-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο κωλος ειναι ωραιος...εκει μπροστα κατι συμβαινει...απροσδιοριστο...οπως οταν τρως γιαουρτι για πρωτη φορα...πώς ήταν; δεν θυμάμαι
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ωραιο αμαξι αλλα ειναι για κοριτσοπουλα.οπως κ η 147.ναι ειναι για κοριτσοπουλα αλλα απ τη θεση του συνοδηγου...
[/url]
-
ωραιο αμαξι αλλα ειναι για κοριτσοπουλα.οπως κ η 147.Γιατί βρε Νάσο ανάβεις φωτιές
Μια χαρά είναι τα κοριτσόπουλα. Και στην θέση του συνοδηγού και στην θέση του οδηγού.
Εσύ θέλεις να μυρίζει βαρβατίλα δηλαδή ??
ο κωλος ειναι ωραιος...εκει μπροστα κατι συμβαινει...απροσδιοριστο...οπως οταν τρως γιαουρτι για πρωτη φορα... .
Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα..... περιέργως έχεις δίκιο.....
Αντε να δούμε....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο κωλος ειναι ωραιος...εκει μπροστα κατι συμβαινει...απροσδιοριστο...οπως οταν τρως γιαουρτι για πρωτη φορα...Ελαφρύ ή πλήρες? Και μη μου πεις οτι δεν εχει διαφορά!
Σε πρώτη φάση πάντως το αυτοκίνητο μου φαίνεται καλαίσθητο!
-
Σε σχεση με τις φωτοσοπιες που μπηκαν στις τελευταιες σελιδες ο αεραγωγος κατω στα ακρα φαινεται να εχει διαφορετικη κλίση.
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
-
δεν ειναι θεμα βαρβατιλας ρε παιδιαν.
απλα ειναι πολυ σικατο αμαξι για να το οδηγει αντρας ανω των 25.To 500άκι τότε τι να πει?
-
Πολλή τεστοστερόνη στο φόρουμ...
-
Εγώ καλύτερα να πάω τοίχο , τοίχο...
Εχω και Υ να πάρει, εντελώς ακατάλληλο αυτοκίνητο για άντρες!
Κι όσο για την ηλικία... -
δεν ειναι θεμα βαρβατιλας ρε παιδιαν.
απλα ειναι πολυ σικατο αμαξι για να το οδηγει αντρας ανω των 25.Σε ένα μήνα κλείνω τα 26. Να το πουλήσω για να πάρω φουστίτσα;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ καλύτερα να πάω τοίχο , τοίχο...
Εχω και Υ να πάρει, εντελώς ακατάλληλο αυτοκίνητο για άντρες!
Κι όσο για την ηλικία... -
αν ειναι γυναικιο το λαντσια τοτε τι ειναι το μικρουλι στρογγυλουλι και χαριτωμενο ματιζ??
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
αν ειναι γυναικιο το λαντσια τοτε τι ειναι το μικρουλι στρογγυλουλι και χαριτωμενο ματιζ??για τραβεστι
-
Δηλαδή βρε nasos/sti τη Montreal θα έπρεπε να την οδηγάνε μόνο αμούστακα;
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Γιατι μονο σε μενα φαινεται σαν μια τσαπατσουλικη (φωτο)'σοπια' του Grande Punto?Ακομα και τους καθρεφτες ξεχασαν ολοιδιους...
Αλλα κακως γινομαι αυστηρος,αφου και στην πραγματικοτητα αραγε προκειται να ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο μια τσαπατσουλικη (φωτο)'σοπια' του Grande Punto?
Παντως καλα τα καταφεραν οσοι γκρινιαζαν για την προηγουμενη γενια AR,δε τους εφταναν οι πρωτοποριακες/ανταγωνιστικες αναρτησεις,το προσεγμενο στησιμο,οι 'πειραγμενοι' κινητηρες,-τους εφταιγε η ελλειψη αξιοπιστιας στα μηχανικα,τα λιγοστα αστερακια κτλ-Λουστειτε τωρα ασυμμαζευτο βαρος,πλυνε-βαλε μηχανικα μερη του 'gruppo και ΣΙΑ' και τσιμπημενες τιμες.Οχι βεβαια πως θα μπορουσαν να κανουν κατι οι καταναλωτες,απλα επισημαινω την ειρωνεια
Ακομα και το δυνατο χαρτι της,την signature σχεδιαστικη τολμηροτητα φαινεται να απεμπολει η φιρμα,ή τουλαχιστον μοιαζει να κλεινει η ψαλιδα σε σχεση με τη μαμα Fiat και αλλους κατασκευαστες-διοτι ποιος μπορει να πει με σιγουρια πως π.χ η 149 θα ειναι δυο ή τρεις φορες
ομορφοτερη/επιθετικοτερη/κομψοτερη απο το ομολογουμενως καλαισθητο Bravo?Τελικα αυτη τη στιγμη το μονο μοντελο που δειχνει πως θα πρεπε να ηταν η alfa romeo ειναι η 8c:πανεμορφη,πανακριβη,με τεχνολογια αιχμης,προορισμενη να χτυπησει ανωτερες κατηγοριες,και διαθεσιμη σε ελαχιστα τεμαχια
Αυτα τα ολιγα και με ολιγη μελαγχολια
-
Καλα αυτό δείχνει μικρότερο απο το GPunto μήπως θα έπρεπε να το τεντώσουν λιγάκι??
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ακομα και το δυνατο χαρτι της,την signature σχεδιαστικη τολμηροτητα φαινεται να απεμπολει η φιρμα,ή τουλαχιστον μοιαζει να κλεινει η ψαλιδα σε σχεση με τη μαμα Fiat και αλλους κατασκευαστες-διοτι ποιος μπορει να πει με σιγουρια πως π.χ η 149 θα ειναι δυο ή τρεις φορες
ομορφοτερη/επιθετικοτερη/κομψοτερη απο το ομολογουμενως καλαισθητο Bravo?Τουλάχιστον η 149 θα έχει το πάτωμα και τις μπροστινές αναρτήσεις του Bravo.
To παραπάνω είναι PS όμως...δε νομίζω να μοιάζει τίποτα με αυτό το 'αυγό'.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Γιατι μονο σε μενα φαινεται σαν μια τσαπατσουλικη (φωτο)'σοπια' του Grande Punto?Ακομα και τους καθρεφτες ξεχασαν ολοιδιους...Φωτοσοπιά της GT είναι, με λίγο από 8C και Brera.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ομορφοτερη/επιθετικοτερη/κομψοτερη απο το ομολογουμενως καλαισθητο Bravo?Τουλάχιστον η 149 θα έχει το πάτωμα και τις μπροστινές αναρτήσεις του Bravo.
To παραπάνω είναι PS όμως...δε νομίζω να μοιάζει τίποτα με αυτό το 'αυγό'.
Η 149 δε θα εχει τις μπροστινες αναρτησεις του bravo και το πατωμα ειναι διαφοροποιημενο...
-
Στην ιταλια οι 4τροχοι δωσαν τα επισημα σχεδια...
-
Γιααααα πές
Alfa Romeo Mi.Τo 2008