-
Αναφέρομαι φυσικά στα επείσόδια που προκάλεσαν μέλη του Συνασπισμού, του ΚΚΕ κ άναρχικοί όταν επιτέθηκαν σε μέλη της χρυσής αυγής τα οποία ήθελαν να διαδηλώσουν ήσυχα (όπως φαινόταν στην αρχή τλχ.) για την επέτειο των Ιμίων. Κ βασικά όποια διαφορά κ να έχουν με τους εθνικιστές οι κουμμουνιστές κ οι αναρχικοί του συνασπισμού σε μια διαδήλωση για τα Ίμια πρέπει να την λύσουν? Σε ένα τόσο σοβαρό κ φλέγον θέμα? Γιατί τέτοια ανθελλινική στάση από τα δύο ψευτοαριστερά κόμματα? Κ η αστυνομία γιατί κοιμάτε? Το κακό φυσικά είναι ότι την πλήρωσαν περαστικοί.. Αίσχος....
-
Αναφέρομαι φυσικά στα επείσόδια που προκάλεσαν μέλη του Συνασπισμού, του ΚΚΕ κ άναρχικοί όταν επιτέθηκαν σε μέλη της χρυσής αυγής τα οποία ήθελαν να διαδηλώσουν ήσυχα (όπως φαινόταν στην αρχή τλχ.) για την επέτειο των Ιμίων. Κ βασικά όποια διαφορά κ να έχουν με τους εθνικιστές οι κουμμουνιστές κ οι αναρχικοί του συνασπισμού σε μια διαδήλωση για τα Ίμια πρέπει να την λύσουν? Σε ένα τόσο σοβαρό κ φλέγον θέμα? Γιατί τέτοια ανθελλινική στάση από τα δύο ψευτοαριστερά κόμματα? Κ η αστυνομία γιατί κοιμάτε? Το κακό φυσικά είναι ότι την πλήρωσαν περαστικοί.. Αίσχος....
-
-
Φασίστες απ' τη μια, φασίστες κι απ' την άλλη. Η απόχρωση μόνο αλλάζει.
-
κατω τα κρατη και οι στρατοι
μισος και βια παντου!!!
κρεμαλα σε φασιστες και δημοκρατες! αυτοδιαθεση τωρα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Φασίστες απ' τη μια, φασίστες κι απ' την άλλη. Η απόχρωση μόνο αλλάζει.Ίσως κ να είσαι ο πιο σωστός!
-
δεν λειτουργεί σωστά ο νόμος στην χώρα μας......
αν μπορούν ας τα κάνουν στην Αγγλία.......
εκεί όταν λένε θα κάνουν συλλήψεις γίνονται και πάνε στο μπουντρούμι...... -
toyotaman
+1 -
οι αλβανοι
[απορω παντως πως με τοση σιγουρια λες ποιοι τα αρχισαν λες και ησουν εκει,μονο και μονο που αυτοι οι νεοναζοι και οχι πατριωτες της χρυσης αυγης να κανουν εκδηλωσεις για την πατριδα ειναι σπηλωση για αυτην]
-
Εγω λεω οτι φταινε τα ΜΑΤ...Οπως παντα ,αλλοστε....
Ποιος αλλος να φταιει?Τα κακομοιρα τα παιδια που διαδηλωναν ειρηνικα?
Ή μηπως φταινε οι 'εργαζομενοι' της ΔΕΗ που ειρηνικα(!!!!!!) επισης εκαναν ντου στα γραφεια της εταιρειας?? -
φταινε ανθρωπακια σαν εσας και εμενα,που παχαινουμε τις κωλαρες μας στον καναπε και τα βρωποδαχτυλα μας στο πληκτρολογιο,
η χρυση αυγη και μελη της ηδη ειναι καταδικασμενοι για ανθρωποκτονια.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ?
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ -
γιατί νομίζεται ότι η αστυνομία δεν τους ξέρει ?
αλλά όταν υπάρχει από άνωθεν εντολή (για πολιτικούς) να μην γίνουν συλλήψεις τι να πούμε τότε ?????
άντε αν έχουν τον κώλο ας τα κάνουν στην Γερμανία ή Γαλλία ή και στα άλλα κράτη της Ευρώπης.....
για κοιτάχτε τι έπαθε ο Πάσσαρης όταν τον συνέλαβαν οι Ρουμανικές αρχές και που είναι τώρα....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
δεν λειτουργεί σωστά ο νόμος στην χώρα μας......
αν μπορούν ας τα κάνουν στην Αγγλία.......
εκεί όταν λένε θα κάνουν συλλήψεις γίνονται και πάνε στο μπουντρούμι......ναι γιατι εκει δε γινονται νομιζεις
απο συμπλοκες ποδοσφαιρικα ομαδων,πολιτικων ομαδων,συμμοριων μια χαρα πανε
μονο κ μονο που η αγγλια ειναι η πρωτη χωρα σε εγκληματικοτητα ανηλικων και βανδαλισμους στην ευρωπη τα λεει -
Πφφφφ τι να μας πουν οι Γερμανοί ρε Θόδωρα...Τζατζικιστάν
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
οι αλβανοι[απορω παντως πως με τοση σιγουρια λες ποιοι τα αρχισαν λες και ησουν εκει,μονο και μονο που αυτοι οι νεοναζοι και οχι πατριωτες της χρυσης αυγης να κανουν εκδηλωσεις για την πατριδα ειναι σπηλωση για αυτην]
Φάνηκε ποιός τα άρχισε νομίζω... Εκτός αν δεν σε συμφέρει να καταλάβεις ποιος τα άρχισε.. Όπως κ να'χει δικαίωμα τους ήταν να κάνουν όποια πορεία θέλουν χρυσαυγίτες, αετονύχιδες κ δεν ξέρω εγώ ποιοί άλλοι.. Εσύ μου λες με ποιό δικαίωμα κάποιοι αλήτες καίνε σημαίες κ σπάνε στο ξύλο απλούς περαστικούς? Δεν είμαι εθνικιστής ούτε έχω τρέλα με την Ελλάδα. Το αντίθετο θα έλεγα. Κ εγώ είμαι δυσαρεστημένος από το σύστημα αλλά δεν σημαίνει ότι μου φταίει η σημαία κ η χώρα κ ότι πρέπει να δίνουμε τα νησιά μας στους Τούρκους, να δίνουμε σε γειτονικές χώρες ονομασίες που κατακτήθηκαν με αγώνες κτλ.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
γιατί νομίζεται ότι η αστυνομία δεν τους ξέρει ?
αλλά όταν υπάρχει από άνωθεν εντολή (για πολιτικούς) να μην γίνουν συλλήψεις τι να πούμε τότε ?????
άντε αν έχουν τον κώλο ας τα κάνουν στην Γερμανία ή Γαλλία ή και στα άλλα κράτη της Ευρώπης.....
για κοιτάχτε τι έπαθε ο Πάσσαρης όταν τον συνέλαβαν οι Ρουμανικές αρχές και που είναι τώρα.......στη γαλλια δεν ητανε που καηκανε πανω απο 10.000 αυτοκινητα πριν απο 2 χρονια στο προαστια του παρισιου...
οσο για γερμανια οτι γινεται εδω,εκει γινεται στο 20πλασιο οσον αφορα επεισοδεια μεταξυ αναρχικων-νεοναζι,πιστεψε με -
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
φταινε ανθρωπακια σαν εσας και εμενα,που παχαινουμε τις κωλαρες μας στον καναπε και τα βρωποδαχτυλα μας στο πληκτρολογιο,
η χρυση αυγη και μελη της ηδη ειναι καταδικασμενοι για ανθρωποκτονια.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ?
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣΜπορείς να το αναλύσεις αυτό λίγο;
Πάντως εγώ δεν τους το επέτρεψα, γιατί δεν με ρώτησαν. Του κεφαλιού τους έκαναν οι άχρηστοι. -
Λάθος κάνεις στο augsburg ήμουν όταν έκαναν διαδήλωση οι νεοναζί και είχαν από πάνω ελικόπτερα να τους παρακολουθουν και απίστευτη αστυνομική δύναμη και δεν έκανα τίποτα απολύτως. Δεν τους έπαιρνε. Εδώ βρίσκουν και κάνουν. Μπήκαν πάλι στα πανεπιστήμια. Τί δουλειά έχουν εκεί? Για να διαβάσουν πήγαν? Όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα πανεπιστήμιο για να διαβάσω και παρακολουθήσω μάθημα όχι να σπάσω.
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
οι αλβανοι
[απορω παντως πως με τοση σιγουρια λες ποιοι τα αρχισαν λες και ησουν εκει,μονο και μονο που αυτοι οι νεοναζοι και οχι πατριωτες της χρυσης αυγης να κανουν εκδηλωσεις για την πατριδα ειναι σπηλωση για αυτην]
Φάνηκε ποιός τα άρχισε νομίζω... Εκτός αν δεν σε συμφέρει να καταλάβεις ποιος τα άρχισε.. Όπως κ να'χει δικαίωμα τους ήταν να κάνουν όποια πορεία θέλουν χρυσαυγίτες, αετονύχιδες κ δεν ξέρω εγώ ποιοί άλλοι.. Εσύ μου λες με ποιό δικαίωμα κάποιοι αλήτες καίνε σημαίες κ σπάνε στο ξύλο απλούς περαστικούς? Δεν είμαι εθνικιστής ούτε έχω τρέλα με την Ελλάδα. Το αντίθετο θα έλεγα. Κ εγώ είμαι δυσαρεστημένος από το σύστημα αλλά δεν σημαίνει ότι μου φταίει η σημαία κ η χώρα κ ότι πρέπει να δίνουμε τα νησιά μας στους Τούρκους, να δίνουμε σε γειτονικές χώρες ονομασίες που κατακτήθηκαν με αγώνες κτλ.
απο που ’φανηκε’ ποιοι τα αρχισαν δε γνωριζω απο που το συμπαιρανες, καθως τα μμε ειπαν οτι ειχανε κ οι αναρχικοι κανονισει εκδηλωσεις την ιδια μερα.
οσο για το οτι πλακωσε καποιος περαστικους
οι χρυσαυγητες δεν ειναι πατριωτες,ειναι νεοναζι και κανουν εκδηλωσεις συχνα οπου μαζευουν νεοναζι απο ολα τα κρατη της ευρωπης -
Απλά στην Γερμανία τρώνε ξύλο και οι νεοναζί...δεν κάνουν ντού μαζί με τα ΜΑΤ εναντίον των αναρχικών...
Πίασε το αυγό και κούρευτω είναι το όλο θέμα...
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.. Ποιός ευθύνεται?