-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φρεσκα κουλουρια...11 στα 11 πρωταθληματα...
Ρε γαμωτο δεν παιρνει και τηλεφωνο ο δουρος
Ετσι αμπαλε? -
Ποπο μιλαμε ειστε απιστευτοι...ολοκληρη 4αρα φαγατε στο σκοταδι... ....και μιλανε κι απο πανω...ανιατες περιπτωσεις μιλαμε....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φρεσκα κουλουρια...11 στα 11 πρωταθληματα...
παπουτσελης, παπιλιας, τσαγκαρακης, ευθιμιαδης, μαζαρακος, σπυροπουλος (aka -πεσε για να σου δωσω πεναλτυ-) κλπ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Φρεσκα κουλουρια...
11 στα 11 πρωταθληματα...
Ρε γαμωτο δεν παιρνει και τηλεφωνο ο δουρος
Ετσι αμπαλε?Θες να με κανεις να κανω παλι copy paste το αληστου μνημης ποστ σου και να εξαφανιστεις κυριε πραγματικε αμπαλιδη;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
KaragouniS
Μην πεφτεις στην παγιδα τους ρε...
Σημερα χασανε απο ομαδα Β' Εθνικης που στη Λεωφορο δεν εκανε ουτε μιση ευκαρια, και επρεπε να φανε 5 γκολ.Η μαγκια ειναι να σχολιαζεις την επικαιροτητα αμα κατσω και ξεθαψω ολες τις νικες του Παναθηναικου και αυτοι ολες του γαυρου τοτε θα γινει μακελειο εδω μεσα..Ποιο το νοημα λοιπον;
Αστους να βγαλουν την πικρα τους...Τους στεναχωρησε ο Εντοι μας...μα ρε συ τωρα θα τους μαθουμε τους γαβρους;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποπο μιλαμε ειστε απιστευτοι...ολοκληρη 4αρα φαγατε στο σκοταδι... ....και μιλανε κι απο πανω...ανιατες περιπτωσεις μιλαμε....Ψιτ δεν πρεπει να μιλαω με τριτους,μου το απαγορεψε ο δουρος λεμε
-
ρε παίδες....ο Κούκος που είναι ???????
-
σου ειπε κανεις οτι θα το εβαζε?
Α μαλιστα.Ακραδαντο επιχειρημα και επιτελους επεσες στην παγιδα μου...
Να σε ρωτησω φιλε μου κατι.Πριν μια αγωνιστικη κατι ελεγες για διαμορφωση αποτελεσματος απο τον διαιτητη με το πεναλτυ που δε σας εδωσε.Και ερχομαι λοιπον ξυνοντας το δεξι μου να σε ρωτησω:Και ποιος σου ελεγε οτι θα το εβαζες το πεναλτυ;Αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Ρε συ μου το κανεις πολυ ευκολο και δε θελω,βαλε μου λιγακι πιο δυσκολα,λιγο τοσο δα.
Οριστε λοιπον,να δω τωρα τι εχεις να μου πεις φιλτατε μου που μου κανεις οτι δεν φορας πρασσινα γυαλια και μου λες να βγαλω τα δικα μου...
καταρχην στο ειπα για πλακα(εαν δεν το καταλαβες)
Αλλα εαν παρολα αυτα νομιζεις οτι το ειπα στα σοβαρα,τοτε να το συνεχισω
Αλλο πραγμα το πεναλτι και αλλο το τετατετΕλα ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ε Kovathe, τι λες;
Πολύ πίσω με πας και θα με κάνεις να θυμηθώ τα
1-4 της λεωφόρου, τα 3-0 της Ριζούπολης, τα 2-4 από 2-0 με Μπάγεβιτς, κλπ κλπ κλπ.... -
Ποπο μιλαμε ειστε απιστευτοι...ολοκληρη 4αρα φαγατε στο σκοταδι... ....και μιλανε κι απο πανω...ανιατες περιπτωσεις μιλαμε....
Ψιτ δεν πρεπει να μιλαω με τριτους,μου το απαγορεψε ο δουρος λεμε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
σου ειπε κανεις οτι θα το εβαζε?
Α μαλιστα.Ακραδαντο επιχειρημα και επιτελους επεσες στην παγιδα μου...
Να σε ρωτησω φιλε μου κατι.Πριν μια αγωνιστικη κατι ελεγες για διαμορφωση αποτελεσματος απο τον διαιτητη με το πεναλτυ που δε σας εδωσε.Και ερχομαι λοιπον ξυνοντας το δεξι μου να σε ρωτησω:Και ποιος σου ελεγε οτι θα το εβαζες το πεναλτυ;Αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Ρε συ μου το κανεις πολυ ευκολο και δε θελω,βαλε μου λιγακι πιο δυσκολα,λιγο τοσο δα.
Οριστε λοιπον,να δω τωρα τι εχεις να μου πεις φιλτατε μου που μου κανεις οτι δεν φορας πρασσινα γυαλια και μου λες να βγαλω τα δικα μου...
καταρχην στο ειπα για πλακα(εαν δεν το καταλαβες)
Αλλα εαν παρολα αυτα νομιζεις οτι το ειπα στα σοβαρα,τοτε να το συνεχισω
Αλλο πραγμα το πεναλτι και αλλο το τετατετΕλα ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
Ειπαμε μου απαγορευει ο δουρος να μιλαω με τριτους
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ρε παίδες....ο Κούκος που είναι ???????Eχει επισκεψεις τον bagus που εχει επισκεψεις.
-
Η ΑΕΚ πηρε τα 3 της....
Ο gayρος το 1 του και ο λαγος καβαλα....Το πρωταθλημα εχει πολλες ανατροπες ακομα.....Κ νομιζω οτι θα κριθει στο ΟΑΚΑ φετος.....
Ειδωμεν..
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ε Kovathe, τι λες;
Πολύ πίσω με πας και θα με κάνεις να θυμηθώ τα
1-4 της λεωφόρου, τα 3-0 της Ριζούπολης, τα 2-4 από 2-0 με Μπάγεβιτς, κλπ κλπ κλπ....2-3, 3-4, 2-0, 3-1 κλπ
-
Παιδια κατι παιζει.Εκανε ενσταση ο Ολυμπιακος.Καποιος παικτης της Καλαμαριας μαλλον επαιζε αντικανονικα.
Υπαρχει πιθανοτητα να μηδενιστει η Καλαμαρια. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ρε παίδες....ο Κούκος που είναι ???????
Eχει επισκεψεις τον bagus που εχει επισκεψεις.
Την επομενη φορα θα παιρνω το λαπτοπ στο γηπεδο για να μπαινω αμεσως να γραφω.....Σορρυ Πασχε,δεν θα το ξανακανω....
-
Τι εγινε; Που ειναι οι γαβροι ρε παιδια;;
-
Καταλαβαινω την πικρα...
-
http://www.sport24.gr/html/ent/957/ent.217957.asp
στα χαρτια θα το παρει ο γαυρος το παιχνιδι
ειστε για λυπηση ρεεεεε -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Τι εγινε; Που ειναι οι γαβροι ρε παιδια;;Απο πισω σου,δε μας βλεπεις γιατι σε εχουμε στα 4... Οταν ειναι θα σε φωναξω για να σκυψεις...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--