-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Αναφέρομαι φυσικά στα επείσόδια που προκάλεσαν μέλη του Συνασπισμού, του **ΚΚΕ **κ άναρχικοί όταν επιτέθηκαν σε μέλη της χρυσής αυγής τα οποία ήθελαν να διαδηλώσουν ήσυχα (όπως φαινόταν στην αρχή τλχ.) για την επέτειο των Ιμίων. Κ βασικά όποια διαφορά κ να έχουν με τους εθνικιστές οι κουμμουνιστές κ οι αναρχικοί του συνασπισμού σε μια διαδήλωση για τα Ίμια πρέπει να την λύσουν? Σε ένα τόσο σοβαρό κ φλέγον θέμα? Γιατί τέτοια **ανθελλινική **στάση από τα δύο ψευτοαριστερά κόμματα? Κ η αστυνομία γιατί κοιμάτε? Το κακό φυσικά είναι ότι την πλήρωσαν περαστικοί.. Αίσχος....Εθνική επέτειος τα Ιμια?
αναρχικοί του Συνασπισμού?, δηλ. οπως λέμε καθολικός πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως?
ΚΚΕ? ήταν και όλες οι ΚΟΒες του εκεί?
Ελλινική ορθογραφία?
Αγαπητέ μου, κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οχι αλλά μόρφωση δεν σημαίνει εξειδίκευση και η εξειδίκευση δεν συνεπάγεται μόρφωση.Αυτά είναι κομμουνιστική παραπληροφόρηση.. Δεν ευσταθούν.. Τα λένε όσοι θέλουν να αποπροσανατολίζουν τους φοιτητές κ να καπιλεύονται αγώνες ενός συνόλου προς όφελος τους... Πούλα τα αλλού..
-
Εξειδίκευση είναι να μαθαίνεις όλο κ περισσότερα πράγματα για όλο κ λιγότερα,ώστε στο τέλος να ξέρεις τα πάντα..για το τίποτα
Σε κάποιο τοίχο πρέπει να το πήρε το μάτι μου -
προς skye: σωστά. Στο πανεπιστήμιο δεν πας για να μορφωθείς. Αυτά τα κάνουν οι φλώροι... Έχει κ άλλα ενδιαφέροντα να κάνεις με την περιουσία των φορολογούμενων....
εχει αρκετο ενδιαφερον το γεγονος οτι αλλαξες την λεξη που χρησιμοποιησα (εξειδικευση) με καποια αλλη (μορφωση).
αυτο δειχνει ειτε οτι θεωρεις τις δυο εννοιες ταυτοσημες, το οποιο δεν θα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση, ειτε οτι σκοπιμα αλλαξες την λεξη επειδη ξερεις οτι εχω δικιο αλλα ηθελες να μην σταθεις εκει για ευνοητους λογους.??? Η κάτι δεν κατάλαβα καλά η κάτι από αυτά που λες δεν στέκει.. Προφανώς το δεύτερο..
αρα παραδεχεσαι οτι εισαι προβοκατορας! θα επρεπε να ντρεπεσαι που χρησιμοποιεις τετοιες υπουλες τακτικες, αποφευγοντας να θιξεις και το πιο σημαντικο κομματι των γραφομενων μου! δεν σε τιμαει καθολου αυτο!
Τι εννοείς με τον όρο 'εξειδίκευση'
αυτο που εννοουν ολοι. δεν εχω δωσει καμια νεα σημασια στον ορο
κ επίσης θεωρείς ότι η μόρφωση συνεπάγεται με αναρχική ιδεολογία? αυτό κ αν δεν το'πιασα!!
η μορφωση οχι. αλλα αν καποιος ειναι εξυπνος δεν μπορει να ειναι δημοκρατης ή φασιστας. σ'αυτες τις κατηγοριες οσοι ανηκουν ειναι ανθρωποι μετριοι ή χαζοι.
-
Οχι αλλά μόρφωση δεν σημαίνει εξειδίκευση και η εξειδίκευση δεν συνεπάγεται μόρφωση.
Αυτά είναι κομμουνιστική παραπληροφόρηση.. Δεν ευσταθούν.. Τα λένε όσοι θέλουν να αποπροσανατολίζουν τους φοιτητές κ να καπιλεύονται αγώνες ενός συνόλου προς όφελος τους... Πούλα τα αλλού..
Ναι, η μόρφωση, που λέγαμε....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ με το θέμα που άνοιξες...εκτός αν θεωρείς οτι δεν είναι πολιτική συζήτηση όλα αυτά
Και βγάλε και την υπογραφούλα από κάτω...Το τι θα έχω ως υπογραφή είναι δικαιωμά μου. Πολιτική συζητησή το θεωρείς εσύ. Δεν προσπαθώ να κερδίσω κάτι.
-
Οχι αλλά μόρφωση δεν σημαίνει εξειδίκευση και η εξειδίκευση δεν συνεπάγεται μόρφωση.
Αυτά είναι κομμουνιστική παραπληροφόρηση.. Δεν ευσταθούν.. Τα λένε όσοι θέλουν να αποπροσανατολίζουν τους φοιτητές κ να καπιλεύονται αγώνες ενός συνόλου προς όφελος τους... Πούλα τα αλλού..
LOL
-
Δεν μας παρατάς ρε φίλε βραδιάτικα....την πολιτική προπαγάνδα σου στους συμφοιτητές σου...Άιντε...
Υ.Γ Διάβασε και κανα βιβλιό δεν κάνει κακό πριν εκφέρεις απόλυτες απόψεις... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υ.Γ Διάβασε και κανα βιβλιό δεν κάνει κακό πριν εκφέρεις απόλυτες απόψεις...Ριζοσπάστη???
-
Πω, γουστάρω τρολάρισμα.. Τελικά, αυτό το φόρουμ πάντα σε εκπλήσσει.. ευχάριστα.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ.........
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν μας παρατάς ρε φίλε βραδιάτικα....την πολιτική προπαγάνδα σου στους συμφοιτητές σου...Άιντε...
Υ.Γ Διάβασε και κανα βιβλιό δεν κάνει κακό πριν εκφέρεις απόλυτες απόψεις...Βιβλίο? μη του βάζεις δύσκολα....
-
Υ.Γ Διάβασε και κανα βιβλιό δεν κάνει κακό πριν εκφέρεις απόλυτες απόψεις...
Ριζοσπάστη???
Γεια σου ρε Τανάση παλιοκουμμουνίστα. Το μεταπτυχιακό στην Ρωσσία θα το κάνεις ε?
-
Να κλείσει αυτό να ανοίξει το άλλο το τοπικό 'ο παράδεισος'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υ.Γ Διάβασε και κανα βιβλιό δεν κάνει κακό πριν εκφέρεις απόλυτες απόψεις...
Ριζοσπάστη???
Γεια σου ρε Τανάση παλιοκουμμουνίστα. Το μεταπτυχιακό στην Ρωσσία θα το κάνεις ε?
Τελικά σε αυτό το forum ανακαλύπτω νέες πτυχές του εαυτού μου...Ζήτω ζήτω...
-
Θανάση, για σένα, σύντροφε......
-
http://www.youtube.com/watch?v=alj9Hu4SZsY
Σύντροφε Αθανάσιε για σένα -
Αρε μητέρα Ρωσσία τι φτιάχνεις....Ζήτω το ρούβλι
Για όλα τα μορφωμένα και όχι εξειδικευμένα συντρόφια
http://uk.youtube.com/watch?v=5sj6BCWog ... re=related
Υ.Γ Οοοοοτι να ναί -
με ρούβλια αγόρασαν το Hummer?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να κλείσει αυτό να ανοίξει το άλλο το τοπικό 'ο παράδεισος'ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.. Ποιός ευθύνεται?