικος εφορος.Μου αρεσει να εχω γνωση απο λιγο και απο ολα.Δεν νομιζω οτι αυτο ειναι κακο.Ασχετα αν λιγοι το κανουν. Εως οτου μαθω αυτα που πρεπει να μαθω λοιπον θα εχω σαν δασκαλους αυτους που τα γνωριζουν.Και ο αλεξης με τον νασο ειναι στο στοιχειο τους καλοι γνωστες του αντικειμενου.Εννοειται οτι εαν δω στην πορεια οτι δεν το κατεχω το αθλημα θα το σταματησω.Ετσι απλα.Και αυτο γιατι ουτε μηχανολογος ειμαι ουτε μηχανικος.Ειμαι ενας απλος ανθρωπος θεατης πιο πολυ και τιποτα περισσοτερο αλλα κουβαλαω μεγαλη τρελα με τους αγωνες και που δυστυχως μεχρι στιγμης ειναι ακομη ονειρο....... Ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για τις ευχες σας.Ανθρωπους σαν εσας θελουμε κοντα μας.Να ειστε καλα.Καλη αγωνιστικη χρονια να εχουμε χωρις προβληματα και ατυχηματα σε ολους. Με Εκτιμηση.Γιωργος
-
συγνωμη που εμφανιζεται 2 φορες.στο πρωτο ειχα ορθογραφικα λαθη. το κειμενο ειναι το ιδιο.το δευτερο ειναι με τα λιγοτερα λαθη. ευχαριστω
-
Αγαπητέ gns. Κράτησε, και να θυμάσαι, αυτό που γράφεις(...θα έχω σαν δασκάλους αυτούς που τα γνωρίζουν) όσο καιρό ασχολείσαι, και εύχομαι να σχολείσαι με το άθλημα για πολλά - πολλά χρόνια.
Και το λέω αυτό γιατί τελευταία θέλουν να κάνουν τους ειδικούς (και τους δασκάλους) κάποιοι αναξιόπιστοι αλεξιπτωτιστές που έχουν δει αγωνιστικά αυτοκίνητα απο μακρυά, και τώρα εμφανίζονται σαν σωτήρες στον χώρο.... -
Aγαπητε φιλε alfa145.Δεν νομιζω οτι ειναι κακο η οτι ειναι δυσκολο να πεταξουμε εξω απο το χωρο των αγωνων αυτους που εσυ αναφερεις ως αναξιοπιστους αλεξιπτωτιστες που εχουν δει αγωνιστικα αυτοκινητα απο μακρια και τωρα εμφανιζονται σαν σωτηρες.....αλλα τι ακριβως εννοεις ? μηπως θα σου ηταν ευκολο να γινεις λιγο πιο σαφης? μηπως εννοεις αυτους που αναφερω σαν δασκαλους-εισηγητες στο σεμιναριο? εχεις κατι με αυτους? μηπως δεν αξιζουν αυτο που κανουν? βοηθησε με λιγο σε παρακαλω.
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Aγαπητε φιλε alfa145.Δεν νομιζω οτι ειναι κακο η οτι ειναι δυσκολο να πεταξουμε εξω απο το χωρο των αγωνων αυτους που εσυ αναφερεις ως αναξιοπιστους αλεξιπτωτιστες που εχουν δει αγωνιστικα αυτοκινητα απο μακρια και τωρα εμφανιζονται σαν σωτηρες.....αλλα τι ακριβως εννοεις ? μηπως θα σου ηταν ευκολο να γινεις λιγο πιο σαφης? μηπως εννοεις αυτους που αναφερω σαν δασκαλους-εισηγητες στο σεμιναριο? εχεις κατι με αυτους? μηπως δεν αξιζουν αυτο που κανουν? βοηθησε με λιγο σε παρακαλω.Προς θεού φίλε μου. Οχι δεν εννοώ ούτε τον Νάσο (που μεγάλωσε και μαθήτευσε στα βουνά δίπλα στους γονείς του που είνα απο τους πιο άξιους κριτές στον χώρο) όυτε τον Αλέξη που ξεκίνησε κάποτε και αυτός άσημος δόκιμος -όπως εσύ τώρα, - και έχει προσφέρει τόσα στον χώρο. Αναφέρομαι για κάποιους -πάνω απο αυτούς- τους οποίους όσο τους αγνοείς τόσο κέρδος έχεις.....
Μακάρι το sport να πλαισιώνεται και διοικείται απο νέους ανθρώπους σαν τους δύο δασκάλους σου και όχι απο κάποιους άλλους, αυτούς που ονομάζω αναξιόπιστους αλεξιπτωτιστές.
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON