-
Γειά σας παιδιά
οδηγώ 50χμ καθημερινά Αττική Οδό με ένα 1600αρι αυτοκίνητο (κατανάλωση 10λ/100χμ). Σκέφτομαι να πάρω 125 η 250αρα μηχανή για την ίδια διαδρομή (με χαμηλές ταχύτητες οδήγησης).
-Τι κατανάλωση περίπου θα έχω;
-Είναι σημαντικά χαμηλότερη η κατανάλωση σε μία μηχανή σε σχέση με ένα αυτοκίνητο;Γενικά δε βρίσκω πολλές πληροφορίες για τη κατανάλωση σε μηχανές
Σας ευχαριστώ
-
Γειά σας παιδιά
οδηγώ 50χμ καθημερινά Αττική Οδό με ένα 1600αρι αυτοκίνητο (κατανάλωση 10λ/100χμ). Σκέφτομαι να πάρω 125 η 250αρα μηχανή για την ίδια διαδρομή (με χαμηλές ταχύτητες οδήγησης).
-Είναι σημαντικά χαμηλότερη η κατανάλωση σε μία μηχανή σε σχέση με ένα αυτοκίνητο;Γενικά δε βρίσκω πολλές πληροφορίες για τη κατανάλωση σε μηχανές
Σας ευχαριστώ
-
Γειά σας παιδιά
Σας ευχαριστώ
-
υπολογισε περιπου 5λ/100χλμ αλλα για τι μηχανη μιλας?
-
Kawasaki Eliminator125, Suzuki Marauder250 η Invader250
Αν ξέρει κανείς άλλα παρόμοια custom/touring μοντέλα κλασσικού στυλ και παρόμοιων κυβικών, ακούω προτάσεις
-
Σε αυτη την κατηγορια και στο στυλ που θελεις παιζουν και πολλα Κινεζικα Κορεατικα κτλ το Marauder ειναι νομιζω το πιο μουρατο απο ολα
-
Τα 125αρια απεκλεισε τα για Αττικη οδο.
Διαλεξε την πιο ξεκουραστη.
Καινε γυρω στα 4 λιτρα το πολυ σε σταθερη πορεια.
Θα εχεις διοδια 1,30 αντι για 2,70.
Μακρια απο Ασιατικες μηχανες.
Για σκουτερ το εχεις σκεφτει? Ειναι οτι πιο ξεκουραστο και ανετο, εχω σωθει.
Για καινουργια πας? -
Thanx παιδιά
γιατί όχι 125 σε Αττική Οδό; Σκοπεύω να οδηγώ χαλαρά και αργά.
Καινούργια ψάχνω
Σκούτερ δε μου πολυαρέσουν, δυστυχώς -
Αμα θες σωνει και καλα μοτοσυκλετα νομιζω αυτα που αναφερεις ειναι μια χαρα οσο για τεχνικα χαρακτηριστικα:
Kawasaki bn 125el. 12hp/9500rpm 112km/h max
Suzuki marauder250gz 19.9/8000rpm 137km/h max
Για το invader δεν βρηκα στοιχεια
-
Ο χρήστης DrAvalanche έγραψε:
Thanx παιδιάγιατί όχι 125 σε Αττική Οδό; Σκοπεύω να οδηγώ χαλαρά και αργά.
Καινούργια ψάχνω
Σκούτερ δε μου πολυαρέσουν, δυστυχώςΠιστεψε με δεν ειναι οτι το καλυτερο για αυτο το δρομο τα 125αρια... και ειδικα αν εισαι πισω απο φορτηγα....
Εγω με Χ-Μαχ 250 εχω σωθει... μου καιει λιγο κατω απο τα 5 λιτρα ανα 100 και δεν παω ηρεμα.... φυσικα σε μια φαση που απο την μεταμορφωση μεχρι το κοροπι δεν επεσα κατω απο τα 150 και με μεγιστο αρκετα πανω απο τα 160 μου εκαψε 10 λιτρα στα 100... αλλα ειπαμε... το ειχα παρακανει!!!
-
Ο χρήστης DrAvalanche έγραψε:
Thanx παιδιάγιατί όχι 125 σε Αττική Οδό; Σκοπεύω να οδηγώ χαλαρά και αργά.
Καινούργια ψάχνω
Σκούτερ δε μου πολυαρέσουν, δυστυχώςΟσο αργα και να οδηγεις στην Αττικη οδο τα 125αρια θα τα πηγαινεις κοντα στη τελικη τους, οποτε και θα δυσκολευεσαι σε επιταχυνση προσπερασματος η αναγκης και θα καις και πολυ καυσιμο και θα εισαι και πιο πολυ σφιγμενος αντι για χαλαρος.
Τωρα αν θες να πηγαινεις με 70-80 καλως, αλλα το θεωρω πολυ επικινδυνο παντως.
Προσωπικα πιστευω οτι τα 100 ειναι η ελαχιστη ταχυτητα που πρεπει να εχεις, (θα εισαι μηχανη μην ξεχνας και ο κινδυνος ειναι εκ των οπισθεν).
Αν εισαι τυπος που πιανεις την δεξια και πας σιγα παλι καλως, αλλα αυτο στη μηχανη εχει το ρισκο του.
Ας γραψουν και αλλοι συνφορουμιτες τη γνωμη τους. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Thanx παιδιά
γιατί όχι 125 σε Αττική Οδό; Σκοπεύω να οδηγώ χαλαρά και αργά.
Καινούργια ψάχνω
Σκούτερ δε μου πολυαρέσουν, δυστυχώςΟσο αργα και να οδηγεις στην Αττικη οδο τα 125αρια θα τα πηγαινεις κοντα στη τελικη τους, οποτε και θα δυσκολευεσαι σε επιταχυνση προσπερασματος η αναγκης και θα καις και πολυ καυσιμο και θα εισαι και πιο πολυ σφιγμενος αντι για χαλαρος.
Τωρα αν θες να πηγαινεις με 70-80 καλως, αλλα το θεωρω πολυ επικινδυνο παντως.
Προσωπικα πιστευω οτι τα 100 ειναι η ελαχιστη ταχυτητα που πρεπει να εχεις, (θα εισαι μηχανη μην ξεχνας και ο κινδυνος ειναι εκ των οπισθεν).
Αν εισαι τυπος που πιανεις την δεξια και πας σιγα παλι καλως, αλλα αυτο στη μηχανη εχει το ρισκο του.
Ας γραψουν και αλλοι συνφορουμιτες τη γνωμη τους.Μαζι σου...
Επειδη στην αττικη οδο εχω μπει κατα καιρους αλλοτε με παπι 100αρι σκουτερ 125αρι και σκουτερ 250αρι μπορω να πω οτι το ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ειναι το 250αρι ειτε τρεχεις ειτε οχι!!!
πας 100-110 σταθερα και εισαι κυριος και ασφαλης!!!
Κατανάλωση...