-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οτι ερικσον σακς
+1. Νokia rulez the world.
Ότι συμφωνείται εσείς οι δυο δείχνει πόσο χάλια είναι τα (ο Θεός να τα κάνει) τηλέφωνα της ακατονόμαστης.
Συμφωνουμε γιατι που απλα βλεπεις οτι τον εχω βαλει στο σωστο δρομο. Επιτελους καταλαβε ποια ειναι η μεγαλυτερη εταιρια τηλεφωνων στον κοσμο και πηρε για να εχει το κεφαλι του ησυχο. Amateur....
-
pasxos
εσύ είσαι που υποστηρίζεις ΙΕ ή κάνω λάθος; ...και τώρα μαθαίνω ότι γουστάρεις Νοκια; με αποτελείωσες...
Η Νokia σίγουρα έχει μια πιο πλήρη γκάμα με την σειρά Ν και Ε να είναι χωρίς αντίπαλο στα smartphones αλλά όλα τα άλλα είναι ΓΤΠ.
έχει ένα κακό...δεν βγάζει κάτι ολοκληρωμένο και σωστό. Βγάζει ένα προσιτό, ποιοτικότατο κινητάκι όπως το 6300 αλλά το σφάζει στην αυτονομία. Βugs όλα έχουν. Απλά το κακό είναι ότι η Νοκια κάνει σαν να μην υπάρχουν βλέπε bt πρόβλημα (6300).
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Γιατί είστε όμως εναντίον αυτού του τηλεφώνου?Αν και δεν γνωρίζω πολλά για τα χαρακτηριστικά του...μόνο το ότι ανήκει στην οικογένεια του 'μήλου' λέει πολλά.
Ακριβως επειδη ανηκει στην κατηγορια του μηλου ξεραμε πως θα ειναι ταλακια, και ετσι ακριβως αποδειχτηκε. Περαν του Interface, ειναι for the festivities...
Αυτο το 'τηλεφωνο' ειναι πολυ καλο για τους Steve Jobs Zealots και ως εκει....
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
pasxosεσύ είσαι που υποστηρίζεις ΙΕ ή κάνω λάθος; ...και τώρα μαθαίνω ότι γουστάρεις Νοκια; με αποτελείωσες...
Τωρα το μαθαινεις; Τεσπα,δεν τα 'υποστηριζω' ακριβως ειναι αυτα που χρησιμοποιω χρονια και με εξυπηρετουν καλυτερα απο τα αλλα χωρις να κοιταω ποιο εχει το πιο ομορφο χρωματακι,ποιο συνοδευεται απο την ομορφοτερη θηκη και ποιο εχει 3,2 αντι για 2 mp καμερα (λες και παιρνω ψηφιακη)..
-
Έχοντας και το Κ800 και το Ν80, μπορώ να πω πως το Nokia ποτέ δεν με βόλεψε με τα μενού του.
Αντίθετα το Κ800 το έχω συνηθίσει και με έχει βολέψει πολύ στην λειτουργία και στη χρήση που του κάνω. Εδώ και 1 1/2 χρόνο δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα παρόλο που το χρησιμοποιώ συνέχεια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οτι ερικσον σακς
Ότι συμφωνείται εσείς οι δυο δείχνει πόσο χάλια είναι τα (ο Θεός να τα κάνει) τηλέφωνα της ακατονόμαστης.
Απλα τα ΝΟΚΙΑ δεν παιζονται! 10 χρονια τωρα με εχον βγαλει ασπροπροσωπο. Ενταξει εχω αγορασει και καμια μουφα αλλα ετυχε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα το μαθαινεις;σήμερα που κοίταξα στις εφημερίδες κάτι έγραφε ο Θέμος για σένα αλλά δεν έδωσα σημασία...
Τεσπα,δεν τα 'υποστηριζω' ακριβως ειναι αυτα που χρησιμοποιω χρονια και με εξυπηρετουν καλυτερα απο τα αλλα χωρις να κοιταω ποιο εχει το πιο ομορφο χρωματακι,ποιο συνοδευεται απο την ομορφοτερη θηκη και ποιο εχει 3,2 αντι για 2 mp καμερα (λες και παιρνω ψηφιακη)..
και καλά κάνεις...γιατί συνήθως οι αγοραστές των Νοκια αυτά κοιτάνε
εγώ το πρώτο πράγμα που κοιτώ είναι η αυτονομία. Και το Κ770 που έχω τα σπάει σε αυτό τον τομέα. Το Ν73 και το 6300 είναι μέτρια.
