-
Χάθηκε η μπάλα με την ενοποίηση των τιμών πετρελαίου......
Ελεγχος.......
Τι είναι αυτό ???????????
Η αισχοκέρδια στα καύσιμα πάει καλά......
Και το κράτος ?
ΥΠΝΟΣ................
Α ρε Ελλαδάρα.........
ΧΑΟΣ -
0,7 σημερα στην Αθήνα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
0,7 σημερα στην Αθήνα0,75 στη Λιβαδειά......
-
Καμμια τιμη οι ρεθεμνιωτες?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
0,7 σημερα στην Αθήνα
0,75 στη Λιβαδειά......
0,75 στη Λειβαδεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Απιστευτο.
Ειναι και διπλα στην Αθηνα. Εγω εβαλα 0,73 πριν δυο μερες. -
από πετρέλαιο πως πάτε ?
πουλάνε τα βενζινάδικα ή έκλεισαν τις μάνικες ? -
Καποιοι εχουν σταματησει πραγμα που φαινεται απο το οτι στα πρατηρια δεν υπαρχει τιμη για το θερμανσης. Βλεπω ομως και διανομες να γινονται, ακομα και σημερα.
-
Χα, να δείτε να 300άρες και 400άρες στα κοινόχρηστα , να σας φύγει η μαγκιά. Άντε να δούμε πότε και κυρίως πως θα ξαναγεμίσουμε αφού οι αριστοκράτες της πολυκατοικίας δεν πληρώνουν...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν είναι μόνο ότι θα πρέπει να προπληρώνουν φόρο που δεν τους βολεύει, είναι και που θα δυσκολεύονται να κλέβουν πλέον και αυτό ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΞΕΙ+1000
Έχει σχεδόν καταντήσει αξίωμα στην Ελλάδα, όταν βλέπεις μια οικονομική ομάδα (ενίοτε και κοινωνική) να διαμαρτύρεται συνήθως σημαίνει ότι κάτι σωστό πάει να γίνει. Αν είναι σωστό το μέτρο δεν έχω την πληροφόρηση ή την ευχέρεια να το καταλάβω, πάντως σίγουρα η όποια αποτυχία του θα οφείλεται στην κλασική ψευτομαγκιά του Έλληνα και στους κλαυθμούς και οδυρμούς των Παπαδακοαυτιαευαγγελόπουλων για τον καημένο μεσοαστό, που όμως όταν του είπαν να περάσει φυσικό αέριο αυτός σιγά μην πιανόταν κορόιδο πληρώνοντας για καυστήρες ή που ανοίγει κανά δίωρο την μπαλκονόπορτα για να πάρει λίγο αέρα με τους 24+ βαθμούς που έχει βάλει στο θερμοστάτη ή που σωστή συντήρηση έχει να κάνει από τότε που το πετρέλαιο που καίει ήταν ακόμα δεινόσαυρος...
-
Διάβαζα σήμερα στην εφημερίδα ότι φακελώνουν πόσο καίει το κάθε σπίτι ή πολυκατικία και θα πέφτει φόρος αν καίει παραπάνω
Πώς θα το κάνουν αυτό, ξέρει κανείς? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Διάβαζα σήμερα στην εφημερίδα ότι φακελώνουν πόσο καίει το κάθε σπίτι ή πολυκατικία και θα πέφτει φόρος αν καίει παραπάνω
Πώς θα το κάνουν αυτό, ξέρει κανείς?γιατί μήπως ξέρουν τι κάνουν οι της κυβέρνησης ?????
έχουν χάσει την μπάλα και την επαφή με τα προβλήματα του κοσμάκη..... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πώς θα το κάνουν αυτό, ξέρει κανείς?Οχι δα.........
Απλα μια πολυκατοικια πχ 15 διαμερισματων καει κατα μεσο ορο 10,000 λιτρα πετρελαιο , αν καποια χρονια καψει 20,000 μηπως το λαμογιο ο πετρελαιας με τον διαχειριστει αποχαρακτηριζουν πετρελαιο???
Το 'φακελλωμα' γινεται ωστε να βρουν τυχον μεγαλες αποκλισεις στην ετησια καταναλωση.....
