-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aυτον τον βλεπω να του παιρνουν την λισανς για κανενα χρονο , με τα φτερακια μαιμου αν ερθει κατα δω ........τωρα που τα μαθανε τα κολπα ...........τωρα θα γινουμε σαν το ξυλο βγηκε απ τον παραδεισο
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Aυτον τον βλεπω να του παιρνουν την λισανς για κανενα χρονο , με τα φτερακια μαιμου αν ερθει κατα δω ........τωρα που τα μαθανε τα κολπα ...........
τωρα θα γινουμε σαν το ξυλο βγηκε απ τον παραδεισο
Δηλαδη , φιλε ΚΡ61 ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aυτον τον βλεπω να του παιρνουν την λισανς για κανενα χρονο , με τα φτερακια μαιμου αν ερθει κατα δω ........τωρα που τα μαθανε τα κολπα ...........
τωρα θα γινουμε σαν το ξυλο βγηκε απ τον παραδεισο
Δηλαδη , φιλε ΚΡ61 ?
θα αρχισουνε .....εβαλες 13αρες? εξω
....μα δεν υπαρχουν 12αρια κε προεδρα.... -
D-JET , εχεις αγορασει εδω στην Ελλαδα ανταλλακτικα φανοποιοιας για porsche ?
Oxι απ'την αντιπροσωπεια ..
-
Τι εννοείς;
Εγώ συνεργάστηκα με έναν γερμανο στο ντισελντορφ και άλλον ένα στο Μπόχουμ... τι ακριβώς χρειάζεσαι; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τι εννοείς;
Εγώ συνεργάστηκα με έναν γερμανο στο ντισελντορφ και άλλον ένα στο Μπόχουμ... τι ακριβώς χρειάζεσαι;Μου ελεγε φιλος οτι , μπορει να βρω φτηνοτερα εδω , δυο μαρσπιε 911 74 , παρα να τα φερω απο Γερμανια , γιαυτο .
-
πμ
-
Λοιπόν, η 924 είναι.... η 9 24 είναι...
Audi είναι;...άρρωστο (σαν και εμένα) είναι; ... και είναι κλασσικό;μπα... άσ'το...
(Alba, όταν τα πουμε με το καλό θα σου φέρω έντυπο υλικό...)
-
http://img412.imageshack.us/my.php?imag ... 216si0.jpg
D-JET ..... σου βρηκα το 916 που εψαχνες απεγνωσμενα , για να κλεισεις σαν , ειναι το νουμερο ενα της σειρας 916 , αυτο το λευκο που φαινεται δεξια , ετοιμασε το εμβασμα , μην περασεις μονο απ'τα συνορα Ελβετιας -Γαλλιας , και εχουμε θεμα -
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://img412.imageshack.us/my.php?image=lrg2929carrrsseeblau216si0.jpg
D-JET ..... σου βρηκα το 916 που εψαχνες απεγνωσμενα , για να κλεισεις σαν , ειναι το νουμερο ενα της σειρας 916 , αυτο το λευκο που φαινεται δεξια , ετοιμασε το εμβασμα , μην περασεις μονο απ'τα συνορα Ελβετιας -Γαλλιας , και εχουμε θεμαΤο πρώτο είναι κίτρινο...Το μόνο λευκό από τα 10 αυτοκίνητα είναι το νούμερο 9 και πρέπει να φοράει 3.2 μοτέρ.
Αν είναι το πρωτότυπο 914/6 που έγινε 916 (#9141430195#) δεν ξέρω τι χρώμα είναι... -
Hi guys!
Έφερα μία 911 του '77 (από California μέσω Λονδίνου). Που μπορεί κανείς να κάνει από αξιόπιστο service μέχρι σοβαρή επισκευή στην Ελλάδα ?
Υπάρχουν τεχνικοί που να ξέρουν το αυτικόνητο (εκτός από την αντιπροσωπία...) ?
Thanks -
Γεια σας παιδιά και από μένα. Εδώ και καιρό έχω ερωτευτεί ένα ταπεινό αμαξάκι ονόματι 944. Ξέρω, δεν είναι και ότι καλύτερο από Πόρσε μεριά, αλλά νομίζω ότι για να ξεκινήσεις είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν θα προτιμούσα μια S2, μια τούρμπο ή κάτι πιο απλό, σίγουρα δεν προτιμώ κάμπριο. Εδώ και μήνες έχω παρατηρήσει μια απούλητη πρασινούλα σε μια μάντρα κοντά στο μαγαζί μας και σκέφτομαι να το ψάξω, ακόμα κι αν είναι καμιά πιο απλή, αν είναι φθηνή και σε καλούτσικη κατάσταση μπορεί να με δείτε σιγά σιγά στην παρέα σας!
Καλά restorations παιδιά!!!
-
Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
Ξέρω, δεν είναι και ότι καλύτερο από Πόρσε μεριά...Προσωπικά, έχω άλλη άποψη... κατά τη γνώμη μου είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά, πολύ ευχάριστο σαν αυτοκίνητο και δε σου βγάζει την πίστη με τη συντήρησή του.
Ήξερες ότι το μοτεράκι της είναι το μισό ενός v8 από 928;
Καλές οι S2... οι 16V (περισσότερο στις S) γενικά δε βγάζουν προβλήματα με εξαίρεση τη αντλία νερού που που πολλές φορές καταστρέφει το φλατζάκι της και περνά νερό στο λάδι... αυτό αν το προλάβεις είναι φτηνό και φτιάχνεται εύκολα, αν όχι... Απαραίτητος έλεγχος, λοιπόν, για ενδείξεις συμπυκνώματος (σα μαργαρίνη γίνεται) λαδιού.
Στις 8V δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα και με καλή συντήρηση θα βγάλουν 350-400Κ χλμ χωρίς σοβαρές επισκευές.
Tip αγοράς:
Κοιτάμε πάντοτε τις βάσεις της μηχανής... πιθανές στρεβλώσεις δείχνουν σκισμένο μοτέρ.
Σκουριές δεν πρέπει να υπάρχουν πουθενά ούτε για δείγμα-αν δις κάτι παίζει να έχει κοπεί και ξανακοληθεί μέταλλο από κάποιο τρακάρισμα.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έλεγχος ιμάντα βαλβίδων (αχίλλειος πτέρνα όλων των υδρόψυκτων)-αντικατάσταση κατά την αγορά αν δεν υπάρχει σαφές αρχείο ακόμα και αν η τάνυσή του δείχνει σωστή== $$$$
Έλεγχος συμπλέκτη... συνήθως τις δίνουν όταν φάνε το συμπλέκτη γιατί μπορεί σαν κιτ να μη στοιχίζει πολύ αλλά τα εργάτικα είναι εντελώς γιατί πρέπει να κατεβάσεις τα μισα μηχανικά λόγω transaxle.Προσωπική μου επιλογή 85.5-89 944 8V oval ταμπλώ, 2.7 ή S2, όχι targa. Τα τούρμπο γενικά δε βγάζουν προβλήματα, πάντως, αλλά έχεις μια επιπλέον παράμετρο για πιθανές ζημιές απο κακοσυντήρηση... Θα τα απέφευγα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν βρεις μια καλή θα πρέπει σώνει και καλά να την παραβλέψεις. Συνήθως είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένες (αν αυτό σε ενδιαφέρει).
Καλή αγορά...
Οι συμβουλές (αν θέλεις και πιο συγκεκριμένα, με αριθμούς πλαισίου, στη διάθεσή σου) θα σου στοιχίσουν βόλτα, μη γελιέσαι! -
Κοίτα, όπου βλέπεις εργατικά δεν έχω πρόβλημα λόγω επαγγέλματος
Αν μπορώ να βρω και ανταλλακτικά δε θα με πειράξει η παραπάνω δουλειά μιας τούρμπο ίσως!Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Αν και έχω κατεβάσει πολύ πράγμα για το εν λόγω αμάξι από νετ, μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να σε πάω βόλτα με μια δική μου 944!!!
Και για το μισό V8 μου είχε κάνει εντύπωση
-
-
Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
Κοίτα, όπου βλέπεις εργατικά δεν έχω πρόβλημα λόγω επαγγέλματος
Αν μπορώ να βρω και ανταλλακτικά δε θα με πειράξει η παραπάνω δουλειά μιας τούρμπο ίσως!Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Αν και έχω κατεβάσει πολύ πράγμα για το εν λόγω αμάξι από νετ, μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να σε πάω βόλτα με μια δική μου 944!!!
Και για το μισό V8 μου είχε κάνει εντύπωση
Καλό ψάξιμο και μακάρι να βρεις ένα καλό! Πάντα μου άρεσε αυτό το αμάξι!
Πάντως αξίζει να πληρώσεις κάτι για εργασία αν ο μάστορας είναι κάπως έτσι... -
](http://imageshack.us)
[/img]Μια βιταμινουλα στο φιλο μας ..........
Τα κιτρινακια με το καρω μπεζ-καφε υφασμα στα καθισματα , ανεβασαν το κασε τους D-JET μου .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
](http://imageshack.us)
[/img]Μια βιταμινουλα στο φιλο μας ..........
Τα κιτρινακια με το καρω μπεζ-καφε υφασμα στα καθισματα , ανεβασαν το κασε τους D-JET μου .
Πες μου ότι είναι Ελλάδα αυτό... αν εξαιρέσεις δυο τρεις παρατυπίες (καθρέπτης, ζάντες κλπ) είναι μια χαρά! Πες μου ότι έχει και μια λογική τιμή και το πήρα!
-
Δεν ειναι , και με χαλασε ο ιδιοκτητης με το μοτερ που ειχε σπασει , και επειδη ειχε αγορασει αλλο , ζηταγε πολλα , και τον εστειλα (μεσω του φιλου) .Ηταν πολυ καθαρο , και μπορουσε να ερθει εδω .οι ζαντες ηταν στα εξτρα της πορσε ...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν ειναι , και με χαλασε ο ιδιοκτητης με το μοτερ που ειχε σπασει , και επειδη ειχε αγορασει αλλο , ζηταγε πολλα , και τον εστειλα (μεσω του φιλου) .Ηταν πολυ καθαρο , και μπορουσε να ερθει εδω .Oυφφφ.......σώθηκε ο καημένος ο D Jet
Classic Porsche Forum