- 

Ο χρήστης madox έγραψε: 
 bazeliakosΣας έχουν φάει λάχανο οι γαύροι. 
- 

Ο χρήστης Patrinos έγραψε: bazeliakos Σας έχουν φάει λάχανο οι γαύροι. Γιατί ψέματα είναι; 
- 

Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε: bazeliakos Σας έχουν φάει λάχανο οι γαύροι. Γιατί ψέματα είναι; να και μία δικιά μας..... 
- 

Ο χρήστης toyotaman έγραψε: bazeliakos Σας έχουν φάει λάχανο οι γαύροι. Γιατί ψέματα είναι; να και μία δικιά μας..... Τώρα το κατάλαβες; 
 Τόσο καιρό το λέω...
- 

Παιδιά συγνώμη για ο τριπλό ποστ, αλλά μου κόλλησε το net... 
- 

Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε: 
 Παιδιά συγνώμη για ο τριπλό ποστ, αλλά μου κόλλησε το net...δεν πειράζει...... 
 όσο περισσότεροι ...τόσο καλύτεροι.......
- 

Ο χρήστης toyotaman έγραψε: Παιδιά συγνώμη για ο τριπλό ποστ, αλλά μου κόλλησε το net... δεν πειράζει...... 
 όσο περισσότεροι ...τόσο καλύτεροι.......
- 

Ποιο τριπλό ποστ; 
- 

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: 
 Ποιο τριπλό ποστ;Αυτός o explorer θα με τρελάνει... 
 Είπα κι εγώ να του δώσω μία ευκαιρία μέρες που είναι, αλλά σε αλεπού θα ξαναγυρίσω...
 Τέσπα εμένα μου εμφάνιζε τρία πόστ...
- 

Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε: Ποιο τριπλό ποστ; Αυτός o explorer θα με τρελάνει... 
 Είπα κι εγώ να του δώσω μία ευκαιρία μέρες που είναι, αλλά σε αλεπού θα ξαναγυρίσω...
 Τέσπα εμένα μου εμφάνιζε τρία πόστ...βάλε την αλεπουδίτσα...είναι πονηρή.... 
- 

Μιά και υπάρχει τόσο φανατισμός μετά το ντέρμπυ και εν' οψη του παιχνιδιού της Τετάρτης επαναφέρω την ψηφοφορία. 
- 

Δεν υπαρχει λογος τα αποτελεσματα ειναι ξεκαθαρα. +ποστ λοιπονου.... 
- 

Mόνο 29% έχετε παρόλο τις επιπλέον ψήφους που έρριξε ο Krus... 
- 

Εγώ είμαι βαζελάκι 
- 

Προς τους συντονιστές. 
 Μπορώ να δώσω ένα λινκ όπου μπορούν να ψηφίζουν τις ομάδες που υποστηρίζουν;
- 

Aει κατουρα ρε!!! Ολυμπιακαρα λεμε,μπορει να κλειδωθει. 
- 

Ο χρήστης Patrinos έγραψε: 
 Προς τους συντονιστές.
 Μπορώ να δώσω ένα λινκ όπου μπορούν να ψηφίζουν τις ομάδες που υποστηρίζουν;Δεν σε έπιασα, σπάστα και ξαναρίχτα! - Να δώσεις λίνκ του 4ΤΦ γι αυτήν την ψηφοφορία?
- Να δώσεις άλλο λίνκ στα μέλη του 4ΤΦ για να ψηφίζουν κι εκεί?
- Να ψηφίζουν ποιοι?
- Να ανοίξεις νέο θέμα με λινκ για άλλους?
- Να ανοίξεις ψηφοφορία για να δεις αν πρέπει να δώσεις λινκ που να ψηφίζουν αλλού?
 Αφού αφορά mod, γιατί δεν στέλνεις ΠΜ? (αφού πρώτα γράψεις κατανοητά τι θέλεις να κάνεις) 
- 

Oσοι θέλετε να ψηφίσετε την ομάδα σας μπορείτε να το κάνετε εδώ. edit [kouk] Νομίζω ότι πρέπει να κάνετε εγγραφή στο φόρουμ edit [kouk] 
- 

Πατρινέ, ποιός ακριβώς είναι ο σκοπός, του να βάλεις ένα link, σε άλλο Φόρουμ, για ένα θέμα ίδιο με αυτό στο οποίο κάνεις την δημοσίευση? 
- 

Ποιάν ομάδα υποστηρίζετε;