-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μάκη έχω cd player του 1985, το χρησιμοποιώ σπάνια αλλά δουλεύει μια χαρά. Pioneer 16-bit, τα μονόμπιτα δεν είχαν βγει ακόμαNai το πιστεύω.
Ηταν τα πρώτα και τα έβγαζαν με άλλη φιλοσοφία για να μην εκτεθούν.
Βλέπεις ήταν τα αναλογικά ακόμα που έσφυζαν από ζωή και δεν μπορούσε να γίνει απότομα η μετάβαση προς τις συσκευές μιας χρήσης.
Δεν είναι ότι οι μηχανισμοί ανάγνωσης είναι εκ γενετής μάπα αλλά οι κατασκευαστές τα κάνουν έτσι.Οταν είχα πάρει πριν καμια δεκαετία περίπου το playstation I είχε περάσει απ τα χέρια μου τα πάνδεινα.
Τι πεσίματα,χτυπήματα,δίσκάκια αντιγραμένα λες και ήταν ξυμένα με γυαλόχαρτο (ήταν τσιπαρισμένο) και ατελείωτες ώρες λειτουργείας και δεν καταλάβαινε χριστό.
Και τα άλλα τα τριμπ@υρδελα της κοινωνίας τάχα μου hifi,loa ta cd στην τρίχα με χειρουργικό χειρισμό χεραίτησαν πριν την ώρα τους.
Επίτηδες τα φτιάχνουν έτσι.
Τουλάχιστον άντε,λες καλά,εε βγάλτε αντ/κά ρε κερατάδες
Δεν αξίζει για τέτοιες συσκευές πλέον να δίνει κανείς λεφτά πάνω απο 300 ευρώ.Εγώ πάντως ένα πράγμα ξέρω.
Οτι συσκευή ή μηχάνημα δεν έχει αντ/κά είναι για τα πανυγήρια. -
άντε τώρα να έχεις σκάσει 1000-2000 για cd player αναφοράς και να σου πουν άμα χαλάσει ότι δεν έχει ανταλλακτικά διότι είναι παλιό μοντέλο...βρες άκρη μετά. Συμφωνώ ότι για player δεν αξίζει η τρελή επένδυση.
Αν χαλάσει ένας ενισχυτής ξέρεις μετά αν σου έβαλαν ανάλογα ανταλλακτικά με τα εργοστασιακά; Ακόμα και η αντιπροσωπία μπορεί να σου την κάνει... -
-
-
Δεν ακούει με τα μάτια,τον ξέρω εγώ τον Νικόλα
-
Ε ας τα περάσει ένα λιλά τότε, που μου αρέσει κι εμένα.
-
δεν είναι δικά του
-
Τι δεν είναι?
Σαφώς και είναι δικά μου.
Και σαφώς ΔΕΝ πρόκειται να βαφτούν λιλά.
Λευκά θα τα έβαφα, αλλά δε γίνεται γιατί θα μου χαλάσει η αντίθεση στην εικόνα του προβολέα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λευκά θα τα έβαφα, αλλά δε γίνεται γιατί θα μου χαλάσει η αντίθεση στην εικόνα του προβολέα.
για γάμο προορίζονται;
Τα ηχεία πρέπει να ναι μαύρα. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα ηχεία πρέπει να ναι μαύρα.
Η αλήθεια είναι ότι έτσι μειώνονται οι ανεπιθύμητες διαθλάσεις, αλλά πρέπει να κάνουμε και κάποιους συμβιβασμούς.
Οχι, δεν 'πρέπει' να είναι μαύρα τα ηχεία, άσχετα με το τι συνηθίζεται. Το χρώμα πάντως δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην ακουστική. Στην ψυχακουστική όμως παίζει αρκετά μεγάλο.
-
Οχι, δεν 'πρέπει' να είναι μαύρα τα ηχεία, άσχετα με το τι συνηθίζεται. Το χρώμα πάντως δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην ακουστική. Στην ψυχακουστική όμως παίζει αρκετά μεγάλο.
Ποιος μίλησε για ακουστική ρεεεε; Για τρελό με πέρασες;
-
Α δεν είσαι? Τότε τι δουλειά έχεις εδώ μέσα?
-
Μου την έφερες άτιμε!
-
Τι δεν είναι?Σαφώς και είναι δικά μου.
Και σαφώς ΔΕΝ πρόκειται να βαφτούν λιλά.
Καλά ρε δικά σου είναι.
Και ξεκόλα το eisa awards απ το marantz
Ta ηχεία ιδιοκατασκευή είναι?
-
Τα Marantz μετράγανε όταν τα έφτιαχνε ο Saoul Marantz, και αργότερα κάποια λίγα ακριβά κομμάτια του Ken Ishivata, τα υπόλοιπα είναι προϊόντα της φήμης του P.R
-
P.R?
-
-
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
-
δημόσιες σχέσεις (δηλαδή π@π@ριές)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
δημόσιες σχέσεις (δηλαδή π@π@ριές)μάϊστα
και γιατί δεν το λέτε προιόντα του μάρκετινγκ να καταλαβαίνι ο κόσμος όλος?Εγώ το αποφάσισα για cd πάντως
Home Hi-Fi