-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ξεφεύγει αρκετά από τις προτεραιότητές σου, καθώς επίσης και σε τιμή (ίσως να φτάνει και τα 40.000 ευρώ) ως καινούρια, αλλά αν την βρεις μεταχειρισμένη του χρόνου δες την !! Ίσως να υποστηρίζεται και από το δίκτυο της BMW (ομολογώ, πως δεν έχω ιδέα) ...
Διάβασε εντυπώσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά ...Δεν ξέρω εάν υποστηρίζεται ή όχι, κόστος αγοράς 29-30000
-
Νέες επιλογές στην κατηγορία SUV....
- Μitsubishi Outlander (New) 2.0 DiD (140HP)
[b][color=red]Tιμή: 24000
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Νέες επιλογές στην κατηγορία SUV....- Μitsubishi Outlander (New)
Έχουν ακουστεί καλά λόγια. Το μοτέρ είναι της VW ενναλακτικά μπορείς να δείς και τα δίδυμακια του ( Peugeot και Citroen ) αν και μάλλον θα τα απορίψεις λόγω καταγωγής. Νομίζω τα 2 γαλλικά θα έχουν μοτέρ PSA οπότε μάλλον τα απορρίπτεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
- Μitsubishi Outlander (New)
Έχουν ακουστεί καλά λόγια. Το μοτέρ είναι της VW ενναλακτικά μπορείς να δείς και τα δίδυμακια του ( Peugeot και Citroen ) αν και μάλλον θα τα απορίψεις λόγω καταγωγής. Νομίζω τα 2 γαλλικά θα έχουν μοτέρ PSA οπότε μάλλον τα απορρίπτεις
...και ο 'dci' του Χ-Τrail πρέπει να είναι 'γαλλικός' (Renault), αλλά τί τα θες, το θέμα είναι να μην σου 'κάτσει στραβή' (αρχής γενομένης από το ελληνικό 'πετρέλαιο κίνησης') ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
- Μitsubishi Outlander (New)
...και ο 'dci' του Χ-Τrail πρέπει να είναι 'γαλλικός' (Renault), αλλά τί τα θες, το θέμα είναι να μην σου 'κάτσει στραβή' (αρχής γενομένης από το ελληνικό 'πετρέλαιο κίνησης') ...
Βρε παιδιά, γιατί με 'τρομάζετε' με την ποιότητα των πετρελαίων στην Ελλάδα?? Άν δεν βάζεις απ'όπου νά'ναι αλλά από 1 σταθερό βενζινάδικο ποιότητος SHELL-BP-EKO τότε πάλι έχεις πρόβλημα??
Πετρέλαιο είναι η μόνη μου επιλογή, δεν το συζητώ κάν........
ΥΓ: Η ζυγαριά άρχισε να γέρνει πρός το ολόφρεσκο X-Trail με τα 173ΗΡ.....άλλες προτάσεις??
-
Με Γαλλικό μοτέρ?
Προσωπικά προτιμώ το Outlander είναι και πιο φρέσκο από το φ/λ του X-trail. -
επιτελους φτιάξαν το καντραν του X-trail, το παλιο ήταν ΑΙΣΧΟΣ!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
:offtopicviii: επιτελους φτιάξαν το καντραν του X-trail, το παλιο ήταν ΑΙΣΧΟΣ!Έχεις απόλυτο δίκιο!! Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αγόρασα το Primera (που έχει χειρότερο) και πήρα Almera πρίν 2 έτη...
-
Τα C-Crosser και 4007 θα φοράνε τον 2.2 με τα 160 άλογα ( συνεργασία PSA-Ford ) και αναμένεται να είναι ακριβότερα και καλύτερα εξοπλισμένα από το Outlander. Λανσάρισμα στην Γαλλική αγορά τον Ιούλιο.
Το Antara το είδες? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα C-Crosser και 4007 θα φοράνε τον 2.2 με τα 160 άλογα ( συνεργασία PSA-Ford ) και αναμένεται να είναι ακριβότερα και καλύτερα εξοπλισμένα από το Outlander.Λανσάρισμα στην Γαλλική αγορά τον Ιούλιο.Ποιά είναι αυτά?? Δεν τα ξέρω.... ....τα βρήκα στο Ιντερνετ, μα καλά, γαλλικό τζίπ??? ΠΟΤΕ!!
Το Antara το είδες?
Απορρίπτεται διότι:
α) Είναι 300+ κιλά βαρύτερο
β) Έχει -23 άλογα λιγότερα
γ) Έχει -150 λίτρα χώρο αποσκευών μικρότερο -
Τα δίδυμα αδελφάκια του Mitsubishi Outlander. Κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο με το Outlander απλά έχουν μοτέρ PSA και διαφορετικές ρυθμίσεις ανάρτησης. -
H επίσκεψή μου στην BMW εδώ χθες & η λεπτομερέστατη παρουσίαση της ανανεωμένης 3άρας, με γοήτευσε ιδιαίτερα!!
Επίσης, δεν ξέρω για την Ελλάδα αλλά εδώ πωλείται η 320d με αναβαθμισμένο κινητήρα & ιπποδύναμη 177ΗΡ
Μάλλον - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - εδώ καταλήγω.....
-
-
Συγχαρητήρια, εξαιρετική επιλογή, καλορίζικη!
Οψέποτε έρθεις Ελλάδα όμως, μία είναι η λύση: ΑΠΟΔΕΙΞΗ σε κάθε γέμισμα, ώστε αν ω μη γένοιτο το καύσιμο είναι μαζούτ, να μπορείς να του το κλείσεις του αλήτη.
Μπες στο site του Υπουργείου Ανάπτυξης ή και στο http://www.bloka.com να δεις τι γίνεται...
Και για βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού, το ίδιο θα έλεγα... -
Πολύ καλή επιλογή...στο ξύλο είμαι αντίθετος...αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.
-
Καλημέρα.
Σας ευχαριστώ παιδιά......
Νίκο δεν θα έχει ξύλο, απλά το κουμπί ήθελα να δείξω.
-
Ωραίος
-
Μπράβο, πολύ καλή επιλογή. Σκέφτομαι να την αγοράσω και εγώ
Εάν επιτρέπεται πόσο πήγε, έτσι για να κάνω μια σύγκριση με τις δικές μας τιμές ; -
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
Μπράβο, πολύ καλή επιλογή. Σκέφτομαι να την αγοράσω και εγώ
Εάν επιτρέπεται πόσο πήγε, έτσι για να κάνω μια σύγκριση με τις δικές μας τιμές ;Όταν λές 'δικές μας' εννοείς τιμές Κύπρου?
Λοιπόν, η αρχική τιμή βασικής έκδοσης είναι 32.800 Euro και μαζί με τα πακέτα Advance (1.070 Euro), Comfort (1.900 Euro), κάτι ψιλοπράγματα μέσα (460 Euro) και το Μεταλλικό Χρώμα (770 Euro), η τελική τιμή ανεβαίνει στα 37.000 Euro.
ΥΓ: Δέν είναι αυτή η τιμή που πληρώνω εγώ όμως έτσι?? Έχω πολύ μεγάλη έκπτωση σε αυτήν την τιμή.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
H επίσκεψή μου στην BMW εδώ χθες & η λεπτομερέστατη παρουσίαση της ανανεωμένης 3άρας, με γοήτευσε ιδιαίτερα!!Επίσης, δεν ξέρω για την Ελλάδα αλλά εδώ πωλείται η 320d με αναβαθμισμένο κινητήρα & ιπποδύναμη 177ΗΡ
Μάλλον - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - εδώ καταλήγω.....
απλά !!! απόλυτα balanced αυτοκίνητο !!!!!
άψογο από όποια μεριά κι αν το δω ... για τα γούστα μου ....
χρώμα ???? ποντικί ?
με γεια !!!!
Επιλογή Diesel