-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ω εισαι και εσυ εδω beowulf-redarmy7? Πως και δεν κοβεις βολτες στα πρασινα φορουμ;btw, εγω μετα τα ματς στο καραισκακη ειμουν εδω παντως
Άγνοια πραγματικότητας μήπως?
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/search.php? ... &start=135
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
cavallino, πλεον ηρθε η ωρα να τις χρησιμοποιησετε. Anyway, την τριτη το βραδυ να δω ποσοι θαστε εδωεδώ πάντως οι πράσινες δικαιολογίες έκαναν θραύση...είχα δουλειά, πονούσε το φρύδι μου κάθε φορά που πατούσε το δάκτυλο μου πλήκτρο, είχα πάει για σουβλάκια και ντορίτος, ξεγεννούσα την κατσίκα του γείτονα κτλ κτλ...
-
Αγανακτισμένη η ΠΑΕ Εργοτέλης από τη διαιτησία του κυρίου Σταθόπουλου στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε ανακοίνωση το Σάββατο, με την οποία εκφράζει τα παράπονα και τη δυσαρέσκειά της, ακολουθώντας τη λογική του τεχνικού του ομάδας, Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος και μετά το ματς είχε τα δικά του παράπονα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση που έχει τίτλο στην επίσημη ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ το χαρακτηριστικό και περιεκτικότατο…«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ »:
«Βασικότερος κανόνας στο ποδόσφαιρο είναι ότι πρέπει να παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα. Έτσι, το παιχνίδι γίνεται ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Όταν, όμως, παίζουν δεκατρείς εναντίον έντεκα ή δεκατέσσερις εναντίον έντεκα και, ιδιαίτερα, όταν με έντεκα παίζει ο τελευταίος της βαθμολογίας με τον πρώτο, τότε το παιχνίδι παύει να είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Για μια ακόμη αγωνιστική, η ομάδα μας αδικείται από το αποτέλεσμα και τη βαθμολογική θέση που έχει, αλλά αυτό δε θα μας εμποδίσει να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για τη σωτηρία της ομάδος μας».
Παλι καλα να λεει ο Καραγεωργιου,γιατι αν ερχονταν Χ ή κανα 2πλο θα ξαναπαιζε στο Καραϊσκακη( βλεπε ενστασεις κτλ )
-
Bagus
σε καταλαβαινω, το τοπικ εχει κλεισει πλεον για σενα εδω και καιρο... -
Και για σένα θα χε κλείσει αν δεν σε σπρώχνανε αλλά τεσπα.. Χαρίζει η ομάδα..
-
μπα, περιμενε λιγο καιρο για να κλαφτεις και συ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Bagus
σε καταλαβαινω, το τοπικ εχει κλεισει πλεον για σενα εδω και καιρο...Αποθηκευση του quote και τα ξαναλεμε μετα απο 3-4 αγωνιστικες....
-
Μήπως θα κάνω και ένσταση μαζί με το κλάμα?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Bagus
σε καταλαβαινω, το τοπικ εχει κλεισει πλεον για σενα εδω και καιρο...Αποθηκευση του quote και τα ξαναλεμε μετα απο 3-4 αγωνιστικες....
με τον Κωστένογλου κόουτς;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Bagus
Ενώ ο γαύρος με τον λεμονή διαπρέπει..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Bagus
Μετανοείτε λέμε, αλλά δεν καταλαβαίνετε! Η εκδίκηση του Πορτομπάγκους θα είναι τρομερή!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Bagus
Ενώ ο γαύρος με τον λεμονή διαπρέπει..
σε σχέση με τον πολυδιαφημισμένο Τεσσέϊρο...
-
Κουκ νο2? Ή μήπως γαύρος και συ?
-
δηλ εάν ένας αεκτζης κάνει 'κριτική' σε βάζελο είναι γαύρος ;
ΛΟΟΟΟΛ
-
Γι αυτό είπα 'κουκ νο2'.. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πώς δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γι αυτό είπα 'κουκ νο2'.. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πώς δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.Ψτ! Οι ΑΕΚ τζήδες είμαστε φίλαθλοι! Γι' αυτό ψάξε αλλού για γάβρους!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γι αυτό είπα 'κουκ νο2'.. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πώς δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.
Ψτ! Οι ΑΕΚ τζήδες είμαστε φίλαθλοι! Γι' αυτό ψάξε αλλού για γάβρους!
Γι αυτό βλέπετε ότι ο γαύρος παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
είμεθα αντικειμενικοί....
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
είμεθα αντικειμενικοί....
ΕΤΣΙ! [Και που να δεις έτσι και πάρουμε το Πρωτάθλημα τι ωραία μπάλα θα παίζει ο Ολυμπιακός! ]
Σοβαρά. Τι σχέση έχει η υποστήριξη της ομάδας μας, με την, πιθανή, διαπίστωση, ότι μια άλλη ομάδα παιζει καλύτερη μπαλα ρε Δημήτρη?
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--