-
Χαλκιδική...την έχετε σίγουρα ονειρευτεί...
Νομίζω ότι βρήκα τα κίνητρα της ΕΘΕΑ πίσω από τη φετινή προκήρυξη. Πρέπει να έχουν κάνει σύμβαση με το Σόγαμπρο.
-
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ..... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ..ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ???
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
yugo εγραψε
Επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει με πιο σκεπτικό κάνει τόσο ριζική αλλαγή η ΕΘΕΑ στο θεσμό που είχε τη μεγαλύτερη άνοδο τα τελευταία 3 χρόνια, δηλαδή τα σπριντ; Ακόμα και ο πιο ερασιτέχνης κόουτς θα σου πει ότι 'ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις', ο δικός μας κόουτς δεν το ξέρει αυτό;Δεν εχουμε Κοουτς αγαπη μου...ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!
ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.[/quote]Ποια η σημερινή σύνθεση της ΕΘΕΑ και ποιά τα 'αγωνιστικά' προσόντα των μελών της?
-
[quote='alfa145
Ποια η σημερινή σύνθεση της ΕΘΕΑ και ποιά τα 'αγωνιστικά' προσόντα των μελών της?[/quote]ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποια η σημερινή σύνθεση της ΕΘΕΑ και ποιά τα 'αγωνιστικά' προσόντα των μελών της?
ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ !
ΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ Π.Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΠΙΚΡΑ.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ?
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ 'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ'......
Υ.Γ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ Α112 (ΘΥΜΑΣΑΙ?) ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ Γ------Υ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΒΡΟΧΙΝΟ ΑΓΩΝΑ?
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ -
Ο χρήστης alfa145 έγραψε:
Ποια η σημερινή σύνθεση της ΕΘΕΑ και ποιά τα 'αγωνιστικά' προσόντα των μελών της?
ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ !
ΧΡΗΣΤΟ **ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ Π.Χ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?**Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΠΙΚΡΑ.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ?
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ 'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ'......
Υ.Γ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ Α112 (ΘΥΜΑΣΑΙ?) ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ Γ------Υ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΒΡΟΧΙΝΟ ΑΓΩΝΑ?
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ rallygr ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ......ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ...
- ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ....ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΚΑΙ
- ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ....
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ , ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ .
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ( δεν εχω ποιος εισαι ,παντως φιλος εισαι σιγουρα) ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .... ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ..... ΙΣΧΗ ....
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΕΥΧΟΜΑΙ .
-
για μια ακόμα χρονιά απόν η Κρήτη απο το κύπελο ασφάλτου
μπράβοοοοοοοοοοοοοοο και του χρόνου
-
Ο χρήστης eg έγραψε:
για μια ακόμα χρονιά απόν η Κρήτη απο το κύπελο ασφάλτουμπράβοοοοοοοοοοοοοοο και του χρόνου
Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο.. πήραμε πανελλήνιο στον Ομαλό
Χρόνια πολλά Μανώλη και σε περιμένουμε.
-
Ο χρήστης eg έγραψε:
για μια ακόμα χρονιά απόν η Κρήτη απο το κύπελο ασφάλτου...Λάθος διατύπωση φίλε... ταιριάζει καλύτερα ... 'Για μια ακόμα χρονιά η Κρήτη στο κλάσιμο από τα αφεντικά'
-
etsi apla gia na katalavo
exei i attiki kanena kektimeno oti oi perissoteroi agones tha prepei na einai gyro apo tin athina?
tosa xronia pou oi agonizomenoi apo tin voreia ellada eprepe na katevenoun notia gia na symmetexoun se agones asfaltou kala itan?
tora apotoma enoxlise orismenous (pou outos i allos mporoun na anteksoun an xreiastei oikonomika akoma enan agona peran ton 200xlm.)
ti na poun kai oi kritikoi agonizomenoi...
filoi... legete panellinio protathlima asfaltou oxi kypello asflatou attikis kai perixoron...
