-
ρε παιδια ξερει κανεις τιμες για το νεο focus?
-
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=479&page_id=1011
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ!
-
*** μια ιστορία... χακί με ρίγες άσπρες ***
Γεια θαθ. Φανταράκι για ακόμα 2 μήνες, έχω χαθεί απο το φόρουμ, από τον πολιτισμό γενικότερα. Διαβιβάσεις, Σουφλί, 298, the works...
... Kάθομαι ο φαντάρος (ο του λόγου μου εννοώ) μπροστά στον υπολογιστή (υπηρεσία τηλέτυπα) και απο δίπλα το εκάστοτε περιοδικό αυτοκινήτου που διαβάζω αριμανίως, έχω δώσει άπειρα λεφτά σε... έντροχο τύπο. Ιδίως σαββατοκύριακα που δεν πέφτει δουλειά, διαβάζω ένα περιοδικό στο τετράωρο...
Κοιτάζω ένα ότο τρίτη και βλέπω το αιωνίως πλήρες ένθετο με τα μεταχειρισμένα. Βλέπω εικόνες, να δω τι μεταχειρισμένα παίρνει ο κόσμος. Το 1.25 του λόγου μου έτοιμο για το σέρβις των 100.000 χμ (τώρα έχει 103.000), αλλά πρώτα πρέπει να πάρουμε και καμια άδεια για να το δρομολογήσουμε.
Στις αγγελίες μεταχειρισμένων, αναρωτιέμαι τι φορντ πωλειται και βλέπω ένα ΣΤ μεταχειρισμένο με 20λίγα χιλιάδες χμ και για 13500.. Παίρνω τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη την άλλη μέρα στο περίπολο. Άθικτο, προ φέις λιφτ φιέστα μπλε, με τις πλάι άσπρες ρίγες. Το πουλάει λόγω ανάγκης.
Ενδιαφέρον. Αλλά είναι στην Αθήνα.. Με αυτά και με αυτά μου την ακυρώνω την ιδέα και αποσύρω το ενδιαφέρον μου...
Παίρνω την άδεια 5-6 μέρες μετά. Σέρβις το μικρό, όλα καλά στα 100 χιλιάδες χμ. Βόλτα με την κοπελιά στη Σαλονίκη, περιοχή αεροδρομίου, μάντρα στα δεξιά, κόκκινο φανάρι.
Σταματάμε. Φιλάκι κατα τη διάρκεια της αναμονής του κόκκινου χρώματος, φιλάκι άβολο γιατί τα Σπάρκο μπάκετς δεν είναι για να παρεκλίνεις από τη θέση σου. Πώς πάω να τελειώσω το φιλί, πέφτει το μάτι μου σε ένα μεταχειρισμένο της μάντρας. Φιέστα. Στ. Μπλε χρώμα.. Και φέις λιφτ παρακαλώ (για μένα αξίζει μόνο κ μόνο για το τριπ κομπιούτερ του.. ).... Να σταματήσω?? Μπα, θα θυμώσει η κοπελιά. Άλλη μέρα.
2 μέρες μετά περνώ μόνος μου απο κει πέρα. Σταματάω. Κατεβαίνω στην μάντρα. Ακριβά τα άλλα αμάξια. Μ3, S works, μπέμπες 5άρες, 3άρες κάμπριο ιστορίες... Διαβάζω το πινακάκι πωλητηρίου στο ST. 17.000 χιλ. χμ (καλό!), με 14500 (πολύ καλό!!, σχετικά), και στη Σαλονίκη. Μπαίνω μέσα στον υπεύθυνο.
- Ενδιαφέρομαι.
- Δυστυχώς πωλήθηκε...
- Πότε αλήθεια?
- Χθες.
- !!! #$$%$% !!!
Μου έπεσε βαρύ. Μετά απο λίγη ώρα αφού χτυπιόμουν έφυγα. Λέω, δε με θέλει. Άκυρο το ST - όνειρο μου για πιθανή απόκτησή του.
Μετά 1 βδομάδα, 2 μέρες πριν φύγω επιστροφή στο Σουφλί χτυπάει το bluetooth Handsfree.
-Παρακαλώ.
- Καλησπέρα. Είστε ο νεαρός που είχε ενδιαφερθεί για ένα Fiesta ST?
- Μάλιστα !!
- Είναι διαθέσιμο !
- Πώς και?
- Ήταν να πωληθεί ως δώρο από έναν κύριο για την κόρη του, κωμώτρια, που άνοιξε κωμωτήριο και δεν το δέχτηκε.
- Γιατί??
- Της φάνηκε πολύ γρήγορο λέει...
Ο του λόγου μου έπαθα ζημιά... Τι να οργανώσω κ πώς? Τον παίρνω τηλ και του λέω αύριο έρχομαι και δίνω προκαταβολή για κράτηση του ST στο όνομά μου. Το σώσαμε το καυμένο το ST από την κατάντια. Και όντως έπεσαν προκαταβολές, φωτοτυπίες, άδειες, ταυτότητες, εκκαθαριστικά.
Στην άδεια των θεοφανείων που βγαίνω, το παίρνω, το κάνω έλεγχο σε μια φορντ, βάζω υπογραφές και αδειάζω το παλιό φιέστα από τα καλούδια και μερικά (ζαντολάστιχα αναρτήσεις) τα περνάω στο ST. Το παλιό το συμφώνησα σε μια τιμή κοντά στα 5500 χιλιάρικα. Χαμηλά μεν, αλλά μου κάνει αρκετες διευκολύνσεις γραφειοκρατικές και το αμάξι το δίνω αφού κάνω όλες τις αλλαγές.
Το περιμένω πώς και πώς. Διάβαζα συγκριτικά, θυμήθηκα ότι έχει αν όχι 'την πιο' , 'μια από τις πιο' καλές οδικές συμπεριφορές, έχει καλό κινητήρα χωρίς να κοντράρει τους τούρμπο αντίστοιχους, κοντό κιβώτιο, σέξι λούκ (έχει μόνο τις πλευρικές ρίγες, θα το σκεφτώ αν θα βάλω τις πάνω, μάλλον δεν μου γεμίζουν το μάτι..).
Απορώ για την κατανάλωση, αναμένω να μου αρέσει το στριφτερό τιμόνι, 2.2 στροφές, περνώ bi ξένον της Bosch κατευθείαν όπως και τις OZ Ultraleggera με τα Bilstein HR. Ταιριάζουν γάντι.
19 ΚΣ για την άδεια είναι πολλές? (ποιός νοιάζεται για απόλυση )
-
Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο
Μέση κατανάλωση το δικό μου> 10.5 (η τιμούλα περιλαμβάνει τα πάντα, από 1η-2α και μποτιλιαρίασματα μέχρι στριφοδιαδρομές και Ε.Ο, Α.Ο)
Καλόστριφτος και καλός πολίτης
-
Πολύ καλή η επιλογή σου...
και άσε καλύτερα μόνο τις πλευρικές ρίγες! -
-
Οχι ρε φουστη.....σα το λεον το κανανε!
-
Θηριό ανήμερο.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι ρε φουστη.....σα το λεον το κανανε!Γιατί δεν μου φαίνεται κακό αυτό;
Απίθανο στο πλάϊ! (η μάσκα με χαλάει)
-
λοιπον εχετε ακουσει τιποτα για το καινουριο focys RS ..?
ποτε θα βγει..??
αν θα ειναι ευρειας παραγωγης..? Η θα εχει serial number..(περιορισμενη παραγωγη)..?ολα αυτα τα ρωταω γιατι σκεφτομαι να παρω ενα focus RS...
-
2009 και θα βγει σε μαζικη παραγωγη αν θυμαμαι καλα.
-
Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν τίποτα ταξινομημένα Fiesta ή Focus με χαμηλότερη τιμή;
Ακόμα ξέρει κανείς αν τρέχει καμία προσφορά για το Fiesta με την άτοκη χρηματοδότηση;
-
λογικα θα υπαρχουν οπως και περσι.Παρε βελμαρ και κοντελλη.Παρε ολες τις αντιπροσωπειες μια μια τηλ και ρωτα τους.
-
Θα πρεπει να μιλησεις με τους αντιπρωσοπους εναν εναν. Παρε τηλεφωνο στην Ford Motor Hellas, και ζητα να σου περασουν με ενα φαξ ολα τα τηλεφωνα των εμπορων στην Αττικη.
-
-
Ευχαριστώ.
-
Γλυτωσα 3000ε φετος αγοραζοντας ετσι το focus 1.6 trend με 15000ε....
-
έτσι ???
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
έτσι ???Ταξινομημένο ήδη δηλαδή
-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
Γλυτωσα 3000ε φετος αγοραζοντας ετσι το focus 1.6 trend με 15000ε....3000 ηταν η εκπτωση της φορντ που κανει σε ολα τα αμαξια μαζι με την εκπτωση γιατι ηταν ταξινομημενο,ε?
FORD FORUM