-
Κάπου που να λέει για Status, ADSL status, Modem status κάπως έτσι τέλος πάντων ή με τη λέξη details
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
...
Εμένα με σύνδεσαν και τηλέφωνο και net συνολικά σε 2,5 βδομάδες...Άργησαν πολύ.
Πριν λίγο καιρό ... .
Αίτηση για γραμμή Τρίτη πρωί και ταυτόχρονα μου κλείνουν ραντεβού με τον τεχνικό για το Σάββατο πριν το μεσημέρι. Σάββατο πριν το μεσημέρι ήρθε ο τεχνικός και έτοιμη η γραμμή.
Την επόμενη από την σύνδεση της γραμμής εβδομάδα.
Τρίτη απόγευμα αίτηση για dsl και την Πέμπτη το μεσημέρι μου τηλεφωνούν να πάω να παραλάβω τον εξοπλισμό. Πέμπτη απόγευμα πήρα τον εξοπλισμό και έτοιμος συνδεδεμένος. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Πριν λίγο καιρό ... .
Αίτηση για γραμμή Τρίτη πρωί και ταυτόχρονα μου κλείνουν ραντεβού με τον τεχνικό για το Σάββατο πριν το μεσημέρι. Σάββατο πριν το μεσημέρι ήρθε ο τεχνικός και έτοιμη η γραμμή.
Τρίτη απόγευμα αίτηση για dsl και την Πέμπτη το μεσημέρι μου τηλεφωνούν να πάω να παραλάβω τον εξοπλισμό. Πέμπτη απόγευμα πήρα τον εξοπλισμό και έτοιμος συνδεδεμένος.βύσματα.....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Πριν λίγο καιρό ... .
Τρίτη απόγευμα αίτηση για dsl και την Πέμπτη το μεσημέρι μου τηλεφωνούν να πάω να παραλάβω τον εξοπλισμό. Πέμπτη απόγευμα πήρα τον εξοπλισμό και έτοιμος συνδεδεμένος.Δεν πιστευω να πηγες με κανα *τετοιο εργαλειο και να σε εξυπηρετησαν τοσο γρηγορα...
-
Σήμερα επέστρεψα από την no-internet land.
Πέμπτη βράδυ η γραμμή μου αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνδέεται πλέον.
Παρασκευή πρωί παίρνω τον ΟΤΕ (το σήκωσαν αμέσως). Δηλώνω την βλάβη, ρωτάω πότε θα διορθωθεί και μου λέει σε δύο εργάσιμες.
Καλή δευτέρα λέω δηλαδή. Ναι, μου λέει.
Δευτέρα πρωί με πήραν τηλέφωνο, και όλα λειτουργούν πάλι κανονικά.Συμπέρασματα δικά σας (προσοχή στα Σαββατοκύριακα).
ΥΓ: Πότε βγήκαν οι νέες χαμηλότερες τιμές του ΟΤΕ;
24άρα 18 έουρως; -
29/01/2008 17:52:25
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 846.71Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 470.89kb/s29/01/2008 17:52:59
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 847.98Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 392.82kb/sαυτά από το http://www.speedtest.forthnet.gr και μιλάμε για Forthnet 2Play με ενεργοποιημένο αντί για ADSL2+, g.dmt. H απόστασή μου είναι 1.500 μέτρα σε ευθεία γραμμή από τον εγγύτερο ΟΤΕ.
DSL Status: Up DSL Modulation Mode: GDMT DSL Path Mode: INTERLEAVED Downstream Rate: 7808 Kbps Upstream Rate: 992 Kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 7 db Downstream Line Attenuation: 31 Upstream Line Attenuation: 18
Είναι πρόβλημα σίγουρα (αλίμονο αν η πρόοδος είναι να έχω μικρότερες ταχύτητες download από όταν είχα την 768), αλλά τι να φταίει για αυτήν την κατάσταση;
-
Ότι και να΄ναι...μην σε απασχολεί. Θα το λύσει ο Αδης...μόνος του!
-
Το adsl2+ πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο. Ή όχι;
-
6dB margin είναι πολύ λίγο
επίσης το g.dmt δεν κάνει για τέτοιες ταχύτητες αλλά για
-
Υποτίθεται -σε ένα τηλεφώνημα υποστήριξης αλήστου μνήμης- ότι δεν κρατάει σύνδεση το ρούτερ στο ADSL 2+ και για αυτό μας τάραξε στις αποσυνδέσεις. Το ρούτερ έδειχνε ότι λειτουργεί καλά (λαμπάκια, μενού DSL Connection κλπ.), αλλά στη Forthnet μας έβλεπαν offline και φυσικά δεν παίρναμε bit τσακιστό.
Μόλις τώρα άλλαξα ξανά σε ADSL 2+ (router 11Μbps) και μετά από λίγη ώρα πάλι έκανε νοητή αποσύνδεση. Οι δε ταχύτητες στο speednet ήταν 700-700 και λιγότερο, ενώ στο forthnet έδειξε από 400->2.8ΜΒ->700. Το upload είναι σταθερό και συνήθως δείχνει τα υποσχεθέντα νούμερα. Τώρα είμαι σε ADSL 2 σκέτο και το ρούτερ κλειδωμένο στα 8500.
-
πέφτει το dsl link ή η σύνδεση με τη forthnet?
δες τις ρυθμίσεις αν είναι PPPoA και VC Mux encapsulation -
RFC 2364 PPPoA είναι, δεν έχω όμως κάποια επιλογή που να επιτρέπει αυτό το VC Max (; ) encapsulation. VPI και VCI έχω 8 και 35 αντίστοιχα, νούμερα που υποδείκνυε η Forthnet. UBR έχω ενεργοποιημένο και disabled autodetect για το Virtual Circuit.
Καμιά ιδέα; Φαίνεται πρόβλημα γραμμής ή πρόβλημα στις ρυθμίσεις μου;
-
δοκίμασε να το κάνεις enable και να βάλεις CBR
-
-
συνεβη το απιστευτο!!
σημερα μου συνεδεεσε ο οτε το τηλεφωνο.. παιρνω τη φορθνετ τηλεφωνο να κανω ενεργοποιηση συνδεσης σε αλλη διευθυνση.. στελνω τα χαρτια με φαξ..
ερχομαι σπιτι.. λεω, δε συνδεω το ρουτερ?
το συνδεω και βλεπω συνδεση!!!
τωρα πρεπει αυριο πρωι πρωι, να ακυρωσω την αιτηση ακυρωσης που εκανα φορθνετ!! -
[quote]Δελτίο Τύπου: Forthnet ADSL: Broadband ταχύτητες σε νέα χαμηλότερη τιμή!
Η υπηρεσία Forthnet ADSL προσφέρει απεριόριστο broadband ADSL με ταχύτητα έως 24Mbps, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, μόνο με 19,50
-
Γιατι απο αυριο ο Πασχος θα κυκλοφορει με Αραβικη περιβολη στη δουλεια http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=6310&subid=2&tag=3651&pubid=795096
-
Γνωστο εδω και μερες.... Αντε να πεσει και κανα ρευστο και με τη Nova να γινει πανικος....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συνεβη το απιστευτο!!
σημερα μου συνεδεεσε ο οτε το τηλεφωνο.. παιρνω τη φορθνετ τηλεφωνο να κανω ενεργοποιηση συνδεσης σε αλλη διευθυνση.. στελνω τα χαρτια με φαξ..
ερχομαι σπιτι.. λεω, δε συνδεω το ρουτερ?
το συνδεω και βλεπω συνδεση!!!
τωρα πρεπει αυριο πρωι πρωι, να ακυρωσω την αιτηση ακυρωσης που εκανα φορθνετ!!Και ο νομος του μερφυ λεει, οτι αυριο που θα πας, θα εχουν προωθησει την αιτηση σου, πριν 5 λεπτα...και απλα θα περιμενεις 2-3 μερες να γινει η αποσυνδεση!
-
Ρε Πασχαλ δες λίγο το πάνω ανακοινωθέν και πέσμου ...παίρνω τον λούπο;
είμαι μεσω ΟΤΕ ...1μβιτ 4νετ...
μάλλον
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;