-
Τωρα που ειπες για αυτονομια μου θυμισες το θρυλικο Κ700 που ειχα πληρωσει 400 ευρω για να απολαμβανω την εξαιρετικη αυτονομια των μερικων ωρων...
Τεσπα,κοιταει κανεις που βρισκεται η μια εταιρια και που η αλλη... .- -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα που ειπες για αυτονομια μου θυμισες το θρυλικο Κ700 που ειχα πληρωσει 400 ευρω για να απολαμβανω την εξαιρετικη αυτονομια των μερικων ωρων...
Τεσπα,κοιταει κανεις που βρισκεται η μια εταιρια και που η αλλη... .-Και οχι μονο εχει καλη αυτονομια.. αλλα και εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης και ακομα με υπηρετει ως GPRS modem. Μακαρι και οι αλλες εταιριες να ειχαν την ποιοτητα κατασκευης της SE
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Γιατί είστε όμως εναντίον αυτού του τηλεφώνου?Αν και δεν γνωρίζω πολλά για τα χαρακτηριστικά του...μόνο το ότι ανήκει στην οικογένεια του 'μήλου' λέει πολλά.
τι λέει δηλ;
μειονεκτήματα:
-
Επισήμως δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών από τρίτους.
-
Δεν υποστηρίζεται η ανταλλαγή MMS, οι αναφορές παράδοσης των SMS, η καταγραφή ήχου, το voice dialing, ενώ δεν υπάρχουν οι αρκετά σημαντικές λειτουργίες αντιγραφής, αποκοπής και επικόλλησης κειμένου.
-
Είναι αδύνατη η αποστολή δεδομένων (αρχείων) μέσω του Bluetooth, καθώς αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη σύνδεση ασύρματων hands-free. Από την υλοποίησή του απουσιάζει και το προφίλ A2DP για χρήση ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών.
-
Η ψηφιακή κάμερα του iPhone είναι ικανοποιητική, ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή βίντεο. Μήπως τελικά ο ρόλος της είναι διακοσμητικός;
Πάντως αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω να ξετυλίξω την συσκευασία ακούγεται πολύ καλή λύση.
εννοείται θα το κάνεις...εάν το δουν στο κουτί του 99% θα σε περάσουν τελωνείο.
Δεν το ήξερα ότι έχει τόσο σημαντικά μειονεκτήματα. Μου φαίνεται χειρότερο και απο το Ε50 που έχω
Πάντως αμα το έπαιρνες σαν itouch και δευτερεύον σαν κινητό πιστεύω ότι είναι μια τίμια αγορά για τα λεφτά που έχει στην Αμερική
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τεσπα,κοιταει κανεις που βρισκεται η μια εταιρια και που η αλλη... .-Και οχι μονο εχει καλη αυτονομια.. αλλα και εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης και ακομα με υπηρετει ως GPRS modem. Μακαρι και οι αλλες εταιριες να ειχαν την ποιοτητα κατασκευης της SE
flamebait ή amateur;;
-
kristosFM
επίσης δεν είναι 3G. Οχι ότι παίζει ρόλο αλλά στα λέω όλα να τα ξέρεις.
Είναι προορισμένο για τα αμερικανικά γούστα. Οταν έρθει το ευρωπαικό μοντέλο το συζητάμε.pasxos
Μετά από το Κ700 όποιο SE και να δεις έχει πολύ καλή αυτονομία.
K750, W810, W850, K770, K800, K810, K850 ακόμα και το smartphone P1.
-
ΠΑΣΧΟΥΥΥΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
η SonyEricsson σε γυρευει
SUCK IT: http://www.sonyericsson.com/x1/?lc=el&cc=GR
@ Kouk: Προλαβαινεις να το πουλησεις το Touch Cruise! Μην το καθυστερησεις γιατι θα το παντρευτεις μετα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οτι ερικσον σακς
XPERIA X1i
με αυτή την σειρά,η SE κάνει την Nokia να φαίνεται σαν Ιταλικό κουβαδάκι
-
με πρόλαβε ο corsairούκος
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
με αυτή την σειρά,η SE κάνει την Nokia να φαίνεται σαν Ιαπωνικό κουβαδάκι
Πες τα χρυσοστομε
-
Κούκο ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!
-
τα SE το SAR τους και οι χρήστες τους επιβεβαιώνουν τη θεωρία της φυσικής επιλογής
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τα SE το SAR τους και οι χρήστες τους επιβεβαιώνουν τη θεωρία της φυσικής επιλογήςκαι την ασχετοσυνη των υπολοιπων! After all, we are Power users
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κούκο ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!Ρε θα τον τρελάνετε τον άνθρωπο
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]