-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Πριν από λίγο στο χαλάνδρι ολοκαίνουργια M3 λευκή... απλά απίστευτη!!!
http://img171.imageshack.us/my.php?image=dsc00037uv9.jpgτην ειδα και εγω παρκαρισμένη εξω απο το emporio cafe στην κοπη πιτας του Σοαα!!και φυσικα χωρις πινακιδα εμπρος!
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
To βάζω εδώ, αν είναι λάθος το μεταφέρω...Μπορεί κάποιος να μετατρέψει αυτό το ραλλί από μπλε σε άσπρο;;
Ευχαριστώ!Θελει λιγη δουλεια ακομα λεπτομερειες πιο πολυ αλλα το βασικο εχει γινει πανω κατω...Αντε μπαγασα αρκετη ωρα μου εφαγε Δεν ειναι τελειωμενο ομως. Οποτε τελειωσει θα ξαναποσταρω
-
Σ'ευχαριστώ πολύ 007 !
-
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ναι... τα λευκά 'παίζουν' στις αντιπροσωπείες. Στο Ελληνικό η Σπυκάρ το'χει σε λευκό, με κόκκινες λεπτομέρειες στο σαλόνι..... retro!μπααα είδα κι ένα κόκκινο Φιατ-ΑλφαΡομέο στον Γέρακα πάνω σε σταντ...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
To βάζω εδώ, αν είναι λάθος το μεταφέρω...
Μπορεί κάποιος να μετατρέψει αυτό το ραλλί από μπλε σε άσπρο;;
Ευχαριστώ!Θελει λιγη δουλεια ακομα λεπτομερειες πιο πολυ αλλα το βασικο εχει γινει πανω κατω...Αντε μπαγασα αρκετη ωρα μου εφαγε Δεν ειναι τελειωμενο ομως. Οποτε τελειωσει θα ξαναποσταρω
βασικα το εκανες λιγο general lee αφου η πορτα δε φαινεται ν ανοιγει
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
To βάζω εδώ, αν είναι λάθος το μεταφέρω...Μπορεί κάποιος να μετατρέψει αυτό το ραλλί από μπλε σε άσπρο;;
Ευχαριστώ!Μια πολύυυυ βιαστική μετατροπή, έτσι για να πάρεις μια ιδέα. Ήθελε πολλή δουλειά ακόμα...
-
Eίσσσ... ωραίος!
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Ευχαριστώ!Έκανα κι εγώ 2 πρόχειρες προσπάθειες, με Paintshop Pro.
-
Λευκό Audi S5 πριν λίγο με Γερμανικές πινακίδες!
-
migf1 πολύ καλό, σ'ευχαριστώ πολύ!
Μ' έχετε 'σκλαβώσει'
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
migf1 πολύ καλό, σ'ευχαριστώ πολύ!Μ' έχετε 'σκλαβώσει'
Από περιέργεια, τι το θες;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Chrysler Neon......YUCK!!!!!
-
-
Πρίν απο λίγο,
-
Suzuki Swift Cabrio (το προηγούμενο μοντέλο) στον Πειραιά
-
VW Golf R32 στο Αιγάλεω
και Mazda 6 MPS,στη Πειραϊκή.
(ξέρω οτι δεν είναι κάτι το φοβερό,αλλά ζήτημα να έχω δεί 2-3 απο τότε που κυκλοφόρησε)... -
-
Alfa Romeo Gulietta 1.8 σε υπεράριστη κατάσταση ...στην τρίχα λέμε...εθεάθει στην Ν. Μάκρη.
σαν αυτή αλλά κόκκινη και με μεγαλύτερες ζάντες :
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μαύρο AUDI S5 σήμερα το μεσημέρι στο Πανόραμα.....πολύ sexy ήχος από τον V8... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
To βάζω εδώ, αν είναι λάθος το μεταφέρω...
Μπορεί κάποιος να μετατρέψει αυτό το ραλλί από μπλε σε άσπρο;;
Ευχαριστώ!Έκανα κι εγώ 2 πρόχειρες προσπάθειες, με Paintshop Pro.
Ειναι (η εστω αγοραστηκε) σαν Ν2 και εχει κλουβι κρόμο?
-
Μαύρη Μ6 σήμερα το απόγευμα στην Ερμού στη Θεσ/νίκη
Carspotting [#4]