-
Τετοια φακελωματα εμενα δε με πειραζουν... αν και ειναι καλη λυση για κανα 200 αρια λιτρα για κανα φορτηγακι.... (τα καινουργια χαλανε σιγουρα...)
-
Μας κάνουν και χάρη οι βενζινάδες....
-
Πρατηριο Shell στα Σπήλια. Θερμανση 0.826.
Τωρα για να καταλαβω με το νεο συστημα το πρατηριο δεν μπορει να κλεψει το κρατος και τον καταναλωτη;
Του χρονου το χειμωνα θα παω να παρω 3-4 σομπες αλογονου και τέλος .-
Σιγα που θα δινω καθε χειμωνα 1500 ευρω για πετρελαιο.
Αϊ σιχτιρ μαϊμούνια. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πρατηριο Shell στα Σπήλια. Θερμανση 0.826.Eγώ το φωνάζω τουλάχιστον μια τριετία.
Πάμε για 1,5 ευρα την αμόλυβδη και 1 το θέρμανσηςΤωρα για να καταλαβω με το νεο συστημα το πρατηριο δεν μπορει να κλεψει το κρατος και τον καταναλωτη;
Ελα ντε........τις παπαριές της δεξιάς?
Ας μαγκώσουν τα μαύρα στα σύνορα και τα καραβίσια και έληξε η φοροδιαφυγή.
Ενας τα μαγκώνει 1000 κονομάνε.Του χρονου το χειμωνα θα παω να παρω 3-4 σομπες αλογονου και τέλος .-
Σιγα που θα δινω καθε χειμωνα 1500 ευρω για πετρελαιο.
Αϊ σιχτιρ μαϊμούνια.Ξύλα θα βάλουμε φίλε μου.
No problem όμως.
Αλλά οι Αθηναίοι θα το καταλάβουν όταν πέσει πείνα.
Και η πέινα..........έφτασε.
Οταν πεινάσει η Αθήνα τότε θα πεινάσουν κι όλη η ελλάδα για κινητοπιηθούν τα κανάλια τους,αλλά τότε θα πληρώνουν τον τόνο 300 ευρα[/quote]
-
Έτσι, να καεί η Αθήνα μπας και προχωρήσει αυτός ο τόπος..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έτσι, να καεί η Αθήνα μπας και προχωρήσει αυτός ο τόπος..δικό σας πρόβλημα.
απλά δεν μπορεί να θεωρείτε πανελλαδικά προβλήματα τα της.......ρούλας.
Εγώ αν πάρω το αλυσοπρίονο 10 σβτκ την έκανα τη μπάζα μου κι ας είναι τα παπαδαριά σε κυριαρχία.Εναν να μαγκώσω τον έκοψα τα αρχίδια.
Να δω εσένα όταν θα θες 300 το μήνα γι καύσιμα κι άλλα τόσα για πετρέλαιο θέρμανσης τι θα κάνεις.
Πάνε κόψε ξύλα απ την Ομόνοια να ζεσταθείς........ -
2-3 μερες πριν την εφαρμογη του νεου μετρου το συγκεκριμενο πρατηριο το ειχε 0,74 που συμπεριλαμβανε το κερδος του. Τωρα ειναι 8,5 λεπτα πιο ακριβο.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Έτσι, να καεί η Αθήνα μπας και προχωρήσει αυτός ο τόπος..
δικό σας πρόβλημα.
απλά δεν μπορεί να θεωρείτε πανελλαδικά προβλήματα τα της.......ρούλας.
Εγώ αν πάρω το αλυσοπρίονο 10 σβτκ την έκανα τη μπάζα μου κι ας είναι τα παπαδαριά σε κυριαρχία.Εναν να μαγκώσω τον έκοψα τα αρχίδια.
Να δω εσένα όταν θα θες 300 το μήνα γι καύσιμα κι άλλα τόσα για πετρέλαιο θέρμανσης τι θα κάνεις.
Πάνε κόψε ξύλα απ την Ομόνοια να ζεσταθείς........Μην αγχώνεσαι για μένα, σκοπεύω να δουλέψω και να βγάλω λεφτά αντί να κλαίγομαι στα forums για την κακιά Αθήνα και τους μαλάκες τους Αθηναίους.
Πετρελαιο Θερμανσης