-
Για καμια 20αρια ευρώ παραπάνω παίρνεις την Logitech Driving Force Pro (DFP) η οποία είναι μακράν καλύτερη. Βασικά ήταν η καλύτερη μαζικής παραγωγής πριν βγει η G25.
Την διαφημίζουν ως τιμονιέρα για Playstation, αλλά λειτουργεί κανονικά στο PC, με drivers από το site της Logitech. Φαίνεται να υπάρχει έλλειψη αυτή τη στιγμή για αυτό ίσως την βρεις τσιμπημένη, αν τη βρεις. Πάνω από 100 εωρώ μην την πάρεις... ψάξτην και σε online shops του εξωτερικού. Είναι η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με αυτήν που πόσταρες.
-
όντως τρελό μοτόρι το FZ5R
όσο για τις παραπάνω συνδρομές κ εμένα μου φαίνονται όχι απλά τσουχτερές αλλά τραγικές,εκτός αν είναι τόσο τέλειο που κ πάλι είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ο κυβος εριφθη.. Θα παρω τιμονιερα!Το θεμα ειναι ποια..
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=817465
Αυτη μαλλον μου κανει αφου δεν εχω τρελες απαιτησεις.. Ισα ισα να περναει η ωρα στο LFS και το rFactor
Καποια αλλη προταση?
DFP δαγκωτό!!πιστεύω μετά την εξεταστική να τα πούμε κ από κοντά!να δεις κ την G25
-
[quote='Nick-K']Thanix
Live for Speed - Online racing simulator
http://www.lfs.net/Το κατεβάζεις και παίζεις. Βέβαια είσαι Demo και έχεις 1 car σε μία πίστα. Αν το αγοράσεις (35
-
Πίσω πίσω με το ασπρο είμαι εγώ καλε ;;; -
περί iRacing
- Is this a mod of NASCAR Racing: 2003 Season?
No. We used the NR2003 code as a starting point, taking advantage of its greatest strengths, such as the net code, which allows full fields of drivers to race online in real time, and the replay system, which enables drivers to review their on-track performance. But every major section of the code has substantially improved for the iRacing.com simulation, and large portions are all new.
The iRacing.com team combines more than 100 years of real-world racing experience with more than 50 years of successful racing simulation development
αυτά τα νούμερα πώς προκύπτουν,αθροιστικά να υποθέσω?
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
αυτά τα νούμερα πώς προκύπτουν,αθροιστικά να υποθέσω?Οχι καλέ. Έχουν μέσα και αγώνες με άλογα και άμαξες
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εννοείς από ομορφιά Μάνο; Γιατί οδηγικά εγώ προτιμώ το XR GTR (XRR)...Και τα δυο είναι RWD, ζυγίζουν 1.1 τόνο και βγάζουν 490 άλογα, αλλά το μεν FZ5 GTR είναι ατμοσφαιρικό, επίπεδο 6κύλινδρο, 3.600cc με ροπή 502 Νm/6267 rpm, το δε XR GTR είναι τούρμπo, 4κύλινδρο σε σειρά, 2.000cc με ροπή 627Nm/4782 rpm. Στο δρόμο το FZR είναι ταχύτερο όμως, γιατί η υστέρηση του turbo στο XRR το κάνει πιο δύστροπο.
Εννοώ καθαρά οδηγικά. Για το λόγο που έχω βάλει σε bold από πάνω.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
περί iRacing- Is this a mod of NASCAR Racing: 2003 Season?
No. We used the NR2003 code as a starting point, taking advantage of its greatest strengths, such as the net code, which allows full fields of drivers to race online in real time, and the replay system, which enables drivers to review their on-track performance. But every major section of the code has substantially improved for the iRacing.com simulation, and large portions are all new.
The iRacing.com team combines more than 100 years of real-world racing experience with more than 50 years of successful racing simulation development
αυτά τα νούμερα πώς προκύπτουν,αθροιστικά να υποθέσω?
θα ελεγα οτι προσπαθουν να βρουν κανα μαλακα
-
καλό είναι να υπάρχει εξέλιξη κ αρκετοί αναταγωνιστές αλλά με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να είναι απίστευτος εξομοιωτής για να δικιολογήσει τις οικονομικές τους απαιτήσεις
Πάτροκλε επαυξάνω τα γραφόμενά σου!
-
Mερικά στιγμιότυπα από τον αγώνα που κάναμε πριν λίγες ώρες με XF GTR στην Aston Cadet Reverse (30 γύροι, με 30λεπτη προκριματική διαδικασία).
-
Screenshots του σημερινού αγώνα!!
-
Και 2 χθεσινά!
-
-
Πολύ ωραίες εικόνες Νίκο!
Σε ένα από τα αρκετά 10γυρα που κάναμε, εζησα την ένταση έτσι όπως είχα χρόνια να τη ζήσω, χάρη στον... χερά Rhs! Μιλάμε για μάχες ρόδα με ρόδα επί 8 ολόκλήρους γύρους (από τον 3ο μέχρι τον 10ο, inclusive )
Δείτε από τη δική μου κάμερα (φαίνεται καλύτερα μιας και τον κυνηγούσα) ή από την default εξωτερική κάμερα του LFS και πείτε μου πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τέτοια μάχη ανάμεσα σε 2 οδηγούς, είτε σε sims είτε στην πραγματικότητα!!!!
http://www.box.net/shared/3u4fcna8go (lfs replay file)
[edit]:
Επειδή το ξέχασα χτες, οι 2 φάσεις όπου βουτάω ως κομάντο αυτοκτονίας και τον χτυπάω τον Χρήστο στην 1η και στην προτελευταία στροφή της πίστας (δεν θυμάμαι γύρους) είναι παραδείγματα προς ΑΠΟΦΥΓΗ! Σε επίσημους αγώνες τέτοιες ενέργειες επισύρουν ποινές (και φυσικά δεν τις κάνω). Απλά χτες ήμασταν στο χαλαρό. Με τον Χρήστο γνωριζόμαστε από πολύ παλιά και πάντα δίνουμε το... κάτι παραπάνω στις μεταξύ μας μάχες. Σε αυτή την περίπτωση το δικό μου κάτι τις ήταν οι βουτιές αυτοκτονίας και του Χρήστου ότι έβαζε καρφωτές τις ταχύτηες. -
Για όσους ενδιαφέρονται, διατίθενται ανεπίσημα τα πρώτα GVRt2008 Test Drivers skins για 4 αυτοκίνητα του LFS: XFG, FXR, XRR και FZR.
-
Ωσονούπω θα διατεθούν και τα GVRt2008 Test Drivers skins για 3 μονοθέσια του LFS (FBM, FOX και MRT).
Προς το παρόν παραθέτω το δικό μου GVRt2008 Racing Skin για το MRT (Formula SAE)
-
Τούμπανο!!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τούμπανο!!!Έχεις απόλυτο δίκιο! Και λίγα λες!!!
-
το αγαπημένο μου αμαξι όποτε τρέχω μερικούς γύρους για να ξεσκουριάσω...
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]