-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Γνωστος μου πηρε το Compass πριν κατι μηνες και τωρα θελει να το πουλησει. Απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης με πολλα τριξιματα και βλαβες.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... Λέγε μας τέτοια να την κάτσουμε.
Πάντως και εμένα γνωστός μου, έχει το Compass εδώ και 4 μήνες αλλά κανένα πρόβλημα. Ίσως έπεσε στην περίπτωση ο δικός σου, τι να πώ.
Τι βλάβες έβγαλε? -
Ο χρήστης stydio έγραψε:
Πάντως και εμένα γνωστός μου, έχει το Compass εδώ και 4 μήνες αλλά κανένα πρόβλημα. Ίσως έπεσε στην περίπτωση ο δικός σου, τι να πώ.
Τι βλάβες έβγαλε?Δεν ξερω ακριβως αλλα κατι μου ελεγε για καποιες ενδεικτικες λυχνιες που αναβαν χωρις λογο και για καποια δυσλειτουργια στο αυτοματο κιβωτιο.
Παντως η ποιοτητα κατασκευης ειναι χειροτερη και απο huyndai. To οδηγησα 10 λεπτα και ακουγα πολλους τριγμους.
Επισης ο χωρος αποσκευων ειναι πολυ μικρος , στο μεγεθος ενος Golf περιπου.
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Παντως η ποιοτητα κατασκευης ειναι χειροτερη και απο huyndai. To οδηγησα 10 λεπτα και ακουγα πολλους τριγμους.Στο λίγο που το οδήγησα ... ... ιδανικό για γονείς με παιδιά με δυσκολία στο ύπνο ... ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ αξίας 30.000 ευρώ.
Κάκιστη ποιότητα κατασκευής εσωτερικά και συναρμολόγησης. Μου θύμισε Skoda Favorit του 1991 ... (Πονεμένη ιστορία...) -
Cosneo,
Το Compass ή το Patriot οδήγησες και είναι κουδουνίστρα? -
Ο χρήστης stydio έγραψε:
Cosneo,
Το Compass ή το Patriot οδήγησες και είναι κουδουνίστρα?Στο Compass αναφέρομαι.
Suzuki Grand Vitara και Jeep Patriot