-
Αν και ενθερμος υποστηριχτής του πραγματικά μοναδικού ΜΧ-5 ειδικά στην πρώτη και την τελευταία του έκδοση, δεν θα το χρησιμοποιούσα σαν βάση σε σχέδιο της Fiat ακόμα και αν αυτό είναι ακόμα μία photoshopιά.
Είναι mazda απο μακριά !
Άλλωστε η Fiat έχει κατα καιρούς παρουσιάσει προτάσεις πολύ ενδιαφέρουσες.....Παράδειγμα η Fulvia:
-
Αυτό το πρωτότυπο είναι μεγάλη ζημιά και αν βγει δεν ξέρω τι αντιστάσεις θα έχω για να μην το πάρω. Ίσως το ότι είναι cc...
Και εσωτερικό και εξωτερικό είναι ΠΟΙΗΜΑ. -
Και η Fulvia και το τρελό-shop του MX-5 είναι καταπληκτικά. Όπως και το MX-5 όμως...
Υ.Γ. Παραδέχομαι τους Ιταλούς για τα προεόρτια κάθε μοντέλου. Άψογοι στο marketing.
-
Ναι, αλλά οι πιο πολλές αντιπροσωπείες μετά τη χαλάνε τη συνταγή...
-
ωραιο chop
-
Ειναι πραγματικο?
αν ναι... -
Mια Brera με άλλη μούρη. Εξαιρετικό chop
-
Brera με Ferrari 599
-
συνεχίζεις εσυ ακά8εκτος...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
συνεχίζεις εσυ ακά8εκτος...Εσύ θα έλεγα ότι συνεχίζεις να με προκαλείς, να με προσβάλεις με την χαζή υπογραφή σου, ενώ βλέπεις ότι δεν απαντώ στα επίσης ανούσια ποστ σου!
-
8α βαλω τα 355άρια φρενα της bmwαδαρας να μην προσβαλεσαι
-
Nikos120i
Θελω να δω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα τοπικ της ΑΛΦΑ χωρις εσενα να λες το μακρυ σου και το κοντο σου... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Nikos120i
Θελω να δω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα τοπικ της ΑΛΦΑ χωρις εσενα να λες το μακρυ σου και το κοντο σου...Ώρα είναι κιόλας να μου πεις να ΜΗ σχολιάζω.
Άρα να σου απαντήσω...να δω επιτέλους πότε θα με αφήσετε ήσυχο να κάνω ΟΤΙ σχόλιο θέλω για...photoshop παρμένα από Brera και Ferrari για κάτι που έχει ανακοινωθεί ότι ΘΑ γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον.
-
ΑΠΛΑ Η ΕΓΚΑΘΕΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΛΕΜΕ...
και στο λενε πολλα ατομα...
ΞΥΠΝΑ... -
οταν βαζεις και το ' ' δε λεγεται πλεον .
λεγεται κοροιδεύω.και 8α σου πω παλι το ιδιο: δε λεω εχει κ αυτό την πλάκα του,αλλά οταν γινεται μόνιμα,σε οτιδηποτε ειναι ιταλικό,και γίνεται σε κάθε σου ποστ, ε πιστεύω οτι δεν εχει πλάκα πλεον.
άλλωστε χθες το παραδέχτηκες οτι το κανεις και επίτηδες
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
οταν βαζεις και το ' ' δε λεγεται πλεον .λεγεται κοροιδεύω.και 8α σου πω παλι το ιδιο: δε λεω εχει κ αυτό την πλάκα του,αλλά οταν γινεται μόνιμα,σε οτιδηποτε ειναι ιταλικό,και γίνεται σε κάθε σου ποστ, ε πιστεύω οτι δεν εχει πλάκα πλεον.
άλλωστε χθες το παραδέχτηκες οτι το κανεις και επίτηδες
Στο κάθε ποστ μου? Απέδειξε το σε παρακαλώ και βάλε το κάθε ποστ μου να μου το δείξεις. Και αν κάνεις λάθος...να μη ξαναμιλήσεις για το θέμα σε παρακαλώ.
Χθες το παραδέχτηκα? Που, μου το δείχνεις σε παρακαλώ? Αντιθέτως εσύ 'κυνηγάς' τα ποστ μου.
ΑΠΛΑ Η ΕΓΚΑΘΕΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΛΕΜΕ...
και στο λενε πολλα ατομα...
ΞΥΠΝΑ...Κοίτα να δεις αγαπητέ...για το παραπάνω PS η άποψή μου είναι ότι αποτελείται από 599 και Brera. Τι σε πειράζει αυτή η επισήμανση δηλαδή?
Για ό,τι σχόλιο εσύ θεωρείς εγκάθετο...εγώ κρατώ την αντίστοιχη στάση που ανέφερα. Παράλογος δεν είμαι δόξα το Θεό...όλο και κάποιο λόγο έχω που τα λέω.
ΤΕΛΟΣ κύριοι
-
Κοιτα να δεις σου εχουν πει το ιδιο πραγμα απο ενα απλο χρηστη μεχρι...οι MODS...τις παρατηρησεις των οποιων εγραψες στην παλια σου την 147...
Οποτε ασε κατι βλεπουν τοσα ατομα καλυτερα απο εσενα...
-
το ότι σου το έχει επισημάνει και μοντ σου λέει κάτι??
μάλιστα ειπώθηκε ότι 8α ησουν ο 1ος που 8α έτρωγε πόδι ετσι και ξεσπούσε πολεμος ιταλια-υπολοιπος κοσμος.
'η μηπως δεν... το διάβασες??
ένιγουι πες μας γιατί απο τα Ζ2 και duetto 8α προτιμούσες εν ριπή οφθαλμου το 1ο
-
Tο Duetto...θα είναι βασισμένο στο πάτωμα του Bravo λένε και θα είναι μπροστοκίνητο ή 4κίνητο. Το λέει και εδώ
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Tο Duetto...θα είναι βασισμένο στο πάτωμα του Bravo λένε και θα είναι μπροστοκίνητο ή 4κίνητο. Το λέει και εδώ= καλυτερη η Ζ2 η' καταλαβα λαθος?
Alfa Romeo Duetto....