-
-
Εξαιρετικα αυτοκινητα τα ΜΧ-5 σας Μανο.
Εκανα μερικους γυρους με ενα μαυρο νεας γενιας το Σαββατο (δε θυμαμαι πώς το λένε το παιδι) και μου αρεσε τρομερα το ζύγισμά του.
(μετα πήγα και καβαλησα τον 'Buckaroo' του Βασιλη,και στανιαρησα )
-
Και οδήγησες το 1,8 που να μπεις σε 2λιτρο.
την επόμενη φορά..
-
Παιδιά είστε φοβεροί!
Ζηλεύω.....
-
-
Μου αρέσει επίσης που η δίπλα πίστα καρτ έχει πληθώρα εναλλακτικών διαδρομών...
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Youtube Videocheers
Στο 3:50 ποσο αναποδο δινεις;Λιγο αποτομα δε σου γυρισε εκει;Παντως ειναι απο τα επικινδυνα σημεια της πιστας γιατι ο τοιχος ειναι κοντα...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
cheers
Στο 3:50 ποσο αναποδο δινεις;Λιγο αποτομα δε σου γυρισε εκει;Παντως ειναι απο τα επικινδυνα σημεια της πιστας γιατι ο τοιχος ειναι κοντα...
Ναι απότομα γύρισε καθότι έκανα λάθος, η μεταφορά βάρους ήταν αρκετή για να το γυρίσει αρκετά, εκεί είμαι με 4η να γεμίζει.
Ωραίο ανάποδο όμως..... -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
cheers
εκει πρεπει να δεις ποσο αναποδα ειχε παρει γνωστος 106κιας
-
-
Λοιπον μπηκα σημερα στην πιστα πρωτη φορα(καρτ και τετοια δεν πιανονται ε?),μου αρεσε αρκετα,στο τελος με τραβουσαν για να βγω ,ημουν με Καρινα Ε του 92,με σχετικα καλα λαστιχα και τελειωμενο συμπλεκτη, μετα απο καμμια 20αρι συνολικα γυρους καταφερα να γυριζω στο 1.53 ,πως το βλεπετε συμπαθητικο η ειμαι εντελως κουλαδι? δωστε μου λιγο μια ταξη μεγεθους
-
Μια χαρούλα τα πήγες,αν και,τις πρωτες φορες στην πίστα,καλύτερα να αποφευγει κανεις τα χρονόμετρα.
-
Τα πήγες πάρα πολύ καλά από χρόνο, αν και το σημαντικό τις πρώτες φορές είναι να αποκτήσεις την εξοικίωση με το περιβάλλον της πίστας και με το αυτοκίνητό σου στο όριο. Μάλλον κόλλησες οριστικά και το μικρόβιο της πίστας!
-
Αν το κάνεις για το κέφι σου, καλό είναι να αποφεύγεις τα χρονόμετρα γενικότερα. Εκτός αν μπορείς να τα βλέπεις καθαρά ενημερωτικά.
Τουλάχιστον στην αρχή. Η πίστα δεν είναι εύκολο πράγμα.
Μια χαρά τα πήγες!
-
Εχετε δικιο για το χρονομετρο,δεν το ειχα εγω,φιλος απο εξω,απλα ηθελα μια ταξη μεγεθους,ας πουμε 2 μηχανες με φουλ σλικ γυρνουσαν στο 1.40 περιπου,αλλωστε τελειος γυρος οπως καταλαβα ερχεται σχετικα σπανια,ολο και κατι θα ξεφυγει,οποτε η προτεραιοτητα ειναι ο χαβαλες που λετε και σεις.
Αντε ποτε θα κανονισουμε καμμια φορουμικη συναντηση ?(το μικροβιο hammer με εχει κυριευσει αυτη τη στιγμη ) -
Οι μηχανες αυτες,κανανε βόλτα.
Καπου κατα το Μαρτιο,καποιο σαββατοκύριακο,θα οργανωσουμε βόλτα φορτουμαδικη στην πίστα.Περιμενουμε να βγει το προγραμμα της πίστας για την ώρα,για να δούμε πότε εχει προσελευση για το κοινό.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καπου κατα το Μαρτιο,καποιο σαββατοκύριακο,θα οργανωσουμε βόλτα φορτουμαδικη στην πίστα.Περιμενουμε να βγει το προγραμμα της πίστας για την ώρα,για να δούμε πότε εχει προσελευση για το κοινό.Αν γίνεται, εφόσον δηλαδή μαζευτούν αρκετοί (καλύτερα δεσμευμένοι, με προκαταβολή) όχι απλά να πάμε μια ελεύθερη μέρα αλλά να κλείσουμε την πίστα σαν φόρουμ, με χρονομέτρηση, οργανωμένα events κλπ
-
Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει onyx.
Καλύτερα να πάμε στην ημέρα για το κοινό ή στην εκδήλωση ενός άλλου club (της προσκολήσεως! )
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Καπου κατα το Μαρτιο,καποιο σαββατοκύριακο,θα οργανωσουμε βόλτα φορτουμαδικη στην πίστα.Περιμενουμε να βγει το προγραμμα της πίστας για την ώρα,για να δούμε πότε εχει προσελευση για το κοινό.
Αν γίνεται, εφόσον δηλαδή μαζευτούν αρκετοί (καλύτερα δεσμευμένοι, με προκαταβολή) όχι απλά να πάμε μια ελεύθερη μέρα αλλά να κλείσουμε την πίστα σαν φόρουμ, με χρονομέτρηση, οργανωμένα events κλπ
Απ'ότι ξερω,όλα τα σαββατοκύριακα των πρωτων μηνων ειναι ήδη κλεισμενα.Οπότε,το μονο που μας απομενει ειναι να πάμε σε ελευθερη προς το κοινο ημερομηνία.
Πέραν τούτου,ουδεποτε το δικο μας φόρουμ θα καταφερει να συγκεντρωσει συμμετοχες αρκετες,που να δικαιολογούνε την αποκλειστική χρηση της πίστας.
-
Μα τα κατάφερε το trackmiata, δεν μπορούν οι 4Τροχοί με 100πλάσιο αριθμό μελών;
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)