-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εχεις δικιο για το μαρκαρισμα..αλλα οι χαρακτηρισμοι και οι βρισιες δεν σε κολακευουν πιστευω...
σορυ ρε συ έχεις δίκιο. Πρέπει να είσαι ΠΑΟΚ αν θυμάμαι καλά?
Δε με νοιάζει ποιος είναι ο παίκτης και σε ποια ομάδα παίζει, τα ίδια θα έλεγα αν το έκανε παίκτης της ομάδας μου.
Για μένα και επιεικής είναι ο χαρακτηρισμός για κάποιον που επίτηδες σακατεύει έτσι ένα συνάδελφό του ποδοσφαιριστή και πόσο μάλλον πιτσιρικά!
Αν έχεις παίξει και μπάλα ή κάποιο σπορ, μπορείς να καταλάβεις γιατί τσιτίζομαι έτσι!
Φαντάσου μόνο να στο έκανε εσένα αυτό.
Δε με πειράζει να φάω και καμια ψιλή, καμιά αγκωνιά χαμηλά πχ, αλλά τέτοιου είδους χτυπήματα ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού και μπαίνουν σε άλλη κατηγορία!Αν μου το έκανε αυτό εμένα πχ, μάλλον θα έπεφτε μετά τρελό ξύλο από τους συμπαίκτες...
-
σορυ ρε συ έχεις δίκιο. Πρέπει να είσαι ΠΑΟΚ αν θυμάμαι καλά?
Δεν με πειραζει το οτι ειναι παικτης του παοκ....απλα δεν ειναι ωραιοι χαρακτηρισμοι για φορουμ...εντελως φιλικα....
Αν έχεις παίξει και μπάλα ή κάποιο σπορ,
ποδοσφαιριστης ειμαι...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
απλα δεν ειναι ωραιοι χαρακτηρισμοι για φορουμ...εντελως φιλικα....Το κατάλαβα. Γι αυτό είπα σόρυ έχεις δίκιο...
Αν και χρησιμοποίησα καθημερινές εκφράσεις, είμαι και λίγο αθυρόστομος γενικά.
Πάντως διαφωνώ με την 'ηθικολογική' χρήση της γλώσσας και θεωρώ την αθυροστομία αναπόσπαστο κομμάτι της νεοελληνικής γλώσσας, αν και υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν είναι το καταλληλότερο μέρος να το συζητήσουμε...ποδοσφαιριστης ειμαι...
Άρα καταλαβαίνεις καλύτερα απ' όλους τι εννοούσα.
Άσχετο: Σε τι κατηγορία παίζεις?
-
Ω τοπικό.
-
Γι αυτό είπα σόρυ έχεις δίκιο...
Αν και χρησιμοποίησα καθημερινές εκφράσεις, είμαι και λίγο αθυρόστομος γενικά.
Πάντως διαφωνώ με την 'ηθικολογική' χρήση της γλώσσας και θεωρώ την αθυροστομία αναπόσπαστο κομμάτι της νεοελληνικής γλώσσας, αν και υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν είναι το καταλληλότερο μέρος να το συζητήσουμε..δεν στο ειπα σαν παρατηρηση ...και εγω ετσι μιλαω οταν τσατιζομαι γιαυτο το λεω...
Άρα καταλαβαίνεις καλύτερα απ' όλους τι εννοούσα.
Άσχετο: Σε τι κατηγορία παίζεις?
Περσυ επαιζα στο θερμαικο.
Φετος ειμαι στην ιταλια. -
Μη ξεχνατε και το φτυσιμο του toti που τιμωρηθηκε εκ των υστερων.
-
@ Τhanix
O Θερμα'ι'κός είχε παίξει αντίπαλος στον Πύργο με τον Πανηλειακό για το κύπελλο το 2006.Ήσουν στην ομάδα τότε; -
Nαι,ηταν το παιδι που πεταγε στους παικτες τις πετσετες και τα νερα..
-
Τωρα θα πω κατι που θα αλλαξει τα τηλεοπτικα δρωμενα για τις επομενες 2 ωρες.
ΟΦΗ- Αγροτικος Αστερας ζωντανα απο το Κρητη tv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δυστηχώς 'δολοφόνε' την πάτησες, δεν θα ξεχαστεί η 'μνημιώδη προσφορά' σου στο ποδόσφαιρο.
Ναι θα αλλαξεις εσυ την ιστορια φιλε teo 3
Καλά όχι απλώς αντιαθλητικό, φονικό ήταν το μαρκαρισμα του Γεωργιαδη.
Το βλέπεις και ανατριχιάζεις!
Και μετά το μ@υνόπ@νο όχι μόνο δε πάει να δει το παιδάκι αν χτύπησε αλλά έχει ένα βλέμμα βαρύμαγκα, και καλά τους έσπασα το τσαμπουκά!
Και του Τζιμπούρ το ίδιο.
Αν τον έβρισκε καλύτερα τα ίδια και χειρότερα με τον Καράμπελα θα πάθαινε!
Πρέπει να κοπεί αυτό το αστείο πια!
Ακου δε μπορεί να τιμωρηθεί επειδή δε το έγραψε ο μαλάκας ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα και κουραφέξαλα!
Πρέπει τέτοιες συμπεριφορές να τιμωρούνται με το βίντεο, όπως γίνεται και στην Αγγλία και όλη την Ευρώπη!
Αν θυμάστε πρόπερσι ο Εσιέν δεν έπαιξε στα ματς της Τσέλσι με τη Μπάρτσα γιατί είχε κάνει δολοφονικό τάκλιν στο πρωτάθλημα!
Να φάνε από 6 αγωνιστικές να δούμε θα το ξανακάνουν?Εχεις δικιο για το μαρκαρισμα..αλλα οι χαρακτηρισμοι και οι βρισιες δεν σε κολακευουν πιστευω...
......μπα φιλαράκο, δεν είμαι τόσο δυνατός για να αλλάξω κάτι.
Μόνος του το 'κατάφερε' ο ....... υπερπαοκσής !!! -
Εχει πολυ γελιο η μεταφωση αγωνα χωρις σχολιασμο (λοφω της απεργιας)
Εχει μπει ενα μικροφωνο αναμεσα στους δυο παγκους και ακουγονται ολα τα 'χωσίματα των προπονητων ειδικα του προπονητη του Αγροτικου Αστερα και ειδικα μετα το...2-0 -
Οι πρώτες δηλώσεις του Λορένσο Σέρα Φερέρ μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ΑΕΚ φανερώνουν το μέγεθος της πικρίας του για αυτήν την εξέλιξη στην καριέρα του. Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στην ισπανική εφημερίδα 'Diario de Mallorca' και σχολίασε αρνητικά το μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του για να 'χτίσει' μία ανταγωνιστική ομάδα.
'Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα. Καθαρά, η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 ετών και προσωπικός μου φίλος'.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 87512.html
-
Άμα δίνεις 3.000 ευρώ για πρόγραμμα-εγκέφαλο και 1.000 ευρώ για μηχανή-αναρτήσεις-λάστιχα, κάνεις μια τρύπα στο νερό.
-
Kάλέσανε Γεωργιάδη και Τζιμπούρ για απολογία άκουσα...
Πάλι καλά. Έπεσε πολύ κράξιμο φαίνεται.
Να δούμε τι τιμωρία θα φάνε. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Να δούμε τι τιμωρία θα φάνε.Tα κοράκια θα φάνε ποινή κι αυτά ή θα τη βγάλουν λάδι πάλι;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Να δούμε τι τιμωρία θα φάνε.Tα κοράκια θα φάνε ποινή κι αυτά ή θα τη βγάλουν λάδι πάλι;
Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τον Κοβασεβιτς(στη ψυχρα αγκωνια σε παικτη της Καλαμαριας) δεν τον καλεσαν γιατι το ματς Καλαμαριας-γαυρου θα επαναληφθει εε ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα ντε;!
Τον Κοβασεβιτς(στη ψυχρα αγκωνια σε παικτη της Καλαμαριας) δεν τον καλεσαν γιατι το ματς Καλαμαριας-γαυρου θα επαναληφθει εε ?
Ναι θα’πρεπε να τιμωρηθεί και ο Κοβάσεβιτς από το βίντεο, αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Τα φονικα μαρκαρίσματα Γεωργιάδη και Τζιμπούρ και μάλιστα με πρόθεση να τραυματίσουν, που μπορεί να σου κόψουν και τη μπάλα, με μία αγκωνιά μέσα σε διεκδίκηση που δεν τον βρήκε καλά καλά.
Παρ’όλα αυτά συμφωνώ ότι ήταν αντιαθλητικό και πρέπει και αυτό να τιμωρηθεί. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δε μιλαμε στους απο κατω και πλεον τελειωμενους απο το πρωταθλημα...
-
pjathan
Οχι πηγα την επομενη χρονια.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--