-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Bud + camambert?
Ξέμεινα από κρασί
ελπίζω όχι και απο αποσμητικό (ποδιών).......
-
Σε όσους αρέσουν οι weissbier αλλά βρίσκουν τις Paulaner,Franziskaner,Weihenstephan κλπ. εισαγόμενες λίγο ακριβές για γενναία κατανάλωση (όπως εγώ, ο κατεξοχήν τσίπης φοιτητής), προτείνω τη Valentins Hefeweizenbier από τα σουπερμάρκετ PLUS η οποία είναι πολύ αξιοπρεπής και value for money (0,59€ τα 500ml)
Eπίσης προτείνω ανεπιφύλακτα τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης (ειδικά Ρωσία, Πολωνία), οι οποίες έχουν μια τεράστια ποικιλία σε είδη μπύρας, και σε πολύ καλές τιμές! Κάντε μια αναζήτηση στα 'αλλοδαπά' μπακάλικα, δοκιμάστε και θα βρείτε ωραία πράγματα
-
Απο τις us αμερικάνικες, coors - νομίζω η μόνη αξιοπρεπής αν και έχω να πιώ χρόνια
-
-
την μπύρα ή αυτή που την σερβίρει ?
-
-
από κάβα;
-
H 1η και η 2η από Βασιλόπουλο. Η 3η από lidl.
-
-
-
Pub
Αν έχετε να προσφέρετε στην συζήτηση κάντε το
-
Franziskaner Ποτέ δεν την συμπάθησα την Erdinger
-
Εμπιστεύομαι το γούστο σου mirage
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εμπιστεύομαι το γούστο σου mirage
Ευχαριστώ.λίγο άκυρο...
εμπιστεύσου την δική σου γεύση. Κοίτα τι αρέσει σε εσένα. Τα γούστα είναι διαφορετικά ... μην βασίζεσαι σε γνώμες.
Αγραφος κανόνας
-
Ναι βέβαια. Άλλωστε δεν θα την χαρίσω σε καμία. Απλά δεν ήξερα ποιά να τιμήσω πρώτα.
-
Την Perlenbacher την είχα δει πολύ φτηνά στο Lidl και απ'ότι μου είπαν είναι πολύ καλή (εμένα δεν μου αρέσουν οι Pils και Lager γενικώς). Από τις δύο Weiss τώρα, η επιλογή είναι πρόβλημα... Χτύπα και τις δύο
Edit: τώρα είδα ότι είχες ήδη γράψει για το Lidl!
-
Hammer_ μόλις ήπια την Perlenbacher και δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Τις weiss έχοντας ποντάρει σε αυτές τις άφησα για το βράδυ
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:x
PubΑν έχετε να προσφέρετε στην συζήτηση κάντε το
μην θυμώνεις........
άντε πες μας, πως θα διαλέξεις μία από τις τρείς ? -
erdinger, απλά κορυφή.
-
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;