-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
κανεναν με φιατ 128 rally γνωρηζετε? κ να το δηνει σε προσιτη τιμη?Ειναι ζητημα και στην εποχη του , να κυκλοφορουσαν πανω απο καμια εικοσαρια γνησια εδω στην Ελλαδα .....
Κι απ'την Γερμανια μου ζητουσαν , μηπως εχουμε εδω , κανενα της προκοπης
Πολυ δυσκολο πραγμα ζητας ........
-
Ποτέ δεν ξέρεις
http://www.lanciaflavia.it/annunci/dett ... b_id=44539 -
οντως , ποτε δεν ξερεις αν θα παθεις εγκεφαλικο οταν ακουσεις την τιμη ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lol: οντως , ποτε δεν ξερεις αν θα παθεις εγκεφαλικο οταν ακουσεις την τιμη ....Καλό
Δεδομένης της σπανιότητας του μοντέλου και με την προϋπόθεση ότι είναι πραγματικά αυτό που φαίνεται (εννοώ από πλευράς φανοποιίας και μηχανικά),ποιά τιμή θα θεωρούσες λογική για το συγκεκριμένο; -
Ενα 15 αρι μεσ'το νερο
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ενα 15 αρι μεσ'το νεροΕλπίζω να μου κάνεις πλάκα Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ζητάει περισσότερα από 6000 (βία 7000) ευρώ.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ενα 15 αρι μεσ'το νερο
Ελπίζω να μου κάνεις πλάκα Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ζητάει περισσότερα από 6000 (βία 7000) ευρώ.
Δεν θα ειχε προλαβει να το βαλει αγγελια , με τετοιο νουμερο
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ενα 15 αρι μεσ'το νερο
Ελπίζω να μου κάνεις πλάκα Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ζητάει περισσότερα από 6000 (βία 7000) ευρώ.
Μμμμμ............δεν έχεις ιδέα από ιταλική τσιγγουνιά
-
καλα το παρακανανε... εχω πισο ποδιες καινουριες γνησιες 128 rally, οποιος βρει ενα 2πορτο κολαει την ποδια κ ετοιμο! εγω την ευκαιρια αυτη ψαχνω... αν κ εχω μαζεψει 4-5 ποδιες! αμα θελει κανεις καμια...
-
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ενα 15 αρι μεσ'το νερο
Μμμμμ............δεν έχεις ιδέα από ιταλική τσιγγουνιά
πριν καποιους μηνες στο historic racing.gr ειχε 128 rallye για πουλημα
-
6000ευρο??????? ημαρτον! κ οχι αναπαλεομενο!!!!!! κλεφτες!!!
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
6000ευρο??????? ημαρτον! κ οχι αναπαλεομενο!!!!!! κλεφτες!!!Ναι αλλά είναι πράσινο εποχής.Σαν την σαλάτα
Αθάνατε ελληνάρα -
K όμως πουλήθηκε...
-
-
μην μου πεις οτι υπαρχει ανθρωπος εκτος απο μενα που τον ενδιαφερει το ritmo
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
μην μου πεις οτι υπαρχει ανθρωπος εκτος απο μενα που τον ενδιαφερει το ritmoΠλακα κανεις , το καλυτερο αγωνιστικο για την sporting ....... που θα κανει τους πισωκινητους να κλαινε
Ο γυιος μου εψαχνε ενα χρονο , για να βρει 125 για να μπορει να τρεξειΤην ομολογκασιον του ritmo 130 , την εχω εδω ετοιμη
-
Ωχ ωχ ωχ, και στο ιστορικό του 2007 κάποιος μονολογούσε, αμα είχα το ρίτμο εδώ θα κλαίγανε...την έχω ξανακούσει αυτή την κουβέντα.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ωχ ωχ ωχ, και στο ιστορικό του 2007 κάποιος μονολογούσε, αμα είχα το ρίτμο εδώ θα κλαίγανε...την έχω ξανακούσει αυτή την κουβέντα.Μηπως ειχε πειρα απο γαλαζιο ριτμο , ο ...φιλος που το ελεγε ?
-
Xμ χμ χμ δεν το θυμάμαι γαλάζιο, πάντως είναι συνονόματος σου και εχει ακόμα ρίτμο. Αν δεν απατώμαι είχε και την πρώτη γενιά.
fiat classic