-
Σε ενα αρχαιο laptop που εχω, εκανα format. Εγκατεστησα ξανα τα ΧΡ και στη συνεχεια τους drivers για εικονα/ηχο/μοδεμ κτλ.
Τωρα δεν παιζει βιντεακια wmv, ουτε ο media player, ουτε ο BS pro, ουτε ο media player classic. Πριν το φορματ, τα παντα επαιζαν ΟΚ, με τα ιδια προγραμματα. Ολα τα αλλα αρχεια (avi, mpg κτλ) παιζουν κανονικα.
Προφανως κατι λειπει στην εγκατασταση των windows, αλλα τι;;;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σε ενα αρχαιο laptop που εχω, εκανα format. Εγκατεστησα ξανα τα ΧΡ και στη συνεχεια τους drivers για εικονα/ηχο/μοδεμ κτλ.Τωρα δεν παιζει βιντεακια wmv, ουτε ο media player, ουτε ο BS pro, ουτε ο media player classic. Πριν το φορματ, τα παντα επαιζαν ΟΚ, με τα ιδια προγραμματα. Ολα τα αλλα αρχεια (avi, mpg κτλ) παιζουν κανονικα.
Για κοίτα μια σελίδα πριν...
-
Σε ενα αρχαιο laptop που εχω, εκανα format. Εγκατεστησα ξανα τα ΧΡ και στη συνεχεια τους drivers για εικονα/ηχο/μοδεμ κτλ.Τωρα δεν παιζει βιντεακια wmv, ουτε ο media player, ουτε ο BS pro, ουτε ο media player classic. Πριν το φορματ, τα παντα επαιζαν ΟΚ, με τα ιδια προγραμματα. Ολα τα αλλα αρχεια (avi, mpg κτλ) παιζουν κανονικα.
κατεβασα τους codecs απο cccp και ολα δειχνουν οκ
πριν τους κατεβασεις βαλε πρωτα να τρεξει το insurgent για να δεις αν εχεις αλλους codecs εγκατεστημενους μεσα -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Και παλι τιποτα...
Πηγε να κανει εγκατασταση σα να το ειχα πρωτοσυνδεσει,αλλα τελικα δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση.
Drivers πουθενα για κατεβασμα???Ξεεγκατεστησα τους ATA drivers, εκανα επανεκινηση, τους βρηκε και μετα πηγε να εγκαταστησει το dvd drive οπου και παλι η εγκατασταση απετυχε.
Ειχα στειλει email στην acer η οποια δεν δινει drivers.
Help... -
Ευχαριστω, τα κατεβασα και θα δοκιμασω το βραδυ.
Τι ειναι το insurgent;
-
Ευχαριστω, τα κατεβασα και θα δοκιμασω το βραδυ.Τι ειναι το insurgent;
βλεπει τους codecs που ειναι εγκαταστημενοι
-
Υπάρχει κάποιο site που κάνει on line search για ιούς?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Υπάρχει κάποιο site που κάνει on line search για ιούς?Ένα από τα πολλά....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Υπάρχει κάποιο site που κάνει on line search για ιούς?
Ένα από τα πολλά....
...και το καλυτερο. Απλα παιρνει πολλη ωρα για Update & scanning
-
Ευχαριστώ παιδιά
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Και παλι τιποτα...
Πηγε να κανει εγκατασταση σα να το ειχα πρωτοσυνδεσει,αλλα τελικα δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση.
Drivers πουθενα για κατεβασμα???Ξεεγκατεστησα τους ATA drivers, εκανα επανεκινηση, τους βρηκε και μετα πηγε να εγκαταστησει το dvd drive οπου και παλι η εγκατασταση απετυχε.
Ειχα στειλει email στην acer η οποια δεν δινει drivers.
Help...Λυθηκε με σβησιμο μιας registry.
Που μπορω να βρω latest firmware για τη συσκευη μου?
Η ιδια η acer δεν δινει τιποτα.
Απο ο.τι εχω καταλαβει το drive ειναι Philips.
Καποιο site που να εχει firmwares μαζεμενα? -
g47, για τσέκαρε εδώ...
http://www.rpc1.org/ -
Ευχαριστω για την απαντηση..
Ειναι το πρωτο αποτελεσμα που μου εβγαλε το google αλλα...
Πειτε μου οτι δεν δουλευει και σε εσας το link!! -
εγώ από αυτό δούλευα ως τώρα, σήμερα δεν μου δουλεύει όντως.
-
Τη γκαντεμια μου μεσα...
Τεσπα, εβαλα τη φραση που μου βγαζει το nero στον γουγλη (could not perform start of disk at once) και απο ο.τι φαινεται ειναι αρκετα διαδεδομενο προβλημα.
Θελω αλλης μαρκας δισκακι η/και αλλο firmware.
Σε τετοιο δισκακι εχω ξαναγραψει (και τωρα δεν γραφει σε κανενα απο τα 10 της πομπινας, εστω και αν ειναι ιδια μαρκα) οποτε οδηγουμαι στο update της συσκευης αλλα δενε χω βρει κατι...
Το κανει και με αλλο προγραμμα εγγραφης, οποτε δεν ειναι προβλημα του nero.
Εντωμεταξυ cd και απλα dvd γραφει κανονικα...
Πως γινεται απτη μια στιγμη στην αλλη να κολλα ετσι η συσκευη.... -
Κάποια στιγμή είχατε αναφέρει για ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να κατεβάσεις ένα site σε αυτούσια μορφή και να το διαχειρίζεσαι ενώ είσαι off line. Μπορείτε να μου το θυμήσετε?
Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς στην πράξη? Εντυπώσεις?
-
Ακομα ενα βημα...
Το drive ειναι το LiteOn DS-8A1P.
Μενει το firmware που δεν βρηκα... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
νεότερα από το μέτωπο. Σάββατο βράδυ κατά τις 4 το πρωί βρήκα άκρη απ'τα χίλια forums που διάβασα για το πρόβλημα P5K και IDE και έφταιγε το USB11/12. Χωρίς να έχω βάλει κάποια συσκευή πάνω, απλώς την καλωδίωση του front usb panel. Το βγάζω και λειτούργησαν τα dvd. Και το κουφό: Κάνω σκάτζα την 9/10 με την 11/12 (τα καλώδια) και δούλεψαν όλα ρολόιπάω χθες ν'ακούσω λίγη μουσική, δεν έβγαζε φως η οπτική λέω τι σκατά αφου΄τα χω ρυθμίσει σωστά και οι drivers όλα οκ.
`Αλλαξα θέση στην κάρτα και είναι εντάξειΠάμε πάλι
Αυτό το P35 μ'έστειλε
γιατί δεν την πας πίσω; ....καινούρια δεν την πήρες;
-
Vasgti
υπάρχουν πολλά
προσωπικά χρησιμοποιούσα το WinHTTrackSpike
δεν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης μητρικής, αλλά του chipset και του controller. αν βάλεις στο google P5K ide θα δεις ένα σωρό δημοσιεύσεις που αναφέρονται σε περιέργειες του chipset. H Intel αποφάσισε να μην ενσωματώσει IDE controller σ'αυτό το chipset γι'αυτό και τα προβλήματαυπάρχει πουθενά το 940105 patch για Vista 64bit ?
-
Σήμερα θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το νέο μου απόκτημα...
Sony Ericsson J110
Αυτονομία μπαταρίας που αντιστοιχεί σε μερικές χιλιάδες χρόνια, ίδιος φορτιστής με άλλα 3-4 κινητά που χρησιμοποιούνται στο ίδιο σπίτι (πρακτικό), πιο αργό και από το στροφιλίκι με τον Άδη μπροστά, έχει και παιχνίδια...
Το έχω βαφτίσει 4G, λέω ότι στέλνει και MMS αλλά εγώ δεν τα προτιμάω γιατί είναι ακριβά, η κάμερα αποτυπώνει τέλεια την πραγματικότητα αλλά σε JPEG-X που δεν μπορεί να τα διαβάσει κανένας υπολογιστής. Παίζει και mp3 αλλά χρειάζεται ειδική συσκευή πρόσθετη (mp3).
Τιμή: 39 ευρώ μαζί με F2G πακέτο και 8 ευρώ χρόνο ομιλίας...πληρώνω κάτι παραπάνω, αλλά θέλω το καλύτερο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]