-
να μας κανεις μια ευγενη προσφορα σε χαμηλη τιμη μωρε...
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα το μουσταρδι κανει 1700ε επιπλεον?ποιος το βαφει? ο αλονσο?
(όντως +1700 πάει??!!)
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
καλα το μουσταρδι κανει 1700ε επιπλεον?
ποιος το βαφει? ο αλονσο?
(όντως +1700 πάει??!!)
+1700ε από τα μεταλλικά (μπλέ/γκρί) και +2200ε από τα μη μεταλλικά (κόκκινο/μαύρο/τιρκουάζ)
-
Μπας και είναι εκείνο το μουσταρδί με την ειδική σύνθεση που το καθιστά αλεξίσφαιρο, που δε γρατζουνιέται, που καθαρίζει μόνο του από τις κουτσουλιές και που φιλτράρει και μετατρέπει το νερό της βροχής σε 100άρα αμόλυβδη και τη θερμότητα σε ηλεκτρική ενέργεια?
-
-
παιδια κανα νεωτερο απο τις εκδοσεις του κλιο rs?
τι εκπτωσεις παιζουν στους ντιλερ?
εχω ξαδερφο που ετοιμαζεται να το αγορασει και οποια βοηθεια ευπροσδεκτη, ακομα και με πμ.
ευχαριστω -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
παιδια κανα νεωτερο απο τις εκδοσεις του κλιο rs?τι εκπτωσεις παιζουν στους ντιλερ?
εχω ξαδερφο που ετοιμαζεται να το αγορασει και οποια βοηθεια ευπροσδεκτη, ακομα και με πμ.
ευχαριστωΕμένα μου έκαναν 700ε έκπτωση , άλλοι 2 dealers μου είπανε για 500ε
Τώρα εάν βρείς κανένα ετοιμοπαράδοτο καί εκτελωνισμένο ήδη ίσως κάνουν και κάτι καλύτερο......Αυτά όμως για 24000ε που είχαν γραφτεί τελείωσαν....ήταν κάποια κόκκινα και μαύρα νομίζω που δόθηκαν σε αυτά τα λεφτά αλλά τελείωσαν από ότι μου είπαν τον Οκτώβριο
-
Και εμένα περίπου στα 700€ έφτασε η έκπτωση. Ανάλογα με τον dealer θα βρεις από 500 έως 700 μείον.
΄
Άσχετο με το παραπάνω:
Τώρα που κάνω ευλαβικό στρόσιμο, πότε να αλλάξω τα πρώτα λάδια;
Στα 1000χλμ , στα 5000χλμ ή όπως μου είπαν στη Renault στα 20000χλμ ; -
Αλλαξε τα στα 1000 καλυτερα.
Εγω ετσι ειχα κανει με το δικο μου...
20.000 χλμ ειναι πολλα για τετοιο αυτοκινητο...Καθε 7500 ειναι καλα αναλογως της χρησης βεβαια.Κ μην ακουω για ευλαβικα στρωσιματα...Κυνηγα το απο την αρχη(βλεπε Italian tuning)...
-
1000 διαφωνω ειναι λιγα.
συνηθως απο οσο λενε....(αντε βγαλε ακρη μετα απο ενα σημειο)
τα πρωτα λαδια εχουν καποια ειδικα προσθετα για να προστατευουν το μοτερ επειδη ειναι τα πρωτα του χλμ...και γενικα επειδη ολο και καποιο γρεζακι και υπολειμα υπαρχει μεσα καλο ειναι αυτα τα λαδια να ταλλαζετε πριν αποφασισετε να το σκισετε ασχημα....
εγω στο δικο μου τα ειχα κρατησει ως τα 5000 με το ζορι ομως
-
-
Καλά μη βάζεις τέτοιες φωτογραφίες από R3 και περιμένει ο JTGANG φλόγες και τέτοια....
-
Πρεπει να σταματησω να διαβαζω το συγκεκριμενο τοπικ... Εχετε δει ενα clio sport που εκ-καγκουρευεται(!) σιγα σιγα στο χαριλαου,στην πλαστηρα;;;Τι να σκεφτοταν αραγε οταν το αγοραζε ο ιδιοκτητης του...;
-
να του κάνουμε κατάσχεση !!!!
-
Οχι,οχι!!!Ειμαι περιεργος να δω πως θα το κανει...μεχρι στιγμης εχει την ψηλη αεροτομη πισω(οπως τα c2)κ εβαλε ασπρες ultraleggera(το αυτοκινητο ειναι μπλε μεταλλικο)...Θα το βγαλω μια φωτο να το δειτε!
-
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Youtube VideoΑυτός ο άσχετος ο παππούς που οδηγάει στο βιντεάκι ποιός είναι ρε παιδιά???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αλλαξε τα στα 1000 καλυτερα.
Εγω ετσι ειχα κανει με το δικο μου...
20.000 χλμ ειναι πολλα για τετοιο αυτοκινητο...Καθε 7500 ειναι καλα αναλογως της χρησης βεβαια.Κ μην ακουω για ευλαβικα στρωσιματα...Κυνηγα το απο την αρχη(βλεπε Italian tuning)...
Ευλαβικό, ευλαβικότατο.
Θα το πάω μέχρι τα 1000χλμ μέχρι τις 3000-3500σαλ και μετά σταδιακό άνοιγμα μέχρι τα 5000χλμ.
Έπειτα θα ξεκινήσω το σκίσημο
Τα λαδάκια μάλλον θα τα αλλάξω στα 5000χλμ και μετά κάθε 5000-7500 ανεξαρτήτως χρήση. Αν το καλοσκεφτείς το κόστος τους δεν είναι τόσο σημαντικό μπροστά στη προστασία του κινητήρα! -
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Μου άναψες φωτιές
Renault Clio RS 197