-
Άρρωστο για την ακρίβεια
-
Σημείωση, δεν αναφέρομαι στο πόλο.
-
Εμένα μου θυμίζει γκόμενα στημένη στον τοίχο αυτή η Corvette
-
εγω την γουσταρω τρελα την αμερικανα
Το Σαββατο εξω απο το Χαριλαου,στην πισω πλευρα,που ειναι η εισοδος του σπορτ καφε ηταν μια μαυρη αμερικανα ιδια παρκαρισμενη -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Εννοείς στην Αχαρνών, ανεβαίνοντας προς σταθμό αριστερά λίγα μέτρα μετά
τη ΔΟΥ Κηφισιάς; Τη χαζεύω πάντα όταν βρίσκομαι εκεί... Έχω εντοπίσει
άλλη μία στην Άρεως και Θερμποπυλών, σύνορα Κηφισιάς και Άνω Πεύκης.
Πάντως εγώ προτιμώ τις 635CSiΤην χαζεύω και'γω όποτε παιρνάω απο'κει
635CSi υπάρχει μια στην Ν. Ερυθραία.
-
-
ferrari 430 spider κοκκινη χτες κατα τις 3 στην πλατεια 208 στην αργυρουπολη, το γελιο ειναι οτι ειχε καμενα πισω φωτα!!
ιταλικο!!!
-
360 spider βγηκε απο εξαυμισα στην ηλιουπολη το περασμενο σαββατο και κανει πλεον πολυ βαβουρα
-
τι δουλεια ειχες εσυ στην πλατεια του 208?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι δουλεια ειχες εσυ στην πλατεια του 208?επαιζα!!!!
-
Aston Martin DB9 απόψε στον περιφερειακό Πολυγώνου.
Κατά τη γνώμη μου μακράν το ομορφότερο coupe. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Aston Martin DB9 απόψε στον περιφερειακό Πολυγώνου.
Κατά τη γνώμη μου μακράν το ομορφότερο coupe. -
chazlp1989...έλεος πια με αυτά τα posts.....
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
ferrari 430 spider κοκκινη χτες κατα τις 3 στην πλατεια 208 στην αργυρουπολη, το γελιο ειναι οτι ειχε καμενα πισω φωτα!!ιταλικο!!!
τη πλατεια πως τη πηρε η φερραρι??
ρωταω γιατι η συγκεκριμενη πλατεια(οπως προφανως θα ξερεις)ειναι η χαρα του πισωκινητου... -
Ο χρήστης trancer έγραψε:
ferrari 430 spider κοκκινη χτες κατα τις 3 στην πλατεια 208 στην αργυρουπολη, το γελιο ειναι οτι ειχε καμενα πισω φωτα!!
ιταλικο!!!
τη πλατεια πως τη πηρε η φερραρι??
ρωταω γιατι η συγκεκριμενη πλατεια(οπως προφανως θα ξερεις)ειναι η χαρα του πισωκινητου...σιγα μην βρεθει ανθρωπος να στριψει την 208 με ferrari
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
chazlp1989...έλεος πια με αυτά τα posts.....+1989.
Ημαρτον. -
Ρωτησα 'ντοπιο' να μου πει για την πλατεια 208, μιας κ δεν εχω ιδεα απο λεωφορεια, κ μαλλον εννοειτε την πλατεια Καναρια, ετσι?
Την εχω 'παρει' κ αυτη ναουμ (:lol:), αλλα καμια σχεση με μια ασημι Ε39 Μ5 με αλλαγμενες ε3ατμισεις που εχω πετυχει ορισμενες φορες, ενω κ μια αλλη φορα ειδα 'καγκουρεμενη' Celica (την τελευταια) να παιρνει ωραια γωνια με απλο αφημα. Ανωριμοτητες.
-
η πλατεια του 208 ειναι γνωστη και ως πλατεια ανεξαρτησιας και βρισκεται αργυρουπολη και οχι ηλιουπολη...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
η πλατεια του 208 ειναι γνωστη και ως πλατεια ανεξαρτησιας και βρισκεται αργυρουπολη και οχι ηλιουπολη......άλλωστε αυτό το λένε και οι συντεταγμένες του GPS!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
η πλατεια του 208 ειναι γνωστη και ως πλατεια ανεξαρτησιας και βρισκεται αργυρουπολη και οχι ηλιουπολη...Sorry τοτε. Aλλα δε νομιζω να πειραζει πολυ, ολη η περιοχη α3ιζει, σωστα?
Προσπα8ω να τα μπαλωσω.
Τελος το off-topic.
Carspotting [#3]