-
Σκοπεύω να δώσω μέχρι 25Κ ΕΥΡΩ για μεταχειρισμένη BMW τι να προσεξω? Με ενδιαφέρει 316, 318 coupe full extra το πολύ τετραετίας (δεν με ενδιαφέρει η καινούρια σειρά 3).
Να επιλέξω μαντρά ή επισημη BMW HELLAS με 2 χρόνια εγγύηση?
Που ξέρω αν το αμαξι ειναι διαλυμένο ή τρακαρισμένο?
Πες τε μου κανεναν καλο μαντρά για να ρωτήσω.
Ευχαριστώ αδέρφια. -
Σκοπεύω να δώσω μέχρι 25Κ ΕΥΡΩ για μεταχειρισμένη BMW τι να προσεξω? Με ενδιαφέρει 316, 318 coupe full extra το πολύ τετραετίας (δεν με ενδιαφέρει η καινούρια σειρά 3).
Ευχαριστώ αδέρφια. -
Ευχαριστώ αδέρφια. -
πηγαινε με εναν μηχανικο να το δειτε
ελεγξε μεσα στο χωρ οτου κινητηρα να μην εχει διαφορες στο ρωμα προσεξε σημεια τα οποια πιθανον να εχουν αλλαχτει
σκυψε και δες στον χωρο των πενταλ τι χωμα εχει για να ξερεις τι χρηση εκανε το αυτοκινητο ρεζερβα κτλ..
-
μου γαινεται πας γυρεύοντας... δε φτάνει που θα αγοράσεις γερμανικό, το θές και μεταχειρισμένο! οκ.. περι ορέξεως κολοκυθοκορφάδες.. μόνο να κλείσεις μια καλή σύμβαση με ένα συνεργείο δια βίου
-
Μην πάρεις 316 εκτός κι αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις ταξίδια με αυτό το αυτοκίνητο.
Πολλά λεφτά τα 25Κ για τέτοιο μεταχειρισμένο, αγοράζεις καλύτερο καινούριο αυτοκίνητο με αυτό το ποσό (Mondeo, Mazda 6)
Ξανασκέψου το.
Αν τελικά το πάρεις, προτίμησε κάποια αντιπροσωπεία BMW με εγγύηση να έχεις το κεφάλι σου όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. -
με 25χιλιαρικα μπορεις ανετα να πας σε 318 με 143 αλογα..
-
Προσοχη στους μαντραδες......στην βαση της ζωνης ασφαλείας του οδηγου η μερια που κοιταει στην κολωνα εχει μια ετικετα ραμμενη πανω στην ζωνη που λεει ημερομηνια κατασκευης...(δεν ξερω τι αφορα αλλα καταλαβαινεις περιπου καποια πραγματα και για την ημερομηνια του αυτοκινητου)
Προπερσι που εψαχνα για μτχ 316 σε μαντρες απο παρα πολλα ειχαν σκισει αυτη την ετικεττα και οταν τους ρωταγα γιατι λειπει εκαναν τον κινεζο......οποτε τους σιχαθηκα και πηρα καινουργιο ......(impreza).....
-
Συμβουλή μου φίλε αν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έχεις κολλήσει με BMW , απέφυγε την 316, θα σε κουράσει και δεν θα σου είναι αρκετή πολύ σύντομα...
Αρα πάμε για 318....Επίσης ξεκινάς λάθος ψάχνοντας για μαντράδες....Εννοείται θα ψάξεις για αγορά από ιδιώτη...Στους μαντράδες θα συναντήσεις όλη την σαπίλα της Γερμανίας με γυρισμένα χιλιόμετρα...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα ζητήσεις το αμάξι να δεις να έχει ΒΙΒΛΙΟ SERVICE και έλεγχος στην αντιπροσωπεία για να ελέγξεις την κατάσταση της μηχανής...
-
παιδιά να μην είμαστε απόλυτοι
είδα bmw 1800 03 απο γερμανία με 50χλδ χλμ και πραγματικά δεν το πιστευα σε τί κατάσταση ήταν τα αμάξια. Ένα το κοίταγα κανά 20λεπτο για να βρω το 'λάθος'.Και ο μαντράς επέμενε να το δει μαστορας δικός μου, έδινε και 1 χρόνο εγγύηση!Αν θέλεις με pm να σου στείλω το κατάστημα να ρίξεις μια ματιά (στο λυκόβρυση είναι)
υγ από ότι κατάλαβα στη γερμανία τότε η βασική έκδοση ήταν 1800κυβικά και όχι 1600 και 1900 που έβγαινε εδώ, τουλάχιστον πριν το φεις λιφτ
-
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
μου γαινεται πας γυρεύοντας... δε φτάνει που θα αγοράσεις γερμανικό, το θές και μεταχειρισμένο! οκ.. περι ορέξεως κολοκυθοκορφάδες.. μόνο να κλείσεις μια καλή σύμβαση με ένα συνεργείο δια βίουΕίναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες, έχει δίκιο ο φίλος μας! Αντί να πάρει ένα καινούριο Auris να γουστάρει, θέλει BMW!
Ο ανόητος!Ουυυυυ BMW! Oυυυυυ 666! Ουυυυυ οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας, αν θέλετε κάτι από τον Άξονα, μόνο από Ιαπωνία, οι Γερμανοί είναι χοντροί, τρώνε λουκάνικα και πίνουν πολλή μπύρα και το μόνο που δεν κάνουν είναι να φτιάχνουν αυτοκίνητα σωστά!
( )
-
HighFidelity
Πολλα κεφακια εχεις τελευταια... -
Μακριά από 316 που σέρνεται και καίει!!
Καλύτερα 318...αλλιώς πάρε κάτι καινούριο.
Αγορά μεταχειρισμένης BMW 316 ή 318 (coupe) max τετραετίας