-
Ντοπιο ? και προσιτο ?
Α δεν μενεις εδω στην Ελλαδα ?
-
όχι Porsche, γενικά γερμανικό.
Ελλάδα μένω, αλλά πέτυχα ένα καλό άσρπο κάθετο μια μέρα και με αποπροσανατόλισε λίγο
σιγά σιγά όμως 'επαναπατρίζομαι' στη πραγματικότητα -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
όχι Porsche, γενικά γερμανικό.Ελλάδα μένω, αλλά πέτυχα ένα καλό άσρπο κάθετο μια μέρα και με αποπροσανατόλισε λίγο
σιγά σιγά όμως 'επαναπατρίζομαι' στη πραγματικότηταTi ειναι ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ti ειναι ?
μεταξεταστέος!
αύριο με τον κηδεμόνα σου/8 =MB W114/115 η άσπρη του ΚΡ πιο συγκεκριμένα.
-
για σερμεντε μιλαμε .....μμμαλιστα !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Α... δεν ξερω , εμενα μου τα διαβαζει ο φιλος μου απ'την Γερμανια απ'το skype και τους παιρνει τηλεφωνο για λεπτομερειες , μετα παει και τα βλεπει αν αξιζουν απο κοντα , οταν εχουν ενδιαφερον απ'τις φωτο που του στελνουν .
Αγαπητε wannabe οτι ....... ψαξτω περισσοτερο λενε οι παλιοι ........Σε ποια πόλη βρίσκεται; Αν χρειαστεί, θα μπορούσε να κάνει μια εξυπηρέτηση (με το αζημίωτο, φυσικά!);
Τουλάχιστον να μην ανεβαίνω τσάμπα... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
α, εσύ έχεις στήσει proxyοτι γυαλίζει γυαλίζει αλλα το κυπαρισσί με το lemon green μεσα είναι ενδιαφέρον πρέπει να πω
anyway είναι ολίγον ακριβό για εμένα τώρα
έλεγα να αρχίσω πιο ήπια με κάτι ντόπιο και προσιτό αλλά με 10 που έχει μια /coupe και υπόλοιπα ίσως να πέσω με τη μια στα βαθιά = SCδεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα να αρχισεις με porsche για πολους λογους ...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
α, εσύ έχεις στήσει proxy
οτι γυαλίζει γυαλίζει αλλα το κυπαρισσί με το lemon green μεσα είναι ενδιαφέρον πρέπει να πω
anyway είναι ολίγον ακριβό για εμένα τώρα
έλεγα να αρχίσω πιο ήπια με κάτι ντόπιο και προσιτό αλλά με 10 που έχει μια /coupe και υπόλοιπα ίσως να πέσω με τη μια στα βαθιά = SCδεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα να αρχισεις με porsche για πολους λογους ...
Ε...ναι... συμφωνώ... εκτός αν είναι για κανένα 924...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Α... δεν ξερω , εμενα μου τα διαβαζει ο φιλος μου απ'την Γερμανια απ'το skype και τους παιρνει τηλεφωνο για λεπτομερειες , μετα παει και τα βλεπει αν αξιζουν απο κοντα , οταν εχουν ενδιαφερον απ'τις φωτο που του στελνουν .
Αγαπητε wannabe οτι ....... ψαξτω περισσοτερο λενε οι παλιοι ........Σε ποια πόλη βρίσκεται; Αν χρειαστεί, θα μπορούσε να κάνει μια εξυπηρέτηση (με το αζημίωτο, φυσικά!);
Τουλάχιστον να μην ανεβαίνω τσάμπα...Eλα D-Jet , ειναι κοντα στην Στουτγκαρδη .
Nai θα σου γραψω τηλαφωνο η αν μπαινεις στο skype , μιλαμε με τις ωρες ..
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τέλεια!
Δυστυχώς δεν έχω skype ( ).
Αν βρω τίποτα που να αξίζει πραγματικά τότε ίσως χρειαστώ τη βοήθειά σου να του πεις να το δει (φωτό και τέτοια και να τηλεφωνήσω στον πωλητή δεν έχω πρόβλημα να τα κάνω εγώ απλά για το φόβο των ιουδαίων αν μπορεί να του ρίξει μια ματιά από κοντά)Ευχαριστώ APR!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τέλεια!
Δυστυχώς δεν έχω skype ( ).
Αν βρω τίποτα που να αξίζει πραγματικά τότε ίσως χρειαστώ τη βοήθειά σου να του πεις να το δει (φωτό και τέτοια και να τηλεφωνήσω στον πωλητή δεν έχω πρόβλημα να τα κάνω εγώ απλά για το φόβο των ιουδαίων αν μπορεί να του ρίξει μια ματιά από κοντά)Ευχαριστώ APR!
ανασταση....
το γλυτωσαμε το τζουφιο ταξιδι
θα ανεβουμε μονο για τα τελικα ψωνια ετσι? -
-
-
δυσκολη η αποφαση KP61 μου , σκεψου να φερει ενα τετοιο , και να του πεις ........ Που πας μ 'αυτο , εβγαλες τον τουιτη βολτα φιλε D-JET ?
θελει ...ψαξιμο
αγαπητε εγω ειμαι της αρχης, παπουτσι απ τον τοπο σου.....κι οτι κατσει...
αλλα αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους!!!
βεβαια οπως εχουμε ξαναπει, μερικες φορες τα ψωνια ειναι καλυτερα να γινονται εξω! -
Nαι αλλα οχι και ... μιτσουκο
-
οχι αλλα ενα boxter θα το φοραγε δεν θα τον χαλαγε
-
-
Υπάρχει και μια άλλη παροιμία 'πόρσε από τον τόπο σου? θα είναι μπερδεμένο...' (δικιά μου...)
που να βρεθεί αμαιμούδευτη 911 σε λογική τιμή στην Ελλάδα? -
-
Aυτον τον βλεπω να του παιρνουν την λισανς για κανενα χρονο , με τα φτερακια μαιμου αν ερθει κατα δω ........τωρα που τα μαθανε τα κολπα ...........
Classic Porsche Forum