an to programma eixe 1 agona stin thraki 2 stin thessaloniki 1 stin ditiki ellada, 1 stin kentriki ellada, 2 stin attiki, 1 stin peloponiso kai 1 stin kriti tote tha legotan dikaios panellinio protathlima asfaltou...
kali protoxronia se olous
kai eithe i nea agonistiki xronia na exei antagonismo se oles tis katigories...
kai stous agonizomenous (odigous kai synodigous) efxome kalous agones kai propanton kalous termatismousΓράφε Ελληνικά! [kouk]
-
Ο χρήστης gpimages έγραψε:
etsi apla gia na katalavo
exei i attiki kanena kektimeno oti oi perissoteroi agones tha prepei na einai gyro apo tin athina?
tosa xronia pou oi agonizomenoi apo tin voreia ellada eprepe na katevenoun notia gia na symmetexoun se agones asfaltou kala itan?
tora apotoma enoxlise orismenous (pou outos i allos mporoun na anteksoun an xreiastei oikonomika akoma enan agona peran ton 200xlm.)
ti na poun kai oi kritikoi agonizomenoi...
filoi... legete panellinio protathlima asfaltou oxi kypello asflatou attikis kai perixoron...
an to programma eixe 1 agona stin thraki 2 stin thessaloniki 1 stin ditiki ellada, 1 stin kentriki ellada, 2 stin attiki, 1 stin peloponiso kai 1 stin kriti tote tha legotan dikaios panellinio protathlima asfaltou...
kali protoxronia se olous
kai eithe i nea agonistiki xronia na exei antagonismo se oles tis katigories...
kai stous agonizomenous (odigous kai synodigous) efxome kalous agones kai propanton kalous termatismousΓράφε Ελληνικά! [kouk]
ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ , ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ gpimages .....
ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΑΘΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΟΣΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ..........
Α .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΗΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ , ΜΑΘΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ......
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ .......ΕΧΕΙ **ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ **ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΛΥ .........ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 450 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ .....
(βλεπεις ..εμεις εδω κατω δεν ειμαστε με gμαγκες , εχουμε το **d
** απ'το δαγκες -
.........ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 450 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ
Παντως στους αγωνες ραλλυ ασφαλτου και πιο συγκεκριμενα στο φετινο ραλλυ παλλαδιο χωρις τα ιστορικα υπηρχαν 101 συμμετοχες και απο αυτες μολις 80 ισως και πιο λιγες ηταν απο Αττικη και μιλαμε για αγωνα μεσα στην Αθηνα.Στο ραλλυ Αχαιος αγωνα που παραδοσιακα στηριζεται σε συμμετοχες απο Αθηνα μολις 48 εκκινησαν (πιο λιγες απο το ραλλυ Φιλλιπος που ειχε 55) και μεσα σε μια χρονια με ελαχιστους ασφαλτινους αγωνες κοντα στην Αττικη.Στη Λαμια που ηταν στο ΠΠΡ υπηρχαν στο ασφαλτινο σκελος περιπου 90 συμετοχες οσες και στον αντιστοιχο αγωνα του ΠΠΡ το ΔΕΘ που ειχε 91.Και αν αναφερθουμε στους ελαχιστους θεατες που υπηρχαν φετος στην Αττικη που ειναι κορεσμενη απο αθλητικα γεγονοτα και συγκεκριμενα στο ραλλυ παλλαδιο τοτε δικαιως η αποκεντρωση των ραλλυ.Αλλα απο τον υδροκεφαλισμο της Αθηνας περασαμε στο αλλο ακρο τον υδροκεφαλισμο στην Χαλκιδικη.
-
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΆ ΤΟ 2008...
Θετικά τά σχόλια, από τούς άμεσα εμπλεκόμενους , στό rally.gr , γιά τό πρωτάθλημα ράλλυ καί τό κύπελο χώματος . Μπράβο στην ΕΘ.Ε.Α.
Καλή χρονιά.
Πρόγραμμα αγώνων 2008