-
Μα είχαμε ποικιλία ρε Δημήτρη. Έχουμε θέματα από το τι λάδι να βάλω στο χορτοκοπτικό μου έως τι κολονάκια να βάλω στο μαγαζί για να δημιουργήσω ουρά.
Αλλά να φτάσουμε στο σημείο τα θέματα να αντικαθιστούν τσοντοσάιτ υπάρχει μια σεβαστή διαφορά. Είμαστε φόρουμ αυτοκίνησης που έχει ως υποενότητα τον αντίλογο. Εγώ για παράδειγμα δεν γράφω και συζητάω τα πάντα για τα αεροπλάνα στο αντίστοιχο τόπικ εδώ, αλλά χρησιμοποιώ τα κατάλληλα φόρα που υπάρχουν.
Εσύ νομίζεις ότι το συγκεκριμένο φόρουμ πρέπει να αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα;
-
όχι αλλά εν μέρει το χω κάνει , π.χ. κάνω ερωτήσεις που έπρεπε να τις κάνω στο adslgr αλλά εκεί γίνεται ο πανικός του πανικού
τεσπα -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όχι αλλά εν μέρει το χω κάνει , π.χ. κάνω ερωτήσεις που έπρεπε να τις κάνω στο adslgr αλλά εκεί γίνεται ο πανικός του πανικού
τεσπαΔεν είναι το ίδιο ρε Δημήτρη... Αλλά αν είχες να κάνεις 105 ερωτήσεις μαζί, σαφώς και θα ήταν καλύτερα να το κάνεις σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ νομίζω.
(δες τι ερώτηση θα κάνω εγώ σε λίγο )
-
ρε παιδιά, το χαμόγελο είναι η πηγή της ζωής!
-
PeterPan ναι ρε φιλε, αλλα δεν γινεται οτι ανεκδοτο και να πεφτει μπροστα μας να το κοτσαρουμε εδω. Εδω μπαινεις να διαβασεις ενα καλο ανεκδοτο.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ρε παιδιά, το χαμόγελο είναι η πηγή της ζωής!Αυτό λέμε και μεις!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ρε παιδιά, το χαμόγελο είναι η πηγή της ζωής!
Αυτό λέμε και μεις!
-
Ειστε οφ τοπικ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
PeterPan ναι ρε φιλε, αλλα δεν γινεται οτι ανεκδοτο και να πεφτει μπροστα μας να το κοτσαρουμε εδω. Εδω μπαινεις να διαβασεις ενα καλο ανεκδοτο.Και πού ξέρεις εσύ από καλά ανέκδοτα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
PeterPan ναι ρε φιλε, αλλα δεν γινεται οτι ανεκδοτο και να πεφτει μπροστα μας να το κοτσαρουμε εδω. Εδω μπαινεις να διαβασεις ενα καλο ανεκδοτο.
Και πού ξέρεις εσύ από καλά ανέκδοτα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διαφωνώ, όποιος θέλει κάθε μέρα να διαβάζει 150 ανέκδοτα, πάει στο jokes.gr και τελείωσε. Εδώ σκοπός του θέματος (νομίζω πως) είναι η αναδημοσίευση 'εκλεκτών' ανεκδότων που αξίζουν την αναδημοσίευση.
+1000
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
PeterPan ναι ρε φιλε, αλλα δεν γινεται οτι ανεκδοτο και να πεφτει μπροστα μας να το κοτσαρουμε εδω. Εδω μπαινεις να διαβασεις ενα καλο ανεκδοτο.Το θεμα ειναι οτι παλια σπανια διαβαζες ενα καλο ανεκδοτο.
Τωρα τουλαχιστον, απο τα 20 ολο και καποιο θα ειναι πετυχημενο! -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι παλια σπανια διαβαζες ενα καλο ανεκδοτο.
Τωρα τουλαχιστον, απο τα 20 ολο και καποιο θα ειναι πετυχημενο! -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Τωρα τουλαχιστον, απο τα 20 ολο και καποιο θα ειναι πετυχημενο!(εγώ προσωπικά βρίσκω πετυχημενα περισσότερα από ένα στα είκοσι )
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τωρα τουλαχιστον, απο τα 20 ολο και καποιο θα ειναι πετυχημενο!(εγώ προσωπικά βρίσκω πετυχημενα περισσότερα από ένα στα είκοσι )
Ευχαριστώ...
Μήπως να αρχίσω να βάζω κανένα που και που; -
ΟΧΙ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΝΑΙ.+1
-
ΝΟΧΙ..........και ΝΑΙ και ΟΧΙ.........
-
για βάζε
-
Ρε Αναστασια, ελεος απλα κανε επιλογη μην βαζεις οτι εχεις.
Ανέκδοτα [#5]