-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιαυτό έχει περίεργη μυρωδιά;Αλλα στη γευση ειναι καλο ε?
-
Άμα κλείσεις την μύτη ναι...
Πέρα από την πλάκα, είναι καλό...
-
ειστε ασοβαροι...η σοβαροτητα του χιονιου να δουμε..
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Εδώ πέρα είναι προς το παρόν όλα στεγνά αλλά ε΄χει πολύ κρύο!
Tουρμπόκαιρος!
-
Eγώ ξεκινάω σήμερα το βράδυ μετά τις οχτώ...και οτι γίνει έγινε..
Καλό δρόμο παιδιά...και προσοχή!! -
Καλώς να ορισεις Παντελή.Εμεις όπου να'ναι ξεκιναμε.
-
Πολυ χιονι λεει ρε γμτ.....
Κριμα που θα σας τα χαλασε ο καιρος.... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κριμα που θα σας τα χαλασε ο καιρος....Σημερα ηταν η καλύτερη πίστα που συμμετειχα.Χιόνι επεφτε,αλλα δεν εστρωνε μεσα στην πίστα.
Ειναι κατι το τελειως διαφορετικο,και το γουσταρισα πάρα πολύ.Μπραβο σε όσους ανεβηκαν απο Αθηνα,τοσο στους τρακ-μιατες (με τη 'βούλα' πυροβολημενοι ) οσο και στο κλιμακια του 4ΤΦ Αθηνων,πού ηρθανε δυο,οι εξής ενας: ΒΑΣΙΛΗΣ
(ευχαριστω και όσους εμπιστευτηκαν τα τερατακια τους στα χερια μου,για να τα βολταρω)
-
Σε δυο ωρίτσες φεύγωωω!
-
Ζηλεύω...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Σε δυο ωρίτσες φεύγωωω!Παντελη,φυλαξου στο δρομο μετα τη θεσσαλονικη.Μεχρι τωρα εριχνε πολύ χιόνι μεσα στα βουνα,και την ωρα που θα περνας εσυ μπορει και να'χει παγωσει
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κριμα που θα σας τα χαλασε ο καιρος....Σημερα ηταν η καλύτερη πίστα που συμμετειχα.Χιόνι επεφτε,αλλα δεν εστρωνε μεσα στην πίστα.
Ειναι κατι το τελειως διαφορετικο,και το γουσταρισα πάρα πολύ.Μπραβο σε όσους ανεβηκαν απο Αθηνα,τοσο στους τρακ-μιατες (με τη 'βούλα' πυροβολημενοι ) οσο και στο κλιμακια του 4ΤΦ Αθηνων,πού ηρθανε δυο,οι εξής ενας: ΒΑΣΙΛΗΣ
(ευχαριστω και όσους εμπιστευτηκαν τα τερατακια τους στα χερια μου,για να τα βολταρω)
Mπραβο ρε Αντρεα...
Αυριο θα τρεξετε ή θα το εχει στρωσει ?
-
To track-miata θα συνεχισει και αυριο μαλλον.Εκτος κι'άν το παγωσει απόψε,οπότε θα δυσκολευτούνε αυριο.Πάντως,μεινανε εκει.Εμεις γυρισαμε στη θεσσαλονικη,οπότε δεν εχει αυριο για μας
-
Μόλις φτάσαμε Σέρρες!
Ευτυχώς ήρθαμε πολύ καλά! -
Ωραιος!!!Εδω στη Θεσσαλονικη ξαστεριασε νωρις,και επεσε πολύ η θερμοκρασια τη νυχτα.Ελπίζω να μη συνεβη το ίδιο και στις Σερρες και γινει πίστα πατιναζ σημερα
-
Ωραία ήταν κι ας γκρινιάζει ο Αντρέας!
Η πίστα των Σερρών είναι πραγματικά πίστα. Τον Μάρτιο θα έχουμε Track Day εκει. Αποφασίστηκε!
Το χιόνι έκανε την όλη διαδικασία ακόμα πιο ωραία!Thanix, kantoniou, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Ειδικά ο Thanix είναι και αποδεδειγμένα άξιο μέλος του Γαλατικού χωρ..εεεε...του Φόρουμ εννοούσα!
Χάρηκα πολύ που σας είδα όλους ρε! Ακόμα και τον Μιράγκε!
Ευριπίδη, ο Ντίνος μου έδωσε ένα κουτί που μου είπε ότι έχει μέσα ένα τσουρέκι. Εγώ το άνοιξα και είναι άδειο. Α, και το κουτί το πήρε ο αέρας.
Αντε ρεεεε!!! Σύντομα να τα ξαναπούμε από κοντά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ευριπίδη, ο Ντίνος μου έδωσε ένα κουτί που μου είπε ότι έχει μέσα ένα τσουρέκι. Εγώ το άνοιξα και είναι άδειο. Α, και το κουτί το πήρε ο αέρας.Πρέπει να έκανε λάθος ο Κωνσταντίνος και σου έδωσε το άδειο κουτί
-
Ανεβαστε καμμια φωτογραφια απο τη χιονισμενη πίστα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ευριπίδη, ο Ντίνος μου έδωσε ένα κουτί που μου είπε ότι έχει μέσα ένα τσουρέκι. Εγώ το άνοιξα και είναι άδειο. Α, και το κουτί το πήρε ο αέρας.
Πρέπει να έκανε λάθος ο Κωνσταντίνος και σου έδωσε το άδειο κουτί
Αυτό θα έγινε Λεωνίδα.
-
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)