-
κουκοοοοοοο!
ακομα ρε?
ειναι καλο, λεει!! -
-
πηγαινε παρτο μονος σου ρε, να τελειωνεις!
-
Ασε με ρε! Έχω μπλέξει! Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!
-
μπλεξαμε με τα logistics και τα erπια?
-
και με την μαλακία ορισμένων!
-
πηγαινε Πλαισιο, τωρα!
αστους να κουρευονται
-
Το σκέφτομαι σοβαρότατα. Είναι η ευκολία των άτοκων δόσεων από την μισθοδοσία που με κρατάει ακόμα!
-
και το πλαισιο 12 ατοκες κανει.
-
Η λέξη-κλειδί είναι 'μισθοδοσία'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η λέξη-κλειδί είναι 'μισθοδοσία'Δηλ.?
-
Δηλαδή, ΜΠΟΡΕΙ, και να μειωθούν οι δόσεις με κάποιο bonus!
-
Με νέα σύνδεση πόσο πηγαίνει το Cruise, ξέρουμε;
EDIT, μιλάω για σύνδεση με κάνα 2ώρο συμβόλαιο πχ που είναι φτηνό. -
περιμενε-περιμενε, που θα παει.. θα γινει φθηνο και προσιτο!
που ξερεις.. μπορει στην επομενη επιδοτηση, να παμε να το παρουμε μαζι, ΚΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! -
ρε κούκο πήγαινε πάρτο ρε άνθρωπε γιατί θα πάω εγώ στο τέλος
-
Εγώ το σκέφτομαι πάντως...
Εχώ τις εξής επιλογές:- Expansys με 475€ (δεν πληρώνω ΦΠΑ)
- Πλαίσιο με νέα σύνδεση. Δεν γνωρίζω πόσο θα πάει. ΦΠΑ ούτε εδώ θα πληρώσω ουσιαστικά, αφού θα γραφεί στα έξοδα μου (μηχανικός).
3.Πλαίσιο με φορητότητα. Πρόβλημα, αφού η Cosmote δεν έχει καλά οικογενειακά πακέτα και επιπλέον η επιδότηση για κάθε νέα συσκευή είναι μόνον 70€. Λογικά η Wind θα έχει καλύτερες προσφορές, αλλά δεν ξέρω αν τα καταστήματά της το έχουν.
Στη Vodafone δεν το έχω δει. Στην οποία Vodafone έχουμε οικογενειακό με 4 συσκευές, και πληρώνουμε 140€ το μήνα περίπου, με απεριόριστες κλήσεις μεταξύ μας. Λόγω και εταιρικού πλέον, ψάχνω κάτι φθηνότερο και βλέπω να παίρνουν τον π υλο, γιατί κάποτε πληρώναμε αρκετά λιγότερο στο ίδιο πακέτο και επιπλέον, οι συσκευές τους έχουν το Live! ή φέρνουν όποιες γουστάρουν αυτοί (βέβαια και οι υπόλοιποι δεν είναι και πολύ καλύτεροι... ). Εχουν το θετικό πάντως πως μοιράζεσαι το χρόνο ομιλίας, ενώ στην Cosmote, OXI, πράγμα εξαιρετικά ηλίθιο και αποθαρυντικό συνάμα...
Η Wind έχει κάνα καλό πακετάκι οικογενειακό; Πάω να ρίξω μια ματιά τώρα που το σκέφτομαι (σκοτώνομαι στην δουλειά σήμερις... ). -
... εμπλεξες...
-
Inside Info η Cosmote θα το φέρει συντόμως και χωρίς IGo με μειωμένη τιμή βεβαίως...
-
Του Kouk το κινητό έχει γίνει σίριαλ
-
κοίτα να δεις ρεύμα το touch cruise...
στο τέλος θα το πάρουν όλοι πλην του kouk...θα σας ρίξει ένα παιδιά τελικά πήρα το HP 914 πως το λένε και τέλος.
μου αρέσει ρε kouk που το βιαζόσουν και δεν ήθελες το HP.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]