-
επειδη ειναι μεγαλο το ζιγλερ,η εισαγωγη 'κοιταει πισω' μετα το ζιγλερ οτι φιλτρο και να δοκιμασα κανει το ιδιο!!!χωρις τιποτα φουσεκι!!!!
-
Εμενα ειχε 85 και εβαλα μικροτερο και δουλευει με φιλτροχοανη,οχι ομως τοσο καλα οσο ελευθερο,σιγουρα θελει παιξιμο με την βελονα οπως λεει οφιλος, επισεις η βακελιτενια φλαντζα θελει ανοιγμα γιατι εχει μικροτερη διαμετρο και το πνιγει,χλμ 400περιπου χωρις αλλα προβληματα
-
Φιλτρο βενζινης, και πιπα αλλαξα προληπτικα
-
Οδήγησα ενα ρο1 05' το Σάββατο και εντυπωσιάστηκα με το πόσο ηδονικά άχρηστο powerband έχει.Πραγματικά δε καταλαβαίνω που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ενα δίχρονο ξέσπασμα απο τις 9κ και πάνω,απο την άλλη όμως γούσταρα τρελά αυτό τον αλλοπρόσαλο τρόπο απόδοσης...
8 χιλιάρικα είναι πολλά?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Οδήγησα ενα ρο1 05' το Σάββατο και εντυπωσιάστηκα με το πόσο ηδονικά άχρηστο powerband έχει.Πραγματικά δε καταλαβαίνω που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ενα δίχρονο ξέσπασμα απο τις 9κ και πάνω,απο την άλλη όμως γούσταρα τρελά αυτό τον αλλοπρόσαλο τρόπο απόδοσης...8 χιλιάρικα είναι πολλά?
Για R1 του 05 ειναι καλα.
-
Aυτο
Αντε να ανοιξει ο καιρος να την βγαλω καμμια βολτα -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Οδήγησα ενα ρο1 05' το Σάββατο και εντυπωσιάστηκα με το πόσο ηδονικά άχρηστο powerband έχει.Πραγματικά δε καταλαβαίνω που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ενα δίχρονο ξέσπασμα απο τις 9κ και πάνω,απο την άλλη όμως γούσταρα τρελά αυτό τον αλλοπρόσαλο τρόπο απόδοσης...8 χιλιάρικα είναι πολλά?
Εξαρταται απο την κατασταση και τα χλμ
αν πχ εχει 20000χλμ και βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση ειναι ΠΟΛΥ καλη η τιμη
τα R1 απο το 04 και μετα φτιαχνονται πρωτα για πιστα και μετα για δρομο γιαυτο και το ψοφησαν χαμηλα (βοηθαει πολυ στην εξοδο απο τις στροφες) -
Η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το σιμπιαρ λόγω χόντα,αλλά τα τζιξερ μ'αρέσουν ως πιο αλήτικα.Το ρ1 απλά έπεσε στο δρόμο μου,δεν έψαχνα καν για τέτοιο μηχανάκι.Θέλει σκέψη τώρα.
-
Καλημέρα!
Χτες που είχε πολύ καλό καιρό ( ) παρέλαβα το κορίτσι μου...
http://www.triumph.co.uk/images/bonnevi ... _black.jpg
Να'μαστε καλά απο υγεία και να μπορούμε να οδηγούμε και λέω να την κρατήσω 5-10-20-50 χρόνια!
Σκεφτόμουν να τη βγάλω Black Betty (εδώ που τα λέμε μοιάζει και για τέτοια) αλλά τελικά επειδή είναι και πολύ ξεμυαλίστρα-κουδουνίστρα-ζηλιάρα και τα ρέστα, τη βάφτισα Tinkerbell!Αυτά... κατά τα άλλα:
-
Με γεια!!!!!!!!!!
Καλα χιλιομετρα!!!!!!
Τρελο ηχο 3κιλυνδρο εχουν τα TRIUMPH ... ειχα και εγω καποτε ενα Τιγρη sport ..... ακομα δεν εχω ξεπερασει τον ηχο του. -
Η Bonneville είναι δικύλινδρη με 360μοίρες στρόφαλο!
Σε ευχαριστώ, φίλε! Καλά χιλιόμετρα επίσης! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καλημέρα!
Χτες που είχε πολύ καλό καιρό ( ) παρέλαβα το κορίτσι μου...
http://www.triumph.co.uk/images/bonnevi ... _black.jpg
Να'μαστε καλά απο υγεία και να μπορούμε να οδηγούμε και λέω να την κρατήσω 5-10-20-50 χρόνια!
Σκεφτόμουν να τη βγάλω Black Betty (εδώ που τα λέμε μοιάζει και για τέτοια) αλλά τελικά επειδή είναι και πολύ ξεμυαλίστρα-κουδουνίστρα-ζηλιάρα και τα ρέστα, τη βάφτισα Tinkerbell!Αυτά... κατά τα άλλα:
Φτου φτου! Κουκλα είναι!
Καλότυχη! -
Με γειες καλά χιλιόμετρα!
-
Happy new Triumph!
Αισθάνομαι μια θαλπωρή,πέρασαν οι εποχές που ημασταν...ενας!
Ευχομαι να την κρατήσεις 150 χρόνια πλάι στις επόμενες
-
με γεια και καλες βολτες
-
Μεγειέεεες!!!
Άντε, όταν θα καλοκαιριάσει να κανονίσουμε και καμιά εκδρομούλα οι 2τροχοι.
-
Ευχαριστώ, παιδιά!
Ναι, εκδρομούλα και σύντομα κιόλας!Offset, να δεις σε λίγο καιρό που θα διπλασιαστούμε, θα μπορέσουμε επιτέλους να παίξουμε και πρέφα!
-
Καλοριζικη! οταν καλοκαιριαση θα βολταρουμε ολοι παρεα, εχω θα ερθω με το22 ετων ολοκαινουργιο RD 500 μου
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Καλοριζικη! οταν καλοκαιριαση θα βολταρουμε ολοι παρεα, εχω θα ερθω με το22 ετων ολοκαινουργιο RD 500 μουRD 5:lipsealed: 00
(ΜΑΜΑ ΜΟΥ!)
Την πουλάς;Σε ευχαριστώ, Stax...μακάρι να οργανώσουμε μια κοντινή εκδρομούλα να τα πούμε και από κοντά σύντομα!
-
Όχι μακάρι... ΘΑ οργανώσουμε! Επιβάλλεται!
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?