-
-
Κανα βιντεο(κατα προτιμηση ροζ) του περιστατικου παιζει;;;
-
Η ΕΛΠΑ δέν έχει αδιόριστους συμβασιούχους οπότε μην ψάχνεις για βίντεο........
-
Δεν πουλάνε οι συμβασιούχοι, τα μπούκιατσι πουλάνε...
-
Δεν ξέρω τι έκανε εκεί ο Σκαλτσάς, πραγματικά.
Μου είναι δύσκολο όμως να αποδεχτώ το οτι ποινικά εξισώνεται το σφάλμα του (ή 'σφάλμα' του αν προτιμάτε, όπως θέλετε), με αυτά που έγιναν στο Παλάδιο. Δεν είναι όλα ίσα και όμοια ΙΜΗΟ... -
Κώστα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.....
Το ότι η ποινή είναι ίδια, δεν σημαίνει κάτι για την πράξη.....
-
Μα αυτό λέω και εγώ. Ή η ποινή στις άλλες περιπτώσεις ήταν υπερβολικά επιεικής ή η ποινή του Σκαλτσά ήταν υπερβολικά αυστηρή. Διαλέχτε...
-
Δεν με κατάλαβες....
-
Στην περίπτωση του Παλλάδιου αναφέρεται το άρθρο και ο Κανονισμός για την τιμωρία.
Βάση ποιανού Κανονισμού απαγορεύεται να μιλάνε οι αγωνιζόμενοι και να 'συνενοούνται' ?
Αυτό είναι ένδειξη πυγμής απο την αρχή ή ποινή σε παράβαση ?
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Στην περίπτωση του Παλλάδιου αναφέρεται το άρθρο και ο Κανονισμός για την τιμωρία.Βάση ποιανού Κανονισμού απαγορεύεται να μιλάνε οι αγωνιζόμενοι και να 'συνενοούνται' ?
Αυτό είναι ένδειξη πυγμής απο την αρχή ή ποινή σε παράβαση ?
Να μιλάνε μαζί και να συνεννοούνται ως προς τη ?????????????
Αν θα κλέψουνε μαζί η χώρια ???????????????
ΗΜΑΡΤΟΝ …………. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξέρω τι έκανε εκεί ο Σκαλτσάς, πραγματικά.
Μου είναι δύσκολο όμως να αποδεχτώ το οτι ποινικά εξισώνεται το σφάλμα του (ή 'σφάλμα' του αν προτιμάτε, όπως θέλετε), με αυτά που έγιναν στο Παλάδιο. Δεν είναι όλα ίσα και όμοια ΙΜΗΟ...Απλά όπως αποδείχθηκε ήτανε καραπαράνομος εδω και πολυ καιρό και για να μπεί ενα φρένο, έπεσε καμπάνα με αφορμή την 'συνεννόηση'.
Οπωσδήποτε δεν εξισώνεται με αυτά που εγιναν στο Παλάδιο αλλά δεν ητανε και αυστηρη ποινή, εδω δεν μιλάμε για να ειναι 2013 αντι για 1999 κυβικά, μιλάμε για αλλοίωση πατώματος, και άλλη πίσω ανάρτηση και αλλοίωση αμαξώματος. Δηλ. σαν να σου έρθω στη Ν2 με κιτ καρ. Πιστευω πως βάσει όλων αυτών έπεσε τετοια καμπάνα. -
Και γιατί δεν τα αναφέρουν αυτά και να τελειώνουμε ?
Τι είναι ' η προσπάθεια συνενόησης και η ανεπίτρεπτη συναλλαγή' ?
-
Γιατι λόγω της ένστασης του Ρόκκου δεν έχουνε τελεσιδικήσει ακόμα τα αποτελέσματα των ιστορικών στη Ριτσώνα. Μόλις λήξει το θέμα αυτό, θα πέσει και κάποια καμπάνα και από εκεί και θα τελειώνει το θέμα.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Και γιατί δεν τα αναφέρουν αυτά και να τελειώνουμε ?Τι είναι ' η προσπάθεια συνενόησης και η ανεπίτρεπτη συναλλαγή' ?
Ειναι του στυλ από ότι ακούστηκε, κάτσε να βγάλουμε τον άλλο απ' εξω και να μεινουμε οι δυο μας και πάρε εσυ το πρωτάθλημα και άσε με εμένα να κάνω τη δουλειά μου. Κάπως έτσι , τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από το 'προσπάθεια συνεννόησης και ανεπιτρεπτη συναλλαγή'.
-
Πριν μιλήσουμε για παραποιήσεις ας διαβάσουμε τους κανονισμούς σωστά καθώς και την προτεραιότητα με την οποία αυτοί πρέπει να ακολουθούνται.
Στα ιστορικά το μπέρδεμα οφείλεται στην FIA γι'αυτό και κάθε εθνική ομοσπονδία διαφοροποιείται σε επιμέρους κανονισμούς με βάση τη λογική και το τι συμμετοχές και ύφος θέλει να έχει το πρωτάθλημα.
Παράδειγμα : Στην Αγγλία τα Εσκορτ Mexico τρέχουν στα 1600 παρ'ολο που έχουν ομολογκασιόν 1601 , εδώ τυπολατρικά πάνε στα δίλιτρα κόβοντας έτσι πολλούς επίδοξους αγωνιζόμενους με περιορισμένο μπάτζετ.
Εδώ πριν μερικά χρόνια τα ιστορικά τα κέρδισε παράνομα αυτοκίνητο της κλάσης OPEN , ο Κυρίτσης , όπου για πρώτη φορά παγκοσμίος σκαραβαίος πρωταγωνιστησε σε ιστορικούς αγώνες!!!!!
Οι άγγλοι παλι δέν επιτρέπουν παρεκλήσεις στις ζάντες παραγωγής. Ετσι βλεπουμε αυτοκίνητα με μεγάλες ιπποδυνάμεις να φορούν 6αρες ζάντες.
Στην Αυστραλία πάλι αλλοι κανονισμοι, στη Γερμανια αλλοι.
Να μην συζητήσουμε για το πρώτο ιστορικό ραλλυ ακρόπολις....
Συνεπώς το πρόβλημα είναι διεθνές και η κάθε ομοσπονδία προσαρμόζει τους κανονισμούς στην δική της πραγματικότητα.
Ερώτηση : Αγόρασα γνήσιο Εσκορτ που έτρεχε σαν Group 2 to 76 kai 77 όταν οι ελευθερίες του Group 2 to 78 μειώθηκαν εθεωρείτο πλέον Group 4. Που τρέχω σήμερα ?? Η κατηγορία Η2 από το 2006 τρέχει με J του 81 !!! άρα πρέπει να χαλάσω όλο το αυτοκίνητο που είχα το 2005.
Δηλαδή πρέπει να βγάλω το ξηρό κάρτερ ( έχει ένας που τρέχει ιστορικά ), τα φορ λίνκ ( είχαν μερικοί παλιότερα ) .
Και εννοείται ότι αν έχω Celica, Datsun κλπ εργοστασιακα, αυτα δεν τρέχουν αν δεν αλλάξουν μοτέρ.!!Μπέρδεμα ε...???
-
Μπέρδεμα δεν λες τιποτα.
Για τις ζάντες εχει ειπωθεί ότι της κατηγορίας Β πρέπει να περιοριστούν στις 6 ιντσες, αλλά δεν είδα κανέναν να το κάνει, ούτε να βάλουν κανέναν στην C.
Για τα mexico
τα έσκορτ που τρέχουν στα 1600,και τρεχουν 2 από όσο ξέρω, ως τι τρέχουν, ως μέξικο ή ως κατι άλλο? -
Ο χρήστης katman έγραψε:
Πριν μιλήσουμε για παραποιήσεις ας διαβάσουμε τους κανονισμούς σωστά καθώς και την προτεραιότητα με την οποία αυτοί πρέπει να ακολουθούνται.Στα ιστορικά το μπέρδεμα οφείλεται στην FIA γι'αυτό και κάθε εθνική ομοσπονδία διαφοροποιείται σε επιμέρους κανονισμούς με βάση τη λογική και το τι συμμετοχές και ύφος θέλει να έχει το πρωτάθλημα.
Παράδειγμα : Στην Αγγλία τα Εσκορτ Mexico τρέχουν στα 1600 παρ'ολο που έχουν ομολογκασιόν 1601 , εδώ τυπολατρικά πάνε στα δίλιτρα κόβοντας έτσι πολλούς επίδοξους αγωνιζόμενους με περιορισμένο μπάτζετ.
Εδώ πριν μερικά χρόνια τα ιστορικά τα κέρδισε παράνομα αυτοκίνητο της κλάσης OPEN , ο Κυρίτσης , όπου για πρώτη φορά παγκοσμίος σκαραβαίος πρωταγωνιστησε σε ιστορικούς αγώνες!!!!!
Οι άγγλοι παλι δέν επιτρέπουν παρεκλήσεις στις ζάντες παραγωγής. Ετσι βλεπουμε αυτοκίνητα με μεγάλες ιπποδυνάμεις να φορούν 6αρες ζάντες.
Στην Αυστραλία πάλι αλλοι κανονισμοι, στη Γερμανια αλλοι.
Να μην συζητήσουμε για το πρώτο ιστορικό ραλλυ ακρόπολις....
Συνεπώς το πρόβλημα είναι διεθνές και η κάθε ομοσπονδία προσαρμόζει τους κανονισμούς στην δική της πραγματικότητα.
Ερώτηση : Αγόρασα γνήσιο Εσκορτ που έτρεχε σαν Group 2 to 76 kai 77 όταν οι ελευθερίες του Group 2 to 78 μειώθηκαν εθεωρείτο πλέον Group 4. Που τρέχω σήμερα ?? Η κατηγορία Η2 από το 2006 τρέχει με J του 81 !!! άρα πρέπει να χαλάσω όλο το αυτοκίνητο που είχα το 2005.
Δηλαδή πρέπει να βγάλω το ξηρό κάρτερ ( έχει ένας που τρέχει ιστορικά ), τα φορ λίνκ ( είχαν μερικοί παλιότερα ) .
Και εννοείται ότι αν έχω Celica, Datsun κλπ εργοστασιακα, αυτα δεν τρέχουν αν δεν αλλάξουν μοτέρ.!!Μπέρδεμα ε...???
ποια αυτοκινητα δεν πρεπει να φορανε ξηρο καρτερ ..??
Off-topic warning. Παιδιά, ανοίξτε ξεχωριστό θέμα για αυτά
(Moderator nass)
-
ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΓΡΟΥΠ 2, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΟΠΟΤΕ ΟΚ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΟΤΕΡ TWIN CAM !!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ !!!
ΟΚ ΝΑΣΣ
-
επειδή ετιχε να ειμαι κοντα σε ολο το προταθλημα τοθ 2007 στα ιστορικα πρεπει να σασ πς οτι κατηε φορα ο σκαλτσας παντα προσπατηοθσε να μαθει αν το αθτοκινητο ηταν νομιμο η παρανομο οστε να διορθςνει καθε παρατυπια που του εβρισκαν.....για παραδειγμα στο βαρναβα βρεθηκε σςστο,στην πορταρια σωστο στη ροδο τα ιδια....τοτε γιατι δεν ειπαν κατι.....δηλαδη επρεπε να μπει σε τοσα εξοδα ο καθε αγςνιζομενος εν ονοματι ροκκος, σκαλτσας κ.α. οδηγοι ....και να φτανει η κριση τοθ πρωταθληματος και να ακυρωθει ο κοποσ τοθς τα εξοδα και παει λεγοντας.........
αν δεν μποροθν να κρατισοθν τα ιστορικα στην ''ιστορια''τςν συγρςνςν ελληνικων αγωνςν ασ τα στειλουν στν Ε(ΑΦΟΥ ΧΡΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ_ΙΔΙΟΙ)Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΘΝ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ......
(ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΣΙ ΤΟΘ ΣΚΑΛΤΣΑ)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Τ.ΣΚΑΛΤΣΑ ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ...ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Στο Ακρόπολις τότε που είχαν ραντεβού με τον ΤΕ της FIA γιατι δεν πήγε στο Ζάππειο και πήγε μόνο η άλφα?
51η Ανάβαση Ριτσώνας ...