-
Μακριά από όλους τους σκληρούς εξωτερικούς/εσωτερικούς πλην αυτού που έχω εγώ (και δουλεύει προς το παρόν).
-
Μια ερωτηση προς τους γνωστες
πως μπορω να εξαφανισω το ενοχλητικο μυνημα που εμφανιζεται καθε φορα που εκκινω τα windows 'οι αυτοματες ενημερωσεις ειναι ανενεργες ο υπολογιστης σας μπορει να κινδυνευει καντε κλικ...' -
Να ενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Να ενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσειςδεν γινεται....
-
start > control panel > security center > change the way security center alerts me
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
start > control panel > security center > change the way security center alerts methanks
-
.... Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καμια μελετη για τις επιπτωσεις των ακτινοβολιών των ασυρματων modem στην υγεια μας ?
Ειμαι υπερβολικος ? ...
Μπορει να βοηθησει καποιος ?
Thnx in advance ....
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πήρα χθες την Asus P5K και 2 gb GEIL DDR2 800 2x1GB CL4 και θα πάρω σήμερα cpu C2Duo 8400 3.0 GHz γιατί δεν είχε χθεςΑν εισαι διατεθημένος να δώσεις 120 ευρώ για 2 DIMMs μπορείς να πάρεις το σετάκι 2Χ2giga της OCZ που τρέχει στα 4-5-5-15, ή με 140 ευρώ το 4-4-4-15 με heatpipe heatsinks...
Οπότε θα εισαι καλυμένος στο θέμα μνήμης για αρκετό καιρό...
Πολύ καλές οι αγορές either way! Καλορίζικο το νεο μπλιμπλίκι!
-
οι μελέτες μπορούν να διαβαστούν όπως θες
συγκριτικά τώρα θα σου πω οτι τα νόμιμα όρια ισχύος εκπομπής είναι 100mW για 802.11b/g και 2W για GSM 900/1800πιο κρίσιμος παράγοντας είναι ο SAR (Specific absorption rate ή ειδικός συντελεστής απορρόφησης) o οποίος είναι ενδεικτικός του πόση απο την εκπεμπόμενη ακτινοβολία απορροφάται απο ανθρώπινους ιστούς. και πάλι αυτή η ακτινιβολία που απορροφάται οι σχετικοί γιατροί δεν έχον καθορίσει με ποιο τρόπο και σε ποιο βαθμό επιδρά.
μπες πχ στο site της usrobotics και δες το 9106,9108,9113 πόσο SAR έχουν.
πρακτικά επειδή δεν είσαι με το router αγκαλιά, μετά τα 2μ η προσλαμβανόμενη ακτινοβολία είναι μηδαμινή, δεν έχεις επιπτώσεις.
επιπρόσθετα μπορείς να πάρεις κάποιο router με ρύθμιση ισχύος εκπομπής και να μειώσεις ακόμα περισσότερο το αίσθημα φόβου -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ειμαι υπερβολικος ? ...
παρα πολυ!
Αμα θες να ανυσηχησεις, ξεκινα με τα καυσαερια που αναπνεεις απο το μπροστινο αμαξι. Πολυ ποιο πραγματικο και ουσιωδεςΔεν χρειαζετε καν να μιλησω για wifi απο οτι αντιλαμβανεσε
-
αν κάποιος έχει 17αρα tft 5:4 ή 4:3 μπορεί να μετρήσει μήκος και πλάτος της ορατής επιφάνειας?
-
34Χ27 cm
-
Το ίδιο ακριβώς και η δικιά μου.
-
ok, thanks guys
-
...σας ευχαριστω και εγω παρα πολυ ...
ΥΓ ...ελπιζω να μην σας κουραζω που πεταγομαι σαν 'τσαπου' και ρωταω οτι μου κατεβει ...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το κόκκινο καμμένο πίξελ απέκτησε και παρέα ένα μπλε
άχου τατι μόνιτορ;
εγώ πήρα σήμερα ένα 24άρι Samsung...απόλαυση. Α και ευτυχώς κανένα καμμένο πίξελ.
http://www.pixmania.com/gr/gr/573645/ar ... ncmas.html
-
245B? έχει 407 e-shop
είμαι σε δίλημμα
να κρατήσω το 22αρι ή να πάω σε 24αρι -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το κόκκινο καμμένο πίξελ απέκτησε και παρέα ένα μπλε
άχου τατι μόνιτορ;
εγώ πήρα σήμερα ένα 24άρι Samsung...απόλαυση. Α και ευτυχώς κανένα καμμένο πίξελ.
http://www.pixmania.com/gr/gr/573645/ar ... ncmas.html
samsung 226bw
παίδες τι επεξεργαστή core2duo να πάρω τελικά? σειρά 6 ή 8 ???
-
τι διαφορές έχουν;
εγώ έχω εδώ κ 1 χρόνο τον 6400.
-
αυτό ψάχνω να βρω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]