-
Δοκίμασα, όπως όλοι μας, σχεδόν τα πάντα και πλέον κατά 90% επιλέγω μόνο μπύρες και κρασιά στις εξόδους αλλά και ενίοτε στο σπίτι. Εδώ μπορούμε να γράφουμε τις προτιμήσεις και δοκιμές μας. Ας ξεκινήσουμε με την 'ξανθιά'. Τώρα τελευταία κόλλημα ξανά με erdinger και paulaner. Εσείς?
-
Δοκίμασα, όπως όλοι μας, σχεδόν τα πάντα και πλέον κατά 90% επιλέγω μόνο μπύρες και κρασιά στις εξόδους αλλά και ενίοτε στο σπίτι. Εδώ μπορούμε να γράφουμε τις προτιμήσεις και δοκιμές μας. Ας ξεκινήσουμε με την 'ξανθιά'. Τώρα τελευταία κόλλημα ξανά με erdinger και paulaner. Εσείς?
-
-
Πάμε εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 47&start=0
ή εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 33&start=0 -
πολύ καλό θέμα!
χθες παρήγγειλα ένα porto κ μου το έφεραν με παγάκια... νεροζούμι ήταν... τους είπα να τα βγάλουν κ μόλις το επέστρεψαν φάνηκε η αλήθεια... το ποτήρι ήταν μισή μερίδα...
πολύ με τσατίζει που μου το παίζουν αρχαίοι Έλληνες κ νερώνουν το κρασί... όμως αυτοό το κάνουν λόγω τάχα καλύτερου service αλλά κ μικρότερης ποσότητας ανά μερίδα (τσιγκουνιά)...
περιττό να πω ότι δεν ήξεραν ότι υπάρχει λευκό πόρτο...
-
Μου διέφυγε
εδιτ: Αλλάζω το θέμα αποκλειστικά σε 'μπύρες' μιας που αξίζει νομίζω να υπάρχει αποκλειστικό θέμα για την πιο όμορφη 'ξανθιά' .
-
Για κρασια εχουμε πει,Μαγικο Βουνο Λαζαριδη και τελος..
-
η πιο όμορφη ξανθιά δεν είναι η μπύρα, αλλά η εκάστοτε ξανθιά που βλέπεις μετά από 5 μπύρες
-
κατά το: 'δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες παρά μόνο άνδρες που δεν έχουν πιεί πολύ'.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:lol:
κατά το: 'δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες παρά μόνο άνδρες που δεν έχουν πιεί πολύ'.μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να πίνω, μπας κ βρω καμιά ομορφούλα εκεί έξω
-
Το γυρίσαμε στις μπύρες
Προ ολίγου δοκίμασα μια Pils της Πειραϊκής μικροζυθοποίιας. Καλή αλλά οχι κάτι το φοβερό.
Κατα τα άλλα Paulaner Heffe και Das Schwarze της Schwabenbräu , δεν την βρίσκω Ελλάδα αυτή, και Fischer απο Γαλλία -
Τι μπυρες ρε;Αν και απο μπυρες μονο fischer πινω. Ειπαμε κρασι,και δη μονο ενα. (αμα το βρειτε σφυριχτε μου )
-
Fisher δε μου αρέσει πλέον...
Paulaner Weiss για εμένα...
επίσης ίσως είμαι ο μόνος (μην ακούσω κουβέντα παρακαλώ ) που μου αρέσει η 'Βεργίνα' -
Για ποια Fischer λές? Της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ή την εισαγώμενη? Εγώ αναφέρομαι στην δεύτερη.
-
Εγω στην πρωτη...
-
σωστά... αυτή στο μικρό μπουκαλάκι, χωρίς αυτοκόλλητο... εισαγώμενη δεν είναι?
αυτή δε μου άρεσε καθόλου...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Fisher δε μου αρέσει πλέον...Paulaner Weiss για εμένα...
**επίσης ίσως είμαι ο μόνος (μην ακούσω κουβέντα παρακαλώ ) που μου αρέσει η 'Βεργίνα' **Bεργίνα rulezzzzz.
-
Amstel ρεεεεεεεεεεεεεεεε
εδώ πάνω οι μπύρες δεν πίνονται
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Fisher δε μου αρέσει πλέον...
Paulaner Weiss για εμένα...
**επίσης ίσως είμαι ο μόνος (μην ακούσω κουβέντα παρακαλώ ) που μου αρέσει η 'Βεργίνα' **Bεργίνα rulezzzzz.
'Βεργίνα Group!'
ενάντια στο αθηναϊκό κατεστημένο της ζυθοποιίας!!!
-
Δεν πίνετε κανα Mytho καλύτερα. Πάλι κόντρα θα τους πάτε Βασικά μόνο η μπύρα ΠΑΟΚ πάει κόντρα στο κατεστημένο της Αθήνας
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;