-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω θα προτιμουσα να μου πει 4 μηνες και να το παρω περιπου εκει, παρα να μου πει και να το παρω στους 4.Για δοκίμασε να ξαναδιατυπώσεις την πρόταση μπας και βγάλουμε άκρη.
-
Παρά να του πει 'αύριο' και να το πάρει σε 4 μήνες. Νομίζω αυτό ότι λέει.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://rapidshare.de/files/38299651/Press_kit.pdf.htmlπολυ χρησιμο...που το βρηκες?
-
Somebody MUST DIE....
-
Μιας κ πλησιαζει κ μενα η ωρα που θα κανω παραγγελια θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια (δεν εχω προλαβει να παω σε αντιπροσωπεια οποτε οσοι θελετε βοηθηστε)
1)Δεν εχω καταλαβει γιατι η εκδοση lounge κ sport εχουν την ιδια τιμη...
Στα 69 αλογα (οπου ενδιαφερομαι) εχουν κ οι δυο 12.5Κ.
Κ ρωτω.Γιατι καποιος να μην επιλεξει την sport που περιλαμβανει τον εξοπλισμο της lounge??
2)Θα ηθελα κ την γνωμη σας για χρωματακι....
Απο μεταλλικα μου αρεσει το 891 (Μαυρο Crossover) κ απο τα Pastel(εξοικονομω κ 350 ευρο) το 104 (Πορτοκαλι Calypso) κ το 111 (Κοκκινο Pasodoble)
Μου αρεσουν κ τα τρια κ δεν μπορω να διαλεξω γμτ
3)Μιας κ ακομα δεν ειμαι σιγουρος για το χρηματικο ποσο που θα διαθεσω,εσεις σε ποιο θα δινατε προτεραιοτητα??Ζαντες αλουμινιου,ηλιοροφη ή δερματινο σαλονι??
4)Μενει να ξεκαθαρισω μεσα μου αν θα πρεπει να το παρω με το dualogic...(που μαλλον θα επιβαρυνει τον χρονο παραδοσης κ θα με αναγκασει λογικα να παω στην pop λογο χρηματων)
5)Τελος οσοι εχετε επισκεφτει αντιπροσωπειες κτλ μηπως εχετε κανα τιμοκαταλογο για τον επιπλεον εξοπλισμο??
6)Εχετε ιδεα ποσο θα τιμολογουνται τα αυτοκολητα (ολα το ιδιο ?? ) -
ΤΟ ΕΙΔΑ-ΤΟ ΕΙΔΑ!!!
Πριν λίγο στην παραλιακή, λευκό με μαυρη ρίγα στο πλάι που κατέληγε σε καρώ σημαια.
Δεν το είχα ξαναδεί από κοντά, τελικά είναι πολύ -
To είδαμε στον δρόμο με τη κοπέλα μου...η αντίδρασή της ήταν: 'χαδιάρικο είναι'
-
γουτσου-γουτσου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
γουτσου-γουτσου...girl talk
-
τι να πω και εγω ρε παιδια που το δικο μου το έχω παραγγείλει απο περυσι το Νοέβριο(φιατ παζαροπουλος) και το περιμένω μέσα στο Μαϊο!!...Πήρα το 1,2 lounge σε λευκό με ανοιγόμενη οροφη και δερματινα...γιαυτό τόση καθυστέρηση και καλα...
-
Στην Ιαπωνία ... βγαίνει και 5πορτο ...
Αστειεύομαι φυσικά!!!
Ειδική έκδοση του Nissan Micra. -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Μιας κ πλησιαζει κ μενα η ωρα που θα κανω παραγγελια θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια (δεν εχω προλαβει να παω σε αντιπροσωπεια οποτε οσοι θελετε βοηθηστε)
Κ ρωτω.Γιατι καποιος να μην επιλεξει την sport που περιλαμβανει τον εξοπλισμο της lounge??
Απο μεταλλικα μου αρεσει το 891 (Μαυρο Crossover) κ απο τα Pastel(εξοικονομω κ 350 ευρο) το 104 (Πορτοκαλι Calypso) κ το 111 (Κοκκινο Pasodoble)
3)Μιας κ ακομα δεν ειμαι σιγουρος για το χρηματικο ποσο που θα διαθεσω,εσεις σε ποιο θα δινατε προτεραιοτητα??Ζαντες αλουμινιου,ηλιοροφη ή δερματινο σαλονι??
4)Μενει να ξεκαθαρισω μεσα μου αν θα πρεπει να το παρω με το dualogic...(που μαλλον θα επιβαρυνει τον χρονο παραδοσης κ θα με αναγκασει λογικα να παω στην pop λογο χρηματων)
5)Τελος οσοι εχετε επισκεφτει αντιπροσωπειες κτλ μηπως εχετε κανα τιμοκαταλογο για τον επιπλεον εξοπλισμο??
6)Εχετε ιδεα ποσο θα τιμολογουνται τα αυτοκολητα (ολα το ιδιο ?? )Καμια γνωμη βρε παιδια??
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
6)Εχετε ιδεα ποσο θα τιμολογουνται τα αυτοκολητα (ολα το ιδιο ?? )Καμια γνωμη βρε παιδια??
1)To sport έχει σπορ καθίσματα τιμόνι, αεροτομή..και το lounge έχει Skydome kai κάτι αλλες λεπτομέριες στο εσωτερικο(τασάκι, θήκη στο κάθισμα του συνοδηγού κλπ,,)οι βασικές διαφορές αυτές είναι πάντως.
2)Aπο τα 3 προτιμώ το κόκκινο
3)Ηλιοροφή γιατι τα υπόλοιπα αν θες αργότερα μπορείς να τα βάλεις ενώ τη ηλιοροφή πολυ δύσκολα(αν πάρεις την lounge ειναι +300 εuro για να την κάνεις ανοιγόμενη
4)Το dualogik είναι +1000 euro..
5)www.fiatpazaropoulos.gr έχει πολλά λάθη στον εξοπλισμό αλλα μπορείς να πάρεις μια ιδέα
6)250 euro της οροφής-150 τα υπόλοιπα -
Ευχαριστω πολυ takisme
-
παρήγγειλα το 500 μου από τον παζαρόπουλο
1,2 lounge λευκό με vintage δέρμα, κλιματισμό + esp πράγμα που μας κάνει... ιούνιο (ίσως και ιούλιο).
η δικαιολογία για την αναμονή είναι πως το συγκεκριμένο 'σαλόνι' μπαίνει στην παραγωγή το μάρτιο. οι τιμές (12.500 για το 1,2), οι εξοπλισμοί & οι εγγυήσεις (5 χρόνια ή 500.000χλμ) είναι κλειδωμένες. για τα χρηματοδοτικά τους δεν έχουν ακόμη ιδέα. προς το παρόν είναι έντοκα, ίσως βγάλουν και άτοκο.
α,και κάτι ακόμα. εκτός από την τελική τιμή πρέπει κανείς να υπολογίζει και κάτι παραπάνω (100-200 ευρώ) για το κλειδί & τα σηματάκια στο πλάι (όχι τα αυτοκόλλητα, τα μεταλλικά), τα οποία μπαίνουν ως έξτρα αξεσουάρ όταν το αυτοκίνητο φτάνει στην αντιπροσωπεία.
και τέλος, για μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση χρωμάτων και συνδυασμών από εκείνην του http://www.fiat500.gr περάστε μια βόλτα από το http://www.fiat.co.uk
-
Ο χρήστης mefisto81 έγραψε:
παρήγγειλα το 500 μου από τον παζαρόπουλοΠοσα λεφτα εδωσες για το κλεισιμο της παραγγελιας??
για τα χρηματοδοτικά τους δεν έχουν ακόμη ιδέα. προς το παρόν είναι έντοκα, ίσως βγάλουν και άτοκο.
Πηρε το ματι σου αν θα ισχυσει το προγραμμα που δινεις τα μισα λεφτα αμεσα κ τα αλλα μισα μετα απο 2 χρονια??
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες mefisto81
-
A ναι...για πείτε λίγο τι παίζει με τα χρηματοδοτικά του 500αριού.
-
για το κλείσιμο θέλουν 1500, αλλά αυτό παίζει -ακόμη και με τους πωλητές στην ίδια αντιπροσωπεία. σε κάποιον γνωστό μου ζήτησαν 2.000, σε μένα 1.500 (ζήτω η ανοργανωσιά!)
για το χρηματοδοτικό το θέμα είναι στον αέρα. οι επιλογές που σου δίνουν είναι τα έντοκα της Fiat Credit, της Εμπορικής και της Eurobank. ρώτησα για το 50-50 αλλά δε γνωρίζουν/δεν απαντούν και παραπέμπουν στο μήνα παράδοσης οπότε και κλειδώνουν ο τρόπος πληρωμής/προκαταβολές/δόσεις,κλπ. το μόνο standard προς στιγμήν είναι η τιμή στην οποία κλείνεται το αυτοκίνητο.
ωστόσο, επειδή τόσο το πρόγραμμα 50 τώρα και 50 μετά από δύο χρόνια δεν έχει να κάνει με πολιτική της εδώ αντιπροσωπείας αλλά με marketing της Fiat Group σε όλη την Ευρώπη πιθανότατα θα ισχύσει και στην Ελλάδα. όπως θα ισχύσει και το κινητό συνεργείο και όλα τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν δεν μπορούν να αποφανθούν -τουλάχιστον στον παζαρόπουλο. στην πραγματικότητα νομίζω ότι ήξερα περισσότερα εγώ απ' ό,τι εκείνοι.
χρήσιμο tip: ακόμη δεν έχουν ούτε διαφημιστικά φυλλάδια (με εξοπλισμούς, κλπ) του αυτοκινήτου. μόνο δύο κόλλες Α4 με τον εξοπλισμό.
-
Η Πάτρα έχει γεμίσει με γιγαντοαφίσες του 500 και δίπλα με bold κεφαλαία γράφει 'ΗΡΘΑ'
@νδρέας
FIAT 5oo